sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăNewsVIDEO. Superb! Momentul în care ROMÂNII ne-PSD recuceresc Piaţa Unirii din Iaşi

VIDEO. Superb! Momentul în care ROMÂNII ne-PSD recuceresc Piaţa Unirii din Iaşi

-

Iaşiul a scăpat de mitingul PSD! Chinul n-a durat mult. Jurnaliştii de la Ziarul de Iaşi au surprins evenimentele derulate între încheierea adunării PSD-iste şi momentul în care Piaţa Unirii, din Iaşi, a fost recucerită de cei care o merită cu adevărat: tinerii şi toţi activiştii civic care se opun acestei guvernări al cărei scop declarat este scoaterea României din Europa şi instaurarea statului nedrept.

Filmul evenimentelor, pas cu pas

Protestatarii au plecat în marş pe bulevardul Ştefan cel Mare

Piaţa Unirii a fost recucerită de ieşeni! Circa 5.000 de protestatarii şi-au făcut loc lângă statuia lui Cuza, cu acordul jandarmilor.

- Advertisement -

Protestatarii dinspre bulevardul “Ştefan cel Mare” au trecut de primul rând de garduri şi s-au apropiat de Piaţă. Jandarmii au reintrat in dispozitiv si s-au pus in fata protestarilor.

- Advertisement -

Momente tensionate în Piaţa Unirii pe măsură ce miile de PSD-işti aduşi de pe coclaurile Moldovei încep să se îndrepte spre casă.

Sute de protestatari aflaţi în zona Arcu, locul prin care se “scurg” simpatizanţii lui Dragnea, au intrat în conflict cu PSD-iştii. S-a aruncat cu sticle de plastic, iar oamenii se înjură. La un moment dat, un grup de circa 30 de protestatari a reuşit să intre în mulţime. Unui simpatizant PSD i s-a făcut rău din cauza “îmbulzelii” apărute la ieşirea din Piaţă.

CITIŢI ŞI:

Donald Tusk, o nouă declaraţie de dragoste faţă de România. Tot în limba română, cu mănuşile lui Duckadam în mâini

VIDEO. Superb! Momentul în care ROMÂNII ne-PSD recuceresc Piaţa Unirii din Iaşi

VIDEO. Cum a învins România #Rezist mitingul PSD de la Iaşi. Forţa civismului real a răpus blegeala PSD-iştilor aduşi „cu japca”

VIDEO. Dragnea, atac la UE de Ziua Europei: „Iohannis trădează România pentru interese străine”

VIDEO. Marioneta lui Dragnea, fugărită la Cluj. „Ne e silă cu Dăncilă”. Jandarmii, din nou agresivi

„Europa, Europa”. Ce frumos arată UE, la Sibiu! Şi ce bine îi stă României aşa! Sărbătoarea eclipsează agenda oficială a Consiliului European

PSDragnea adună „ciumaţii”, la Iaşi, ca să înjure Europa pentru că nu-i lasă să fure

Adio PSDragnea? Misteriosul mesaj al lui Iohannis, care anunţă mari schimbări „în curând…”

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Dăncilă e mai realistă decât Dragnea şi ar trebui o rocadă. Ambiţia de a încremeni în proiect! Era mai bine a repeta mitingul de la Craiova sau de transportat fanii PSD, chiar din Moldova, la Alexandria, caz în care poate că se implica suveranist şi ALDE.

  2. Chiar PSD-ul nu se poste debarasa de Liviu Dragnea, un infractor dovedit care tot amenință romanii ca BOR venii alții di vor tăia salariile și pensiile. Eu sunt convins ca vor tăia pensiile acelea uriașe ale magistraților care in vista lor nu au adus plusvaloare , pur și simplu SU primit de la buget încă de pe vremea lui Traian Băsescu care vezi doamne spunea ca dacă ei , aducă magistrații nu pot avea firme ca sunt bugetari , arunci sa le dea salarii uriașe!!! Cea mai mare nedreptate la adresa romanilor care prin munca lor aduc plusvaloare! Ce ma interesează ca s-au făcut magistrați , salarii la nivelul nivelului de trai al țării!!!! Leu le convine sa facă alta meserie , toate sunt onorabile!!!O mare imbecilitate a făcut acest individ de Traian Băsescu, cum a păcălit romanii, in 2004, Draga Stolo, un om mai perfid nu am văzut in viața mea!!!! Și acum vine și ne bombardează cu tot felul de Etichete ieftine, mai Basescule ai stat 10 ani la Cotroceni și NU ai făcut. NIMIC!!! Va place in ce hal este ROMÂNIA CUM AȚI DUS-O VOI POLITICIENII IN ACEȘTI ANI????si msi veniți cu povestea asta de la PMP, Uniți in Europa! Poate ne explicați in ce fel!!!!
    Lasă-ne domnule Băsescu , zău v-atu pus in capul listei in loc sa lăsați tineri care oricum pot face treaba mai multă decât Dumneata!!!!Zau, numai cheltuiți banii pe tot felul de povesti scrise pe bannere PMP!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -