„Șoigu e în stare critică din cauza otrăvirii ordonate de Putin!” Ministru interimar la Apărare a fost numit un general de 73 de ani, veteran al războiului din Afganistan

1
16403
Serghei Șoigu - Vladimir Putin și documentul teribil semnat de generalul Dmitri Bulgakov

Postul ucrainean de televiziune Canal 24 face o dezvăluire uluitoare despre starea de sănătate a ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu (66 de ani). Acesta ar fi fost otrăvit din ordinul șefului său, criminalul de război Vladimir Putin, care se temea de el. În urma „operațiunii speciale” ratate în Ucraina, Putin a găsit un argument solid ca să-l pedepsească.

Canal 24: „Potrivit surselor de informații ale Canal 24, Șoigu este într-adevăr în stare critică, din cauza otrăvirii ordonate de Putin. Führer-ul Kremlinului se temea de propriul său ministru și, astfel, l-a pedepsit pentru eșecul operațiunii de atacare a Ucrainei. Șeful Statului Major al Rusiei, Valeri Gherasmov, are și el anumite probleme, dar rușii de rând au observat cu greu dispariția sa din spațiul public”.

Operațiunea „Creați un fals Șoigu!”

Jurnaliștii aceluiași post de televiziune dezvăluie cu probe concludente că Ministerul rus al Apărării a emis un ordin de creare a unui fals Șoigu. Documentul este conceput și semnat miercuri, 23 martie, de generalul Dmitri Bulgakov (73 de ani), înlocuitorul lui Șoigu, care ocupă funcția de ministru interimar al Apărării.

Dmitri Bulgakov a fost avansat la gradul de general-colonel în 2001. Din 2000 este „Erou al Federației Ruse”. Între 1985-1987 a luptat în Afganistan, fiind consilier militar al comandantului unei divizii de infanterie afgană.

„În document, șeful departamentului rus a indicat că propagandiștii ar trebui să creeze fotografii și videoclipuri false cu participarea lui Șoigu. Ei trebuie să demonstreze oamenilor că ministrul este la locul său de muncă”

Șoigu trebuia să fie sănătos tun. „Încă din 23 martie, generalul Dmitri Bulgakov a devenit ministru interimar al Apărării. Acest lucru este dovedit de ordinul semnat de acest criminal de război. În document, șeful departamentului rus a indicat că propagandiștii ar trebui să creeze fotografii și videoclipuri false cu participarea lui Șoigu. Ei trebuie să demonstreze oamenilor că ministrul este la locul său de muncă. Materialele fabricate vor fi afișate pe toate canalele de informare ale Ministerului rus al Apărării până pe 30 martie”.

Putin merge pe două variante în cazul Șoigu. „Potrivit informațiilor din 25 martie, Șoigu era încă în viață. Putin nu s-a hotărât în ​​cele din urmă cu privire la soarta ministrului. Führer-ul de la Kremlin are în vedere câteva opțiuni: salvarea lui Șoigu și întoarcerea acestuia la locul muncă, cu o demonstrație a oamenilor, declararea ministrului «agent NATO», cu lichidare ulterioară. De asemenea, se poate anunța pur și simplu moartea subită a unui ministru din cauza unui atac de cord în Rusia”.

Documentul semnat de generalul Dmitri Bulgakov

Gherasimov ar fi arestat. „Cât despre Valeri Gherasimov, cel mai probabil a fost arestat de FSB. Șeful Statului Major rus este acuzat de delapidare și eșecul Blitzkrieg-ului lui Putin. Este probabil ca Kremlinul să decidă să atribuie toate eșecurile lui Gherasimov sau Șoigu, sau chiar ambilor în același timp”.

Vești bune de pe front. „Din cauza lipsei de succese serioase în Ucraina, rușii au înlocuit și mulți generali care erau la comanda directă a trupelor. Un număr mare de generali au fost trimiși pentru a-i înlocui pe cei care au fost eliminați de luptătorii Forțelor Armate ale Ucrainei. Cu toate acestea, aparent, este puțin probabil ca rușii să poată schimba cursul războiului în această etapă. Deoarece singurul lucru pe care invadatorii îl pot face este să umple unitățile sparte cu rezerve”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Tensiune maximă la Moscova. Ministrul Apărării și un general-cheie din Statul Major sunt internați în stare gravă la spital. „Simptomele bolii sunt aceleași pentru amândoi: arsuri în zona inimii, dificultăți de respirație. Șoigu și-a pierdut cunoștința”

* Încă un fake news grosolan: ministrul Șoigu n-a fost la ședința cu Putin pe 24 martie, ci l-au „lipit” în poză! El n-a mai fost văzut de 15 zile

* Al 7-lea general rus căsăpit de ucraineni într-o lună de război. Generalul Rezanțev era „comandantul de aur al Kremlinului”

* „La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară” – analiza profesorului Galeotti, expert în Rusia lui Putin

* „Putin pregătește atacuri teroriste lângă Moscova, pentru a justifica mobilizarea rezerviștilor. Vor fi explozii cu mii de victime, la un combinat chimic sau la o rafinărie”

* Anunț oficial al NATO: Rusia a pierdut 40.000 de oameni în Ucraina – morți, răniți, prizonieri și dispăruți în luptă (21% din totalul efectivelor)

* VIDEO. Un batalion din Belarus a „dezertat” de la Lukașenko și luptă alături de ucraineni, împotriva invadatorilor ruși

* AUDIO. Generalul rus care ucide civili în Mariupol: „De ce nu e mutilat încă? De ce n-are urechea tăiată? De ce nu șchioapătă acest bastard?” / „Să fie găsit la reanimare și să i se împingă o sticlă spartă de bere! Puneți totul pe seama boschetarilor!”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Deportări ca pe vremea lui Stalin: ucrainenii sunt duși de ruși pe insula Sahalin din Extremul Orient, în Pacific!

* VIDEO. Ucrainenii au distrus o uriașă navă de desant a rușilor, a cărei poziție fusese divulgată într-un film de propagandă al Moscovei

Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Brigada condusă de colonelul Medvedev pierduse 50% din personal pe frontul ucrainean

„Măcelarii lui Kadîrov” au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au pierdut sute de luptători. „Toți kadîroviții uciși vor fi cusuți și îngropați în piele de porc”

VIDEO. Mesajul muzical al lui Putin: „Ucraina și Crimeea, / Belarus și Moldova, / Kazahstan și țările baltice / Sunt țara mea”

„Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

* Codruța Kovesi, activitate intensă la Parchetul European. Peste 500 de anchete, cu daune de 5,4 miliarde de euro. Câte dosare sunt din România

* Condamnări pentru corupție: Vlădescu – 8 ani și 6 luni; cumnatul lui Geoană – 7 ani; Boureanu – 4 ani și 3 luni. Șpăgi de 20 de milioane de euro

* Șoc în fotbal: Italia, campioana Europei, eliminată acasă de Macedonia de Nord! Al doilea Mondial consecutiv fără cvadrupla campioană a lumii

1 COMENTARIU

  1. Să vedem care pe care…

    Şi Putin şi lunetiştii ucrainieni sunt chitiţi pe generalii armatei ruse.

    Ambele părţi au serviciu bun, puternic!

    Până una alta, scorul pare egal.

    Deuce! New balls! Serveşte Vladimir Vladimirovici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here