Iohannis, solidar cu manifestanţii anti-PSD: „PSD-iştii au crezut, în 10 august, că pot face Mineriadă. NU se mai poate!”

3
1959

Preşedintele Klaus Iohannis a dat un semnal de forţă şi în această seară, la Ploieşti, faţă de agresiunile la care sunt supuşi toţi românii ne-PSD. El le-a transmis indirect o încurajare celor care protestează faţă de o guvernare interesată să instaureze hoţia şi gazarea ca lege.

„Eu cred că să aflăm vinovații. O sincopă foarte tristă pe care au avut-o pe 10 august, în 2018, o manifestație pașnică. Au venit oamenii în concediu, în plină vară să arate că nu mai sunt mulțumiți și nu mai tolerează PSD. Reacția autorităților a fost disproporționată. Cei care au instrumentat suprimarea manifestației din 10 august probabil că au crezut că dacă s-a putut la Mineriadă se poate și acum. Și vă spun, dragii mei, nu se mai poate fiindcă românii sunt un popor liber și își exprimă voința prin vot, nu cu bâte”, a spus preşedintele Iohannis, la un eveniment dedicat lansării ultimei sale cărţi.

Reacţia preşedintelui vine  într-un moment în care, de la Dragnea la Carmen Dan şi alţi lideri disperaţi ai PSD, instigă public la violenţă prin declaraţii neprobate despre bătăuşi, drogaţi, oameni otrăviţi şi „interese străine”, discurs fabricat la Moscova.

Liderii PSDragnea au zilele numărate, partidul se prăbuşeşte în sondaje, e doar o chestiune de timp până când vor pierde puterea, de aceea lansează mesaje de ameninţare în mentalul colectiv, din disperare.

Din acest motiv, intervenţia lui Klaus Iohannis în favoarea manifestărilor paşnice este o mare gură de oxigen şi un imbold pentru toţi cei care s-au săturat de un regim corupt, represiv şi antieuropean.

CITIȚI ȘI:

Dragnea, pericol public. A doua oară când instigă la ură socială, în decurs de două zile, exact cum a făcut şi înainte de 10 august!

Se strânge lațul pentru „găzarii” din 10 august! Anchetă extinsă, audieri intense la vârful Jandarmeriei, noi capete de acuzare

Prin maneaua lui Guță, PSD face propagandă Rusiei într-un clip oficial! Steagul Rusiei și un avion Aeroflot, alături de Dragnea

3 COMENTARII

 1. Cei de la PSD sunt disperați ca nu vor lua la europarlamentare mai mult de 25/26% și acest nenorocit de Liviu Zdragnea care își bate joc de romani cu tot felul de scenarii fanteziste crezând ca romanii or sa se uite in gura lui spurcata. Atâta venin la acest împuțit de politician nu am văzut in viața mea, cel mai tare videoclip de la Iași când cei de la PSD nu le venea sa creadă ca sunt fluierați chiar in fieful lor electoral! VOIcei de la PSD romanii numai sunt dispuși sa înghită toate minciunile voastre de doua paralele, vom face, vom drege, vom și iarăși vom. Vremea voastră in politica , ma refer la acești lideri de mucava a cam trecut, ladati locul tinerilor pentru ca altfel va avea soarta PDL cu avest Zdragnea pe care îl țineți cu toții in brațe ca pe sfintele moaște!
  Treziți-va toți din PSD dacă nu vreți ca partidul social democrat sa între in faliment politic!!! Nu va msi conta deloc in viitor in arena politica! Aveți nevoie de cu totul alt lumbaj nu ca acest politician de Liviu Dragnea care a învățat încă de pe vremea când mare mahăr in PSD dat deh… ca toți politicienii oportuniști a sărit in barca PDSR devenit PSD!!!!!
  Membru PSD NU înseamnă sa ai o poziție pasiva ci sa veniți cu idei, inițiative care sa fie benefice pentru partid. Dar nu se va întâmpla pentru ca se complac doar sa aibă carnet de membru și cam atât!!! Păcat!!!!

 2. Liviu Zdragnea nu are nicio treaba cu democrația așa ca ce spune procuroarea este ceva normal intr-o lume pe care ne-o dorim cât m-au libera, nu sa te duci sa demonstrezi și sa vina 10 jandarmi sa stea la spate și sa-ți dea niște bulane pe spate!!!!
  Oamenii aceia care au dat cu gaze lacrimogene chiar nu au ce cauta in Jandarmerie , sa-și caute slte locuri de munca dar nu in aceasta institutie !!!!!! Chestiunea care ma interesează este cine erau in spatele acelor vagabonzi , care cu NON-salanta dădeau foc la mobilierul stradal și jandarmii se făceau ca ploua. O diversiune ordinara di instituțiile abilitate sunt datoare cu subiect și predicat sa ne spună mai repede cine erau băieții aceia fin seara zilei de 10 August 2018, asta interesează pe romani , numai punem la socoteala , romanii loviți cu brutalitate, gaze lacrimogene și tunuri de apa NU au ce cauta in democrație!!!!!

 3. Liviu Dragnea nivelul de trai al romanilor in 2019 este la jumătate decât era in anul 1990. Dumneata ce faci , ne arunci prafuri de parca am fi analfabeți? Întreabă Comisia de Otognoza și INS sa-ți spună cât de prost trăiesc romanii astăzi in 20/9 in comparație cu anul 1990! Dumneata ești încolțit din toate părțile și nu știi ce sa faci și arunci cu tot felul de creșteri ca poate romanii vor înghiți pe nerăsuflate toate aberațiile dumitale!!!
  Ești un infractor dovefit, ai dus PSD cu 12 zile insinte de europarlamentare la cel mai prost scor de după 2000!!!! Pleacă cât mai repede pana nu între membrii de partid in sediul din Kiseleff și te da afara din partid așa cum la rândul dumitale si îngropat 4 lideri PSD!!! N

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here