Ciuvică: „Nu am argumente să-l contrazic pe domnul Dragnea”. Și nici să-i refuze banii

3
4645
Răzvan Dumitrescu (cvasi-PSD), Liviu Dragnea (PSD) și Mugur Ciuvică (cvasi-PSD)

La fel fel ca în alte ocazii, Mugur Ciuvică l-a șlefuit pe Liviu Dragnea cum a știut el mai bine, luni seara, la Antena 3. Mai ceva ca moderatorul emisiunii, Răzvan Dumitrescu. Banii încasați de Ciuvică de la PSD își fac efectul.

 • „Nu am argumente să-l contrazic pe domnul Dragnea.”
 • „Ați identificat foarte bine problema, nu am ce să comentez la asta.”
 • „Este evident că PSD are un program de guvernare, iar PNL și USR-PLUS ne aburesc cu vorbe, n-au niciun program de guvernare.”
 • „Cum dracu’ să-i votezi pe ăștia din Opoziție?!”
 • „PSD-ul a mărit salariile și pensiile, ăilalți vor sunt cu tăiatul. Și atunci, cât de greu o fi să știi cu cine merită să votezi?”

Fost consilier prezidențial în mandatul lui Emil Constantinescu (1996-2000), Mugur Ciuvică este unul dintre cei mai agresivi propagandiști ai PSD. Trecerea sa în tabăra Ciumei Roșii, la televiziunea lui Dan Voiculescu (după ce dezvăluise hoțiile și securismele turnătorului Dan Voiculescu!), are legătură cu sumele uriașe pe care le încasează de la PSD. Finanțarea este prin intermediar: PSD plătește milioane de euro la Antena 3, iar Antena 3 virează o parte din ei în conturile firmei lui Mugur Ciuvică.

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

 1. Mugur Ciuvică bogat nu e de la PSD. E foarte bogat din 1996-2000. Atunci industria lui Ceauşescu a fost vândută pe suma de 100 dolari şi fiecare altă companie pentru 1 Dolar. Era legea. În 2019 e mai bine ca în 1997. Dar mai avem de construit România. Va fi greu cu politici duplicitate. Vreau salariul la un asistent medical de 5000 lei net lunar prin plată de la bugetul de stat.

 2. Nomades

  E na, hop si tu cu palma ! Ciuvica a luat bani de la Burebista, spui tu.
  Nu. PSD varsa bani la A3. A3 varsă la Ciuvică. Ciuvică latră in fiecare seară la A3.
  Asta e schema, simplă cât ai zice gâdea.

 3. Nomades, așa pentru cultura dumitale, jaful din perioada 2000-2010 este ls un nivel de peste 2000 miliarde de dolari ( inclusiv sume din profiturile viitoare). Peste 70% din romanii plecați au lucrat la cele peste 1200 de întreprinderi profitabile!
  Jaf mai mare ca in ROMÂNIA nu cred ca a existat nici in perioada dintre cele doua războaie mondiale când au avut loc jafuri inimaginabile!!!
  Sărac popor roman condus de niște imbecili orbiți de îmbogățire !!!! Dar exista un Dumnezeu care va da la fiecare după cum merita!!!!! Nu scapă nimeni domnule !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here