Duios: Carmen Avram zice că PSD nu e Ciuma Roșie; și nici Dragnea nu e așa hoț cum se spune…

2
2228
Marea Dragoste pentru PSD

Ex-jurnalista Carmen Avram, locul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare, se străduiește să explice lumii că PSD nu e atât de rău pe cât se vorbește, că nu are nicio legătură cu Ciuma Roșie, că nici nu fură mai mult decât alte partide… Penibil!

Combinatoarea Floriana Jucan a mai executat o comandă pentru PSD: i-a dat coperta unui număr al revistei „Q Magazine”, pentru un interviu electoral. Propagandă pură: hai să ne promovăm candidatul. În cazul de față, Carmen Avram, căreia îi este închinat un titlu de copertă demn de presa anilor ’50: „Marea Dragoste”.

A se vedea, mai la vale, că e „Marea Dragoste pentru România”. Nu pentru banii lui Voiculescu, nu pentru favorurile lui Dragnea, nu pentru 15.000 de euro la Parlamentul European grație mărețului PSD. Pentru România, nene! Și pentru Dăncilă, da, că ea lupta prin furtuni, prin săbii, prin mii de baionete… și se sacrifica precum Ana lui Manole…

Iar Carmen Avram, după aproape un deceniu de belfereală pe banii lui Dan Voiculescu, face exerciții de contorsionism logic pentru a ne convinge că PSD e frecventabil, a bun, e patriot, nu e hoț.

Adoptând metodele abjecte ale PSD și ale liderului său penal, Carmen Avram relativizează totul: ce mi-e hoția la PSD, ce mi-e la alte partide; corupția de la noi nu e mai mare decât în alte țări; nu există sfinți în politică, deci ar mai fi loc de furat.

Viitoarea europarlamentară PSD e soția unui propagandist feroce al Ciumei Roșii: Adrian Ursu, director editorial la Antena 3.

Fragment din interviul publicat de „Q Magazine”

Reporter: Pentru multă lume, PSD este imaginea „ciumei roșii”, a „corupției”, aflându-se sub tirul celor care demonizează singurul partid de mase din România. Există rațiuni pentru a intra în PSD, chiar și în aceste condiții?

Carmen Avram: Nu cred că pentru „multă” lume. Cred că, din fericire, pentru puțină lume. E fix acea lume care habar nu are nici ce a fost comunismul, nici că sintagma „ciuma roșie” este de sorginte nazistă și că a fost folosită intens de propagandiștii lui Hitler. Apropo de citit… Cât despre „imaginea corupției”, faptul că PSD e singurul „beneficiar” al acestui atribut ține de un scenariu foarte bine conceput – trebuie să recunoaștem – și aplicat cu consecvență și îndârjire vreme de câțiva ani doar acestui partid. De parcă toate celelalte ar fi Albă-ca-Zăpada. Nici nu-mi trece prin cap să neg că România are corupție. Ce vreau să spun e că și alte țări au, cam la fel de multă, iar împărțirea între bunii și răii pământului e maniheistă, complet nerealistă și extrem de periculoasă. A fost, din păcate, un scenariu clasic de manipulare – discreditarea unei singure tabere, pentru câştigul celeilalte.

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

 1. Voia lui e marea şi o Manea
  Vorba mare grozava de ea
  La cișmea era o turturea
  Diana, mută şi curvă prin ea
  Dovezi nu fabrica nici o perdea
  Vindea gogoși Gorghiara şi ea
  Vinul Cotnari din pricini selenari
  Vocea spune crime cu spume
  Nimeni nu vrea o partidă rea
  Dar vocile spun prea multe
  Cu sarcini şi fapte mărunte
  Masoneria murise de oftică
  Din cauză morală patriotică
  Ardealul aparține Ungariei Mari
  Viețile pot fi duse pe dealuri moi
  Unde un gongoi cu un Gomoi
  Beau un şpriț doar ne ştiți.

 2. CARMEN AVRAM-DOCTORII SPAGARI SI OPERATIA DE LABIOPLASTIE

  Se pare ca lumea a uitat,dar dupa COLECTIV intr-o inregistrare apare doamna CARMEN AVRAM,care isi aranja o operatie estetica la PASARICA PE bani publici la spitalul de arsi,spunea duoamna:

  Mergem in concediu,sa-i fac o surpriza la sotu……….Regret ca oamenii au memoria scurta……….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here