VIDEO. Marioneta lui Dragnea, fugărită la Cluj. „Ne e silă cu Dăncilă”. Jandarmii, din nou agresivi

1
4186

Premierul Viorica Dăncilă era aşteptată cu proteste în faţa Casei de Cultură din Cluj-Napoca, unde urma să participe la o întâlnire cu primarii şi consilierii PSD Cluj. Organizatorii au schimbat, însă, locaţia întâlnirii.

Peste o sută de persoane s-au adunat, joi la prânz, în faţa Casei de Cultură din Cluj-Napoca, unde Viorica Dăncilă urma să participe la o întâlnire cu primarii şi consilierii PSD Cluj.

Protestatarii au scandat „Casa de cultură, nu de impostură”, „Noi nu vom fi conduşi de hoţi”, „Ne e silă de Dăncilă” şi „Vrem inteligenţă, nu incompetenţă”.

Surse politice au declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că organizatorii întâlnirii au schimbat locaţia de teama huiduielilor, astfel că premierul Dăncilă, însoţită de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, au ajuns la noua locaţie.

Aici, Viorica Dăncilă nu a făcut declaraţii.

Jandarmii clujeni au intervenit blocând accesul în curtea Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde premierul Viorica Dăncilă a intrat pe o uşă laterală, iar peste 100 de protestatari au fugit în direcţia intrării respective.

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns la Institutul de Oncologie din Cluj-Napoca, dar a intrat pe o curte laterală, deoarece la intrarea principală se adunaseră peste 100 de protestatari.

Când au aflat că premierul a ajuns în spital pe o cale de acces laterală, protestatarii au fugit în direcţia acesteia, strigând „Demisia”, „Jos Guvernul”, „Noi nu vrem să fim conduşi de hoţi” şi „Ne e silă de Dăncilă”.

Unul dintre protestatari a aruncat în direcţia premierului cu un sul de hârtie igienică .

Jandarmii au intervenit şi au blocat accesul în curte.

De asemenea, la intrarea din faţă a Institutului Oncologic Cluj-Napoca, jandarmii au încercat să confişte un banner de la un protestatar, însă s-a produs o busculadă, iar persoanele prezente au huiduit şi au scandat „Jandarmeria apără hoţia”, sărind în apărarea acestuia.

În cele din urmă, jandarmii i-au lăsat bannerul proprietarului.

Protestatarii s-au împărţit în două grupuri pentru a supraveghea toate ieşirile din curtea Institutului, iar o asistentă a afişat la un geam un banner cu mesajul „Condiţii decente de muncă, locuri de muncă”.

1 COMENTARIU

  1. O întrebare ca roman, doamna premier Viorica DANCILA se deplasează cu pretexte in țara ca sa-și acopere cheltuieli ocazionate de campania europarlamentara! Și a propos, cine suporta cheltuieli? Le suporta stafful dumneavoadtra și domnia voastră din buzunarul propriu ? După alegeri in virtutea Legii 544 privind accesul la informații, va rugam da Dvs. Prin stafful dumneavoadtra sa ne arate cine a suportat deplasările și cheltuielile totale ca sa știe și romanii. Când ma deplasez afara in interes de serviciu îmi plătesc toate cheltuielile din buzunarul propriu ca nu lucram la stat , este adevărat decontate la sfârșit de luna, dar nu svem parte de serviciu de protocol!!!! Când veți merge pe banii Dvs,veți înțelege mai bine eforturile făcute de firmele private și veți aprecia msi bine eforturile noastre in raport cu meciul privat. Ați dat salarii uriașe in raport cu productivitatea muncii , legea economică care spune ca nu pot creste mai repede cheltuielile cu munca vie( salarii ) in raport cu productivitatea muncii care este sub creșterea salariilor. V-ați dus sa Spuneti ca guvernul Dvs. S-a împrumutat cu peste 4 miliarde de euro de la începutul anului! Pai dacă aveți creștere așa de mare de ce v-ați împrumutat extern , Spuneti asta ronanilor sau canu ați crescut pensiile de la 1 Ianuarie datorită inflației și asta din 2017 încoace și nu numai și creșterea prețurilor care ar trebui luată in calcul!!!!
    Întrebarea este de ce, dacă aveți creștere economică ?? Spuneti asta romanilor, nu ce va convine PSD-ului!!!!! Nulitati, agramați ce spunea Mark Twain referitor la succesul in viața, ai nevoie de doua lucruri , ignoranta și încredere , ceea ce guvernul PSD/ALDE a demonstrat din plin!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here