Teroriștii de la Hezbollah îi sar în ajutor teroristului Putin. Vin în Ucraina să lupte de partea rușilor, pentru 1.500 de dolari pe lună

0
2221
Trupe Hezbollah

Vladimir Putin, teroristul numărul 1 al planetei, se asociază cu orice grupare criminală dispusă să-l ajute în războiul barbar din Ucraina. Tiranul rus nu refuză nici sprijinul organizației paramilitare șiite Hezbollah, care activează în Liban, fiind înfințată și finanțată de Iran. În cadrul ei activează în total 15.000 de luptători.

Publicația moscovită „Novaia Gazeta”, principala opozantă a regimului despotic de la Kremlin, citată de site-ul minval.az, dezvăluie că luni, 28 martie, primul grup de 200 de membri ai Hezbollah va sosi în Belarus. Va fi transferat de la Damasc (capitala Siriei) la o bază militară din regiunea Gomel (oraș din sudul Belarusului), iar marți se va deplasa în Ucraina, ca să lupte alături de armata Rusiei.

Hezbollah este o creație a Iranului. Gruparea este finanțată și înarmată de regimul fundamentalist de la Teheran, iar luptătorii ei sunt antrenați de ofițeri ai Gărzilor Revoluționare Iraniene. Hezbollah este considerată o grupare teroristă de foarte multe țări din lume, printre care SUA, Israel, Canada, Olanda, Marea Britanie și Australia.

„Este Ucraina un dușman al Libanului? Există o graniță între Liban și Ucraina? Am uitat cum forțele de menținere a păcii ucrainene au curățat minele lăsate de inamic după invadarea pământurilor noastre?”

Până acum, Hezbollah fi recrutat 800 de persoane pentru a lupta în Ucraina. Suma plătită unui luptător Hezbollah este de 1.500 de dolari pe lună. De negocierile cu armata șiită s-au ocupat reprezentanți ai Grupului Wagner, mercenari plătiți de regimul Putin pentru a face unele „treburi murdare”. De exemplu, Grupul Wagner a primit misiunea de a-l lichida pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski, dar tentativele criminale au eșuat în acestă primă lună de război.

Federația Rusă ar fi promis Iranului, prin intermediul Grupului Wagner, anumite privilegii pentru tranzacții majore, în schimbul implicării în războiul din Ucraina.

La scurt timp după această întâlnire, Hezbollah a deschis un birou de recrutare și mobilizare în orașul Quseir din provincia Homs (Siria).

Omar Arfoush

Organizația șiită libaneză a primit însă o ripostă pe măsură de la afaceristul ucraineano-francez de orgine arabă Omar Arfoush: „Hezbollah are o armată permanentă, care ține la distanță inamicii Libanului. Când au luptat în războiul din Siria, am vorbit despre protejarea Libanului de amenințarea ISIS. Dar de ce este aici, Ucraina? Este Ucraina un dușman al Libanului? Există o graniță între Liban și Ucraina? Am uitat cum forțele de menținere a păcii ucrainene au curățat minele lăsate de inamic după invadarea pământurilor noastre? Dacă membrii Hezbollah merg să lupte în Ucraina, vor deveni mercenari și vor pune în pericol securitatea națională a Libanului”.

După ce mesajul său a apărut în presă, fiind preluat inclusiv de „Novaia Gazeta” și de Obozrevatel.com, Arfoush și-a șters postarea de pe pagina de Facebook.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Șoigu e în stare critică din cauza otrăvirii ordonate de Putin!” Ministru interimar la Apărare a fost numit un general de 73 de ani, veteran al războiului din Afganistan

* Încă un fake news grosolan: ministrul Șoigu n-a fost la ședința cu Putin pe 24 martie, ci l-au „lipit” în poză! El n-a mai fost văzut de 15 zile

* Al 7-lea general rus căsăpit de ucraineni într-o lună de război. Generalul Rezanțev era „comandantul de aur al Kremlinului”

* „La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară” – analiza profesorului Galeotti, expert în Rusia lui Putin

* „Putin pregătește atacuri teroriste lângă Moscova, pentru a justifica mobilizarea rezerviștilor. Vor fi explozii cu mii de victime, la un combinat chimic sau la o rafinărie”

* Anunț oficial al NATO: Rusia a pierdut 40.000 de oameni în Ucraina – morți, răniți, prizonieri și dispăruți în luptă (21% din totalul efectivelor)

* VIDEO. Un batalion din Belarus a „dezertat” de la Lukașenko și luptă alături de ucraineni, împotriva invadatorilor ruși

* AUDIO. Generalul rus care ucide civili în Mariupol: „De ce nu e mutilat încă? De ce n-are urechea tăiată? De ce nu șchioapătă acest bastard?” / „Să fie găsit la reanimare și să i se împingă o sticlă spartă de bere! Puneți totul pe seama boschetarilor!”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Deportări ca pe vremea lui Stalin: ucrainenii sunt duși de ruși pe insula Sahalin din Extremul Orient, în Pacific!

* VIDEO. Ucrainenii au distrus o uriașă navă de desant a rușilor, a cărei poziție fusese divulgată într-un film de propagandă al Moscovei

Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Brigada condusă de colonelul Medvedev pierduse 50% din personal pe frontul ucrainean

„Măcelarii lui Kadîrov” au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au pierdut sute de luptători. „Toți kadîroviții uciși vor fi cusuți și îngropați în piele de porc”

VIDEO. Mesajul muzical al lui Putin: „Ucraina și Crimeea, / Belarus și Moldova, / Kazahstan și țările baltice / Sunt țara mea”

„Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

* Codruța Kovesi, activitate intensă la Parchetul European. Peste 500 de anchete, cu daune de 5,4 miliarde de euro. Câte dosare sunt din România

* Condamnări pentru corupție: Vlădescu – 8 ani și 6 luni; cumnatul lui Geoană – 7 ani; Boureanu – 4 ani și 3 luni. Șpăgi de 20 de milioane de euro

* Șoc în fotbal: Italia, campioana Europei, eliminată acasă de Macedonia de Nord! Al doilea Mondial consecutiv fără cvadrupla campioană a lumii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here