Dragnea, pericol public. A doua oară când instigă la ură socială, în decurs de două zile, exact cum a făcut şi înainte de 10 august!

0
3678

La doar o zi după ce a instigat la violenţe la mitingul de la Galaţi, Liviu Dragnea revine periculos cu o nouă ieşire publică menite să incite la ură populaţia României, pentru liniştea PSD. Exact cum a făcut şi în 10 august, cu represiunea din Piaţa Victoriei pusă la cale pentru a potoli protestele Diaporei anti-PSD.

Dragnea a demonstrat din nou, în această seară, că este un real pericol social. Este incapabil să se abţină de la declaraţii incitatoare în public. Face afirmaţii false, lipsite de dovezi, pentru a induce publicului pro-PSD ideea violenţei.

Invitat la televiziunea fugarului Sebastian Ghiţă, Liviu Dragnea a derapat grav din nou, la doar o zi după ce făcuse acelaşi lucru, în timpul mitingului de la Galaţi. (Pe larg, AICI).

Ca şi înainte de represiunea organizată de propriul său Guvern în Piaţa Victoriei, el este cel care incită, dar tot el pune „preventiv” incitările în cârca Opoziţiei sau a preşedintelui Iohannis.

Declaraţiile iresponsabile ale lui Liviu Dragnea

  • Oamenii din țara asta nu vor da această țară pe mâna acestor bătăuși. De la acești bătăuși poate aștepta România vreun viitor?
  • Iohannis e în vârful piramidei, să fie foarte clar. Numai cu protecția maximă a unui om, care este doar președintele României, asemenea hoarde pot circula libere în țară. Numai Iohannis poate să dea protecție din partea SRI-ului, din partea procuraturii, din partea SPP-ului, chiar și din partea altor forțe. Iohannis a autorizat tot!
  • Nimeni n-ar avea curaj să facă așa ceva pentru că sunt infracțiuni după infracțiuni, dacă n-ar știi că sunt protejați total.
    (Instituțiile statului – n.red.) Au cizma pe grumaz de la Iohannis, prin oamenii lui, e simplu.
  • Întrebat dacă Iohannis poate controla judecători, procurori și autorități cheie ale statului, a răspuns: Da, bineînțeles, treziți-vă! E mai rău decât era Băsescu, nu credeam că ajung să spun asta. Noi am început acest proces și ies la iveală multe abuzuri, dar procesul nu este finalizat.
  • Am foarte mulți colegi în partid care nu-s de acord cu mine și care ne spun… vrem și noi să… pe unde merge Iohannis și toți ceilalți, să îi întâmpinăm și noi cu dragoste. Oricum suntem mult mai mulți decât ei… și i-am rugat să nu. Am discutat și sper să reziste toți colegii mei până la final. Sper să reziste. Ăsta este teatrul că ăștia tot incită, haideți să ne concentrăm să le spunem oamenilor ce putem face pentru ei.
  • Este tentant ca atunci când ești înjurat să răspunzi cu înjurături, sau de două ori mai mult. Se dă cu piatra după tine, să iei și tu o piatră să dai.
  • Iohannis are instrumente și instituții pe care le folosește pentru dărâma guvernele… Îi minte că sunt mai tari decât sunt.

CITIȚI ȘI:

GRAV. Dragnea şi Antena 3 instigă iar la violenţe, ca înainte de 10 august. Pregăteşte PSD o nouă mineriadă?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here