„Mulţi PSD-işti nu sunt manelişti ca Dragnea. Guţă e mai intelectual decât Codrin Ştefănescu”

1
1027
Guță cântă, banii se numără. Dar mai întâi se fură!

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă la Arad, că PSD şi liderul său, Liviu Dragnea, vor pierde alegători din cauza clipului manelistului Nicolae Guţă dedicat partidului şi preşedintelui său.

Ponta a afirmat că mulţi care au votat PSD nu mai vor să fie „manelişti”, nu vor să audă „nici de Guţă, nici de Codrin Ştefănescu”.

„Apropo, mie Guţă mi se pare mai intelectual decât Codrin Ştefănescu. În primul rând, Guţă e băiat deştept, că ia banii de la hoţi. I-a luat de la Băsescu, îi ia şi de la Dragnea. Doi hoţi. În al doilea rând, eu nu ştiu pe nimeni care să voteze cu Dragnea pentru că l-a văzut în clipul cu Guţă. În schimb, ştiu mulţi pesedişti care nu-l mai votează pe Dragnea pentru că nu sunt manelişti ca el. Cred că nivelul la care a coborât… Totuşi, eu am intrat în Partidul Social Democrat în care era Adrian Năstase lider. Îl vedeţi pe Adrian Năstase făcându-şi un clip cu Guţă?”, a declarat Ponta, într-o conferinţă de presă la Arad.

Preşedintele PRO România a făcut şi un apel către liderii de organizaţii locale să nu-i primească pe „refugiaţii din PSD” după alegerile din 26 mai.

„După 26 mai, cum presimt eu că o să arate rezultatele, s-ar putea să vină un val de refugiaţi de pe la PSD şi rugămintea mea este să nu-i primiţi, să vă uitaţi bine la ei, să-i primiţi doar pe cei care merită, pe ceilalţi lăsaţi-i lui Dragnea”, a mai spus Ponta, potrivit Agerpres.

CITIȚI ȘI:

Dragnea, pericol public. A doua oară când instigă la ură socială, în decurs de două zile, exact cum a făcut şi înainte de 10 august!

Se strânge lațul pentru „găzarii” din 10 august! Anchetă extinsă, audieri intense la vârful Jandarmeriei, noi capete de acuzare

Prin maneaua lui Guță, PSD face propagandă Rusiei într-un clip oficial! Steagul Rusiei și un avion Aeroflot, alături de Dragnea

1 COMENTARIU

  1. Ca sa fim sinceri, Dragnea e mai sus ca Nastase … Nastase a ajuns de la Bombonel la Poponel, Dragnea mai are oleaca pana ajunge Draganel … dar pana atunci intelegem ca il uram pe Dragnea, dar se ne placa de Ponta? Nu era el cu stadionul plin de oameni pe care ii condamnam acum ca voteaz PSD-ul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here