Mesajul admirabil al fetei tâlhărite la lift: „Voi merge la referendum. Vor să-i scoată mai repede din pușcării pe cei vinovați de fapte pe care eu le-am trăit pe pielea mea”

3
21012

Cel mai puternic mesaj pro-referendum a fost transmis de Denisa Sava (20 de ani), tânăra atacată violent și tâlhărită în scara unui bloc din Alba Iulia, în timp ce aștepta liftul, în toamna anului trecut. Agresorul ei, Nicolae Drăgoi (33 de ani), fusese eliberat anticipat din închisoare, prin recursul compensatoriu promovat de ministrul Justiției de la acea vreme, Tudorel Toader.

În mesajul scris pe contul ei de Facebook, Denisa Sava îi îndeamnă pe români să meargă la referendum, pe 26 mai, și să voteze împotriva „modificării cu dedicație” a legilor din România, în special a Codurilor penale, schimbate „doar pentru a-i scăpa pe o serie de infractori”.

Mesajul Denisei Sava

„Prin modificarea Codurilor penale vor să-i scoată mai repede din pușcării pe cei vinovați de fapte pe care eu le-am trăit pe pielea mea. Uitându-mă la mitingurile PSD și văzând ce fel de oameni participă, am început să înțeleg de ce vor asta. Eu vreau să mă simt în siguranță în țara în care trăiesc și pentru asta voi merge la referendum să votez împotriva modificării cu dedicație a legilor din țara mea, doar pentru a-i scăpa pe o serie de infractori. Cred că fiecare dintre noi trebuie să ne apărăm prin votul pe care trebuie să-l dăm în 26 mai.”

Un recidivist periculos, condamnat în România și în Grecia

Pe 17 noiembrie 2018, în timp ce aștepta liftul, Denisa Sava a fost atacată de Nicolae Drăgoi, un recidivist eliberat înainte de termen, în calitate de beneficiar al recursului compensatoriu. Imaginile cu agresiunea au fost surprinse de o cameră de filmat amplasată în scara blocului.

Drăgoi i-a luat fetei un telefon mobil și portmoneul în care avea 400 de lei. El a fost prins după două zile, pe 19 noiembrie, după ce în mediul online a fost difuzate intens imaginile video care surprind momentul agresiunii. Reţinerea lui Drăgoi Nicolae s-a produs după trei ore de la apriţia înregistrării video.

Nicolae Drăgoi e un recidivist periculos, cu un bogat palmares infracțional. El a fost condamnat în mai multe dosare penale pentru comiterea de infracţiuni grave, și nu doar în România.

  • În 2013, prin hotărâre recunoscută ulterior de autorităţile române, Drăgoi a fost condamnat de justiția din Grecia la 7 ani şi 4 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi vătămare corporală, aplicându-i-se interdicţie pe viață de a intra în Grecia.
  • În 2015, Drăgoi a fost condamnat la 4 ani și o lună de închisoare, pentru furt calificat şi tentativă de viol în stare de recidivă.
  • În 2018, recidivistul a lovit-o și tâlhărit-o pe Denisa Sava, la liftul unui bloc din Alba Iulia, la scurt timp după eliberarea condiționată din închisoare. El ieșise de după gratii pe 15 septembrie 2018, cu două lunii înaintea atacului asupra Denisei Sava. Trebuia să fie liberat în toamna lui 2019, dar recursul compensatoriu l-a pus în libertate cu un an mai devreme.

    Tâlharul Nicolae Drăgoi

CITIȚI ȘI:

De Paște, Dragnea (patriot) mănâncă banane de Giurgiu, caracatiță de Teleorman și măsline de capră

3 COMENTARII

  1. PSD a comis multe faulturi grosolane la guvernare care nu au fost penalizate prin cartonaşe roşii din anul 2012. Ponta a greșit la rândul lui că a achitat creditul de la FMI cu fondurile europene destinate României în loc să le folosească în economie. Ca liberal voiam autostrăzi ca în Ungaria nu crime împotriva pădurilor la Ordinul defunctei Austria. Am sigilat cu evreii Iadul unde austriecii au pierit cu suflete cu tot. Ponta nu era austriac. A fost de ajuns să moară masonul Adrian Năstase şi a dispărut Austria. Evreii sunt la Wiena fiindcă ei au construit oraşul.

    Tudorel Toader era un pigmeu democrat care învelea ciocolata cu ştiință de carte. Sunt împotriva lui. Mi-a făcut mult rău şi nu l-am iertat. Nu mai e mult şi Armata PSD cedează. Le-am luat dolarii din cont. Pentru binele României trebuie să stârpim PSD de pe landul dacilor. Să se ducă cu nevoia lor la naiba. Principal am dreptul să le sting lumina pozitronându-i. Nu mi-e greu. Puterile malefice îmi aparțin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.