sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăPoliticăDOCUMENT. Mesajul care arată că Viorica Dăncilă se crede Liviu Dragnea

DOCUMENT. Mesajul care arată că Viorica Dăncilă se crede Liviu Dragnea

-

Ceea ce a spus Eugen Tomac la Costinești nu e o figură de stil, ci realitatea în format caraghios. Viorica Dăncilă chiar le-a trimis unor lideri politici mesajul de care era agățat numele lui Liviu Dragnea.

Deasupra mesajului, după adresa de e-mail a destinatarului, sunt trecute datele tehnice ale comunicării prin e-mail:

De la: Liviu Dragnea_Cabinet Presedinte <presedinte@psd.ro>

- Advertisement -

Date: vin., 13 sept. 2019, 19:19

Subject: Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor

- Advertisement -

Urmează conținutul mesajului, unul comun pentru toți destinatarii:

„Stimați președinți ai formațiunilor politice,

Stimați lideri de sindicate și asociații patronale,

Am plăcerea de a vă transmite Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor, document pe care Partidul Social Democrat îl propune spre analiză și semnare partidelor parlamentare din România.

Vin cu această propunere deoarece PSD crede în nevoia de a oferi cetățenilor români o garanție politică semnificativă și cuprinzătoare pentru nivelul veniturilor cetățenilor, pentru menținerea unor măsuri-cheie cu scop social, precum și în ceea ce privește măsurile de sprijin pentru mediul de afaceri.

Sper că această propunere a PSD va fi întâmpinată cu deschidere și că noi toți vom reuși să arătăm oamenilor că, dincolo de diversitatea opiniilor, putem găsi căi de colaborare în interesul României.

Cu stimă,
Viorica Dăncilă
Președintele Partidului Social Democrat”

Așadar, mesajul e semnat de Viorica Dăncilă, dar sus, la antet, îl avem pe Liviu Dragnea!

Victor Ponta, președintele Pro România, a spus că un mesaj similar a primit și el, și tot cu Liviu Dragnea_Cabinet Presinte ca expeditor.

„Mi-am scăpat telefonul din mână”

Eugen Tomac a povestit sâmbătă, la Școala de Vară a PMP, de la Costinești: „În ultimele luni asistăm la o încercare disperată prin care Dăncilă vrea să ne spună că este altceva, neconflictuală, că a fost chinuită. Oameni buni, în această dimineaţă mi-am scăpat telefonul din mână, pentru că am deschis e-mail-ul şi văd că îmi scrie Liviu Nicolae Dragnea! Mesaj către PMP. M-am uitat cu multă atenţie, zic: ce s-o fi întâmplat?! Preşedintele PSD ne-a scris un mesaj prin care ne invită să aderăm la ideile lui Dragnea. Apreciez gestul lui Dăncilă de a ne confirma încă o dată că este un premier-marionetă, instalat de Liviu Dragnea la Palatul Victoria”.

Tomac a precizat că PMP nu va semna propagandisticul „pact pentru bunăstare”, propus de premier. El a spus că singurul pact la care va adera PMP este cel prin care actualul Guvern va fi demis. „Dăncilă, scrie în numele tău, nu în numele lui Dragnea! Pactul vostru poate fi acceptat cu o singură condiție: noi aderăm la pactul prin care trimitem Guvernul Dragnea 3 acasă, acesta este singurul pact la care aderăm!”

Vă mulțumim că, printr-o donație AICI, susțineți ZIARISTII.COM.

CITIȚI ȘI:

Război civil în ALDE. Până și Leocadia îl amenință pe Tăriceanu! Crescut în simbioză cu PSD, partidul-căpușă e în disoluție

Beizadeaua ucigașă a mai făcut două accidente grave! A distrus trei mașini de lux, în valoare totală de peste 600.000 de euro: Nissan, Ferrari, Aston Martin!

Triunghiul morții pentru Mario Iorgulescu: alcool – cocaină – viteză. Se drogase la poker și era în pragul comei alcoolice

Sinistra Secție Specială va fi desființată! Comisia Europeană: „Înfiinţarea Secţiei contravine legislaţiei europene”

VIDEO. Priviți aceste imagini! „Unchiul” Cumpănașu are privire de nebun și răcnește gutural. Gura lui lucrează ca o pompă de desfundat WC-uri

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

VIDEO. Prima zi de școală a Sorinei la New York. Pasagerul din School Bus și cei doi prieteni lățoși

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Nu e chiar asa, initial am inteles ca mesajul era un forward de la Liviu Dragnea, dar in imagine se vede ca de fapt e trimisa de pe adresa președintelui PSD, care acum e Veorica. Doar ca stimabilul domn Tomac, avea adresa salvata in email, la contacte, unde pe langa adresa de email se introduc si alte date, respectiv nume, prenume, etc, de asta apare Liviu Dragnea. Nah, cateva noțiuni simple despre email nu ar fi dus la aceasta dezinformare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -