Donald Tusk, o nouă declaraţie de dragoste faţă de România. Tot în limba română, cu mănuşile lui Duckadam în mâini

2
6767

Preşedintele Consiliului European a repetat, la Sibiu, gestul făcut în ianuarie, la Ateneu, care a cucerit milioane de români. Atunci, le-a cerut românilor să apere în stradă democraţia, în faţa atacului PSD-ALDE, aşa cum a apărat Helmut Duckadam patru penalty-uri, în finala Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla (1986).

Azi, după ce-a arătat presei mânuşile pe care i le-a făcut cadou însuşi Duckadam, la o întâlnire pe care cei doi au avut-o de dimineaţă, Tusk a făcut o nouă declaraţie de dragoste la adresa României. Tot în limba română. Iat-o:

”Aș dori să-i mulțumesc președintelui Iohannis pentru organizarea și găzduirea summitului de la Sibiu. Când ne-am întâlnit în ianuarie, în startul președinției române, am vorbit din suflet despre România pentru că am convingerea că sunteți remarcabili. Ați organizat un summit excepțional. Puteți fi mândri pentru munca depusă, la fel cum Europa este mândfră de dvs. Pur și simplu m-am îndrăgostit de Sibiu. Toată Europa s-a îndrăgostit de dumneavoastră.”, a spus Donald Tusk.

https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/videos/2189684921124863/?t=0

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Superb! Momentul în care ROMÂNII ne-PSD recuceresc Piaţa Unirii din Iaşi

VIDEO. Cum a învins România #Rezist mitingul PSD de la Iaşi. Forţa civismului real a răpus blegeala PSD-iştilor aduşi „cu japca”

VIDEO. Dragnea, atac la UE de Ziua Europei: „Iohannis trădează România pentru interese străine”

VIDEO. Marioneta lui Dragnea, fugărită la Cluj. „Ne e silă cu Dăncilă”. Jandarmii, din nou agresivi

„Europa, Europa”. Ce frumos arată UE, la Sibiu! Şi ce bine îi stă României aşa! Sărbătoarea eclipsează agenda oficială a Consiliului European

PSDragnea adună „ciumaţii”, la Iaşi, ca să înjure Europa pentru că nu-i lasă să fure

Adio PSDragnea? Misteriosul mesaj al lui Iohannis, care anunţă mari schimbări „în curând…”

 

2 COMENTARII

  1. Şi eu vorbesc chineza în limbaj european. După Bechtel Bolivar în 2009 când a construit în Ardeal 50 km de autostradă cu 500 milioane dolari şi dați afară în anul 2010 de preşedintele Traian Băsescu au înapoiat cele 500 milioane dolari în contul Romeniei. Donald Tusk agramatul lor în chineză nu a construit din anul 2010 nici măcar 50 km de autostradă cu capitalul din Marx şi Engels fiindcă în anul 2018 se stingea lumina la români. Acum vin, văd poporul dac şi zâmbesc ironic.

    Mizeria umană este Europa. Veți muri.

    Sir Clarke Kensington

    • Deci… 2004-2008 nu au fost exproprieri pe tronsoanele autostrăzii Bechtel Bolivar şi abia în 2009 au pornit lucrările. Fiindcă nu am terminat lucrările în 4 ani din 2004 Traian Băsescu m-a dat în judecată şi s-a ajuns la Haga unde am pus capul în pământ cu avocații mei. Am construit cu banii mei din America 50 km în Ardeal în anul 2009. Mi-am recuperat banii în anii 2010-2014. Curba Gauss 7500 Dow Jones

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.