Tuta de la Antena 3 zice că e atacată de „o armată de orci”. Continuă să mintă că senatorul USR i-a jignit telespectatorii

3
2939
Cătălina Porumbel (propagandistă USR) și Radu Mihail (senator USR)

Incredibil tupeu din partea unei „moderatoare” care s-a comportat ca o țață față de un invitat din emisiunea ei! După ce s-a făcut de râs în fața întregii țări, având o ieșire de om scăpat de la balamuc, Cătălina Porumbel insistă să-și arate abjecția și lipsa de caracter.

Într-un text jenant de agramat, publicat pe Facebook, propagandista de la Antena 3 nu face niciun gest de a-și repara mizeria televizată de joi. Ba mai mult, face pe victima, plângându-se că e „bombardată” cu mesaje. Și se face că nu pricepe (sau poate chiar nu pricepe!) ce a spus – atât de clar – senatorul USR.

Mai mult: Porumbița lui Voiculescu scrie că „senatorul USR si-a cerut scuze dupa emisiune pentru «exprimarea nefericita»”. Greu de crezut, dat fiind că Radu Mihail a refuzat să-și ceară scuze în direct pentru o vină inexistentă. Aceasta pare a fi o nouă minciună, dar vom verifica!

Postarea Cătălinei Porumbel

(Textul original, fără diacritice, dar cu grave greșeli de limba română)

„USR şi-a activat armata de orci si ma bombardeaza cu mesaje. Le raspund public, aici, ca sa nu-mi pierd timpul de mai multe ori. Sa vii intr-un studio de televiziune si sa pretinzi ca oamenii care se uita la Antena 3 sunt orice altceva, mai putin «inteligenti», este degradant pentru functia pe care o reprezinti. «Merita sa fie tratati ca oameni inteligenti» spune senatorul USR, Mihail Radu. Dar ei cum sunt daca «merita tratati»? Pana sa ne lumineze dl Mihail cu prezenta in emisiune, cum erau tratati? Senatorul USR si-a cerut scuze dupa emisiune pentru «exprimarea nefericita». Cred ca nefericita este viata unor oameni se lasa manipulati si condusi de oameni care stiu doar sa jigneasca. Pentru orcile active din USRordor (a se citi Mordor), las mai jos video-ul integral cu discutia, sa dea mai departe pana la Sauron.(stiu ei cine).”

https://www.youtube.com/watch?v=HpnqVPtKkcA

„Cum vă permiteți dvs. să spuneți că telespectatorii Antena 3 «merită să fie tratați ca niște oameni inteligenți»?”

În emisiunea de joi, senatorul Radu Mihail a avut o observație de bun-simț față de niște afirmații populist-mincinoase ale reprezentantului PSD, senatorul Liviu Pop. „Eu cred că telespectatorii dvs. merită să fie tratați ca niște oameni inteligenți”, a spus Radu Mihail.

Reacția Cătălinei Porumbel a fost halucinantă. O răbufnire de prostie, țățism, paukerism desprinsă parcă din emisiunile cu actori în rol de ibovnici care se păruiesc prin parcări. Dezlănțuirea irațională a tutei propagandiste de la Antena 3 a fost un cvasi-monolog, senatorul USR – om de bun-simț – n-a mai apucat să lege trei cuvinte. Asupra sa se prăvălea o avalanșă de acuzații absurde, un fel de ploaie de tigăi aruncate de la etajul 7.

În centru acestei vome verbale a stat o frază monumentală, care va figura, peste ani, în toate antologiile prostiei la români: „Cum vă permiteți dvs. să spuneți că telespectatorii Antena 3 «merită să fie tratați ca niște oameni inteligenți»?”

Delirul agresiv al Cătălinei Porumbel

„Stați, stați, stați, stați, stați puțin! Cum ați spus? Cum ați spus?… Nu, cum ați spus dvs. despre telespectatorii Antena 3?… Domnule senator, cum ați spus?… «merită să fie tratați»… Nu, stați puțin, vă rog frumos!… Stați puțin, că dvs. ați jignit niște oameni care se uită la acest post. Deci, cum ați spus?… Mai spuneți o dată, domnule de la USR! Vă rog frumos, mai spuneți o dată!… Cum vă permiteți dvs. să veniți aici și să jigniți niște oameni care se uită la acest post? Cum adică «merită să fie tratați»? Vă rog să vă cereți scuze! Vă rog frumos să vă cereți scuze dvs. față de oamenii care se uită la această emisiune!… Cum vă permiteți dvs. să spuneți că «merită să fie tratați ca niște oameni inteligenți»? Numai dvs. de la USR sunteți inteligenți?! Cum vă permiteți dvs. să spuneți acest…? Vă rog frumos să vă cereți scuze! Vă rog frumos… Atunci, dvs. nu mai aveți… Rămâneți pe acest fotoliu, dar nu mai aveți nicio intervenție în emisiune! Mi se pare degradant să veniți să jigniți acest post și oamenii care se uită la acest post doar pentru că dvs. reprezentați USR”.

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  • Sorry Walll,nu mi-am dat seama la ce se referea idioata asta.exista acel film pentru retardati urzeala plm.
   Eu iau lucrurile asa cum sant.Asa cum le-am trait.
   Nu prea am de-a face cu posturile de stiri.
   Viata mea sant documentarele,istoria,viata mea de zi cu zi.
   Nu uitai sa iubiti orcile.Animale fabulose

 1. Orca este un animal superb.
  Am avut placerea si ocazia sa vad rasucirile in aer ale acestor mamifere undeva in Atlanticul de Sud.Si multe altele in Atlanticul de nord Iarna.Idioata asta nu stie pe ce lume traieste.
  Considerati un compliment asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.