VIDEO. Protestatarii, blocaţi de Poliţie să nu ajungă lângă mitingul PSD. Partidul născut din crimele lui decembrie 1989 vrea să ucidă şi democraţia

0
2213

Ion Iliescu, Stănculescu, Brucan, Voiculescu, Roman&co. au ales o unitate militară de lângă Târgovişte pentru împuşcarea soţilor Ceauşescu, pe 25 decembrie 1989. Aşa a început democraţia post-decembristă: prin asasinatul de Crăciun şi crimele de după 22 decembrie 1989. Azi, partidul lui Iliescu, ajuns acum pe mâna lui Liviu Dragnea, revine în locul de unde şi-a tras seva de ucigaş al democraţiei.

Mitingul de azi este protejat de forţe de ordine în număr impresionat. Asta deşi Dâmboviţa este unul dintre cele mai „roşii” judeţe, unde Opoziţia nu deranjează prea mult, iar forţa civică abia acum începe să răsară.

Cîteva zeci de prostestatari s-au strâns şi azi, la Târgovişte, pentru a huidui partidul care vrea să scoată România din Europa. Este admirabil să vezi că peste tot în ţară lumea a înţeles forţa protestului.

Până una-alta, suntem încă în UE, avem în continuare drepturi garantate de Constituţie, chiar dacă întâmplări ca 10 august sau Topoloveni arată că această caracatiţă a corupţie a capturat şi instituţii întregi precum Jandarmeria şi vrea să răpună complet statul de drept.

Însă nu e totul pierdut. Dar poate fi. Dacă pe 26 mai, PSD va ieşi pe primul loc, iar referendumul anticorupţie nu va trece, clanurile penale vor avea mână liberă să pună la zid democraţia aşa cum i-au executat pe foştii dictatori doar din dorinţa de a le lua locul.

De aceea, au ales Târgovişte ca loc simbolic unde să încheie în forţă campania electorală: pentru a arăta românilor că din crimă s-au „născut” politic, prin crimă vor să ucidă şi libertatea pentru care murit peste 1.000 de oameni nevinovaţi în decembrie 1989.

România intră în săptămâna de foc în care îşi poate alege singură soarta: continuă să meargă pe mâna celor care au mâinile pătate de sânge nevinovat sau decide să rupă blestemul Ciumei Roşii şi să voteze în număr impresionant pentru alungarea de la putere a urmaşilor lui Ceauşescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here