Manevra perversă a lui Dragnea n-a avut succes. Recuzase o judecătoare pe motiv că soțul ei e mare fan PSD!

0
5446

Inculpatul Dragnea a încercat o manevră de o perversitate maximă: recuzarea judecătoarei Simona Encean, pe motiv că soțul acesteia se manifestă ca un susținător înfocat al PSD și admirator necondiționat al lui Liviu Dragnea. Cererea liderului PSD a fost însă respinsă ca nefondată, procesul se judecă.

Când procesul trebuia să intre în linie dreaptă, urmând audierea finală a inculpaților, o avocată a lui Dragnea a cerut recuzarea judecătoarei Simona Encean. Avocata Flavia Teodosiu a depus pe masa instanței un articol în care scria despre legăturile soțului judecătoarei cu PSD. 

Avocata Flavia Teodosiu a insistat: „Am găsit un material. Soția îl judecă pe Liviu Dragnea, soțul e fan PSD. În acest moment, e afectată imparțialitatea doamnei judecător, dânsa nu mai poate face parte din complet”.

Cererea a fost incredibilă, o asemenea solicitare avea logică dacă era făcută de partea adversă din proces. Dar tabăra lui Dragnea a recurs, cu disperare, și la această variantă aberantă, apelând la orice mijloc pentru a amâna procesul.
Ședința s-a suspendat pentru jumătate de oră, dar pauza s-a lungit la peste o oră. La revenirea în sală, completul de cinci judecători a anunțat că solicitarea de recuzare a fost respinsă ca nefondată.
Procesul a fost reluat. Prima audiată este Olguța Șefu, fost director adjunct al DGASPC Teleorman. Ea le-a spus judecătorilor că își menține toate declarațiile date până acum în instanță.
Va urma audierea lui Liviu Dragnea.

CITIȚI ȘI:

Minciuna cosmică a Rovanei Plumb la Craiova: „România ocupă locul 1 în lume la productivitatea muncii!”

Minciună penibilă a lui Tăriceanu. A inventat o discuție „curajoasă” cu fiul disidentului-martir Gheorghe Ursu. Mesajul lui Andrei Ursu îl demolează pe impostor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here