vineri, mai 31, 2024
AcasăMainDragnea aduce dovada bunăstării din România: mătușile lui Codrin Ștefănescu mănâncă și...

Dragnea aduce dovada bunăstării din România: mătușile lui Codrin Ștefănescu mănâncă și beau în oraș, nu se mai afumă în bucătărie!

-

Tratat cu maximă prietenie la Antena (televiziune finanțată masiv de PSD), Liviu Dragnea a fost privit cu admirație de moderatorul Răzvan Dumitrescu când a prezentat cifrele bunăstării generale din România.
Din prezentarea președintelui PSD rezulta că, grație mirobolantului partid-stat și mărețului program de guvernare, românii o duc nemaipomenit de bine, aproape că nu mai au ce face cu banii.
Dragnea a fabulat despre salarii și pensii care le eclipsează pe cele din Germania, a ieșit la tablă, a mâzgălit cifre, a desenat săgeți.
Dovada supremă că, sub înțeleapta conducere a PSD, românii trăiesc ca în sânul lui Avram: românul „călătorește tot mai mult” și „iese tot mai des la restaurant”, ca dovadă că „are tot mai mulți bani”.
Dragnea a dat și un exemplu concret: „mătușile lui Codrin Ștefănescu, persoane educate, care nu obișnuiau să iasă la restaurant”, dar care „acum ies mereu să mănânce în oraș, pot să-și ia și un pahar de ceva”. Mătușile secretarului general al PSD „spun că nu le mai e frică pentru ziua de mâine”, pentru că „nu mai sunt nevoite să aleagă între mâncare și medicamente”.

Dragnea desenează bunăstarea

Campioni la știuleți

Bunăstarea cântată de Liviu Dragnea și ilustrată cu mătușile lui Codrin Ștefănescu este confirmată de ministrul Agriculturii, Petre Daea. Dușmanul cormoranilor care „fac baie în piscine” povestește, suprarealist, cum i-am depășit pe francezi la porumb și la floarea soarelui, pe nemți la vreo cinci culturi.
Dragnea vede intriga: „normal, nu le convine, rămân cu porumbul nevândut”. Zice că are el grijă de noi, să nu ne invadeze străinii cu otrăvurile lor.
Moderatorul emisiunii e fericit că „le-am luat fața tuturor”. Sigur, mărețele producții n-au picat din senin, ele sunt rodul viziunii și al tenacității lui Liviu Dragnea – un adevăr absolut, confirmat cu plecăciuni de ministrul-cormoran.
Sunt proiectate grafice din care râd știuleții de porumb și pălăriile de floarea-soarelui. Cifrele abia au loc pe planșă, atât de mari sunt.
În acest timp, zice Dragnea, „coloniștii” vin peste noi valuri-valuri, vin de peste tot, sub pretextul că vor să ne aducă democrația și civilizația, dar ei de fapt ne vor resursele. Porturile de la Marea Neagră, aurul din pământ și cernoziomul din Bărăgan. „PSD e în opoziție… în opoziție cu străinii”, care sunt răi, ne atacă, vor să ne colonizeze…
În acest timp, mătușile lui Codrin Ștefănescu sunt fericite: mănâncă și beau în oraș, nu mai stau cu polonicul în mână, nu li se mai lipește tigaia, nu li se mai afumă ciulamaua din cuptor.
Mătușile pot depune mărturie că programul de guvernare a reușit. Mătușile și moderatorul Antenei 3.

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Monsieur grigoras ecrivan poate incepeti dupa serialul sfarsitul ceausestilor si serialul despre aventurile lui augustin lazar in timpul huzurelii comuniste. Chiar merita premiul GDS pt intreaga sa activitate in cea mai frumoasa perioada din viata dumnealui de priponitor de oameni.

  2. Producem mâncare pentru milenii de aici înainte. Mâncarea să fie fără chimicale. Poate nu întrecem Franța şi Germania la producție agricolă dar trebuie să fim chibzuiți ca italienii. Ei produc mâncare bio. E mult de mers cu PSD. Nu vor pleca imediat din România spre Elveția. Le place pământul românesc din care nu fac parte.

    Liviu Dragnea are ferme de oi vite porci. Dar mai are nevoie ca mason de firme de conserve de carne de care nu e interesat. E mai uşor să creşti porci decât să faci o fabrică de carne. Fabrica o are Bădălău sau Țuțuianu care o zi te vorbesc de bine după care sunt marii dizidenți decidenți. Dacă ăştia 2 nu ajută ai murit cu porcii în fermă. Şi e bine a avea fabrică de lână şi fabrică de piei de vită. Să nu depinzi industrial de Bădălău şi Țuțuianu.

    Codrin Ştefănescu nu e verItabil PSD. E un profitor al muncii industriale. Pare a fi un om bun dar nu e chiar aşa. Vine din sfera naționalismului de carton. Avere are dar nu are mintea să facă 100.000.000 dolari. Şi eu pot merge cu amicul Ion Gugea în Germania pe 2000 euro social. Dar eu nu mai muncesc. Gugea face taximetrie pentru că e maniac la mașinilor. Eu mi-am investit 50% din avere la fabrica de medicamente Zentiva din Cehia unde am produs medicamentele pentru Ebola Leucemii şi cataractele la ochi. Nu pot vindeca cancerul cărnii. Dar lucrez să găsesc o soluție. Liberalii PNL 1875 unde sunt cu medicamentele lor la Londra?

    Director CIA Frankfurt am Main 1990

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -