vineri, aprilie 19, 2024
AcasăMainBeizadeaua ucigașă a mai făcut două accidente grave! A distrus trei mașini...

Beizadeaua ucigașă a mai făcut două accidente grave! A distrus trei mașini de lux, în valoare totală de peste 600.000 de euro: Nissan, Ferrari, Aston Martin!

-

Înainte de a produce tragedia de pe Calea Chitilei din Bucureşti, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu (președintele FRF), a mai distrus două maşini de lux: un Nissan GT-R, în Elveţia, şi un Ferrari, în Italia.

Seria accidentelor provocate de beizadeaua ucigașă a început în Elveția, unde „prințișorul” Mario a fost trimis la studii timp de 6 ani (ambiție costisitoare, care a costat familia Iorgulescu peste 300.000 de euro).

La prima cumpănă a vieții în care l-a proiectat propria iresponsabilitate, Mario Iorgulescu conducea un Nissan GT-R, o maşină extrem de puternică, de peste 100.000 de euro. Accidentul din Elveția s-a soldat fără victime omenești, dar bolidul a fost „șifonat” rău de tot.

- Advertisement -

Mario Iorgulescu a avut un accident serios și în Italia, unde conducea un bolid Ferrari. Mașina de peste 200.000 de euro a fost de asemenea distrusă, dar dotările ei i-au salvat viața șoferului iresponsabil.

După cele două accidente, Mario a căzut la înţelegere cu tatăl său: a fost de acord să meargă la dezalcoolizare, cu condiția să primească o maşină nouă. Una și mai puternică, și mai scumpă: Aston Martin DBS Superleggera, pentru care șeful LPF a plătit circa 300.000 de euro.

De observat că Gino Iorgulescu i-a cumpărat fiului său mașini tot mai scumpe. Cu fiecare nou accident, „prințișorul” Mario a primit un bolid și mai puternic.

- Advertisement -

Cea de-a treia mașină primită de Mario Iorgulescu ajunge la 100 de km/oră în numai 3,4 secunde. Viteza maximă pe care o poate atinge: 340 de km/h.

Și noua limuzină a fost distrusă de „prințișorul” Mario, tot într-un accident. De data asta, unul mortal. Șoferul mașinii tamponate de Iorgulescu jr a murit pe loc, iar beizadeaua ucigașă se află de 6 zile la Terapie Intensivă, în Spitalul Elias.

În momentul accidentului, bolidul lui Mario Iorgulescu, pătruns pe contrasens, avea 240 km/oră. Fiul șefului LPF era și beat, și drogat. Analizele au arătat o alcoolemie la limita comei alcoolice, precum și prezența în sânge a cocainei.

Cele trei mașini cu care a provocat accidente Mario Iorgulescu

  • Nissan (peste 100.000 de euro) – distrus în Elveția
  • Ferrari (peste 200.000 de euro) – distrus în Italia
  • Aston Martin (300.000 de euro) – distrus în România.

Vă mulțumim că, printr-o donație AICI, susțineți ZIARISTII.COM.

CITIȚI ȘI:

Triunghiul morții pentru Mario Iorgulescu: alcool – cocaină – viteză. Se drogase la poker și era în pragul comei alcoolice

Mama beizadelei ucigașe este psiholog-șef. Are în portofoliu un singur proiect social: cel realizat în Teleormanul lui Dragnea

Beizadeaua ucigașă gonea de la poker spre un club de fițe. Voia să-și recupeze iubita, care tocmai îl părăsise

Dragomir despre beizadeaua ucigașă: „Mario a luat-o razna de când a învățat în Elveția. Își făcea veacul pe la cazinourile de acolo”

Beizadeaua ucigașă. Fiul celui instalat de Ponta și Dragnea la șefia LPF conducea beat, drogat, după o noapte de poker, un bolid de 300.000 de euro cu 240 km/oră. A intrat pe contrasens și a omorât un om

Sinistra Secție Specială va fi desființată! Comisia Europeană: „Înfiinţarea Secţiei contravine legislaţiei europene”

VIDEO. Priviți aceste imagini! „Unchiul” Cumpănașu are privire de nebun și răcnește gutural. Gura lui lucrează ca o pompă de desfundat WC-uri

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

VIDEO. Prima zi de școală a Sorinei la New York. Pasagerul din School Bus și cei doi prieteni lățoși

- Advertisement -

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -