DOCUMENT. Așa arată cetățenia americană a Sorinei! Plus: distracție cu vrăjitoarea. Între timp, televiziunile din România primesc confirmarea ticăloșiei cu care au tratat acest caz

7
13803

Familia Săcărin din New York a primit certificatul de cetățenie al Sorinei (8 ani), fiica adoptată cu multe peripeții din Baia de Aramă, județul Mehedinți.

Certificatul a fost eliberat pe 5 septembrie 2019. El atestă că Sorina Săcărin, născută pe 25 aprilie 2011 în România, este cetățean american începând cu data de 21 iulie 2019.

Cetățenia a fost obținută duminică, 21 iulie, chiar la oficiul special din aeroport, la câteva minute după ce Sorina a aterizat pe pământ american.

Plecarea din România a fost cu multe emoții și peripeții, devenind incertă când Poliția de frontieră de la Aeroportul Otopeni a lungit formalitățile până la decolarea avionului spre New York, via Istanbul. În cele din urmă, soții Gabriel și Ramona Săcărin au hotărât să cumpere alte bilete la prima cursă care pleca spre Occident. Așa au ajuns la Frankfurt și de acolo la New York, cu o cheltuială suplimentară de 7.400 de dolari.

La aproape două luni de la sosirea în America, Sorina are un program complex, care include școală, cursuri (pian, gimnastică, înot), învățarea limbii engleze, plus relaxare și distracții.

VIDEO: Sorina și vrăjitoarea

Amenzi mici pentru minciuni mari

Modul înfiorător în care a fost tratat „cazul Sorina” de unele televiziuni din România, mai ales Antena 3, RTV și B1 TV, este confirmat și de unele decizii ale CNA. Iresponsabilii care vorbeau de trafic de organe au scăpat însă ușor. Instituție profund politizată, CNA a dat amenzi blânde, chiar dacă legea a fost încălcată într-un mod barbar.

În ședința de vineri a CNA, cinci posturi TV au fost sancționate pentru modul în care au tratat „cazul Sorina”: Antena 3, România TV, B1 TV, Realitatea TV și Kanal D. Toate au primit aceeași amendă, 5.000 de lei, informează Pagina de media.

Dorina Rusu, membru CNA din partea PNL, a propus – fără succes – sancțiuni diferențiate pentru Antena 3 (40.000 de lei) și pentru Romania TV (15.000 de lei). „Sunt pagini și pagini de monitorizări cu extrem de multe acuzații. E un haos. Sunt atât de multe lucruri despre care se vorbește și atât de multe lucruri neprobate și atâtea afirmații fără acoperire! De câte ori se vorbește despre grup infracțional organizat, despre concurs de infracțiuni, despre trafic de organe, vânzări de copii…”, a spus Dorina Rusu.

Este a doua oară când CNA sancționează derapaje în „cazul Sorina”. Pe 13 august, CNA a amendat Romania TV cu 15.000 de lei, B1 TV cu 10.000 de lei, Realitatea TV cu  somație publică.

Vă mulțumim că susțineți ZIARISTII.COM, printr-o donație AICI!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Prima zi de școală a Sorinei la New York. Pasagerul din School Bus și cei doi prieteni lățoși

* Minciună oribilă a propagandei ruse din România: „Sorina a fost operată în America, tatăl vitreg i-a luat un rinichi”!

* VIDEO. Sorina pe post de mămică: „Nani, nani, puișorul mamii…” Plus: hărțuirea de la Otopeni a costat 7.400 de dolari

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

EXCLUSIV. Prima fotografie a Sorinei în America. Și primul mesaj al părinților ei, din New York: „Acum, Sorina e cetățean american!”

Smiorcăieli penibile la Propaganda TV, după plecarea Sorinei în America. Noi scenarii demente ale familiei Șărămăt

Sorina a plecat în America la exact o lună de când a fost luată de la familia Șărămăt. Marii învingători, marii învinși

DOCUMENT. În plângerea la DIICOT, asistenta maternală a Sorinei îi acuza pe soții Săcărin că sunt traficanți de minori și de organe!

„Sorina are un sânge pur, o vor pentru sacrificare”. Monstruozități generate de propaganda Antena 3 – RTV – Sorina Matei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Beizadeaua ucigașă a mai făcut două accidente grave! A distrus trei mașini de lux, în valoare totală de peste 600.000 de euro: Nissan, Ferrari, Aston Martin!

Triunghiul morții pentru Mario Iorgulescu: alcool – cocaină – viteză. Se drogase la poker și era în pragul comei alcoolice

Sinistra Secție Specială va fi desființată! Comisia Europeană: „Înfiinţarea Secţiei contravine legislaţiei europene”

VIDEO. Priviți aceste imagini! „Unchiul” Cumpănașu are privire de nebun și răcnește gutural. Gura lui lucrează ca o pompă de desfundat WC-uri

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

7 COMENTARII

 1. Nope,d-le Parvu!
  Linșaj mediatic în cazul Sorina au făcut,cu brio,două canale de dejecție media:A3&Ghiță TV.
  Îl confundați pe Rareș Bogdan cu slugile Varanului și ale fugitului în brațele FSB(fost KGB).Ardeleanul mai are mult de tot de învățat în materie de manipulare ordinară.

 2. Așteptam să văd progrese, nu fleacuri de prost gust. De ce nu merg la expoziții de artă, la spectacole sau concerte, sau măcar vizionări împreună cu familia de emisiuni sau filme educative, cu discuții de fixare de repere pentru viață…? Asta e pură prosteală. Vor să facă din ea ce? O paiață decerebrată? Ea e curioasă și găsește în orice câte ceva de cercetat, dar la ce-i folosesc aceste himere? Mintea ei trebuie cultivată cu știință, artă, realități despre conectarea cu ceilalți, care să-i facă mai ușoară integrarea.

  • lol
   Pentru cine nu stie, Sorina are programata o intalnire amicala cu kim kardashian la inceputul lui Noiembrie
   Intre timp parintii ii pun casete video cu Nadia Comaneci si ii citesc poezii din Baudelaire.
   Asa ca poti fi linistita draga Octavia, lucrurile intra incet-incet pe fagasul lor normal 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.