marți, mai 28, 2024
AcasăNewsTăriceanu a dat în mintea Floricicăi Dansatoarea: a descoperit "statul paralel" și...

Tăriceanu a dat în mintea Floricicăi Dansatoarea: a descoperit „statul paralel” și în SUA!

-

Călin Popescu Tăriceanu s-a îndrăgostit de judecata unora ca Floricica Dansatoarea, fata bulibaşei Varga şi alte „genii” politice talibane anti-justiţie.

Nici n-a apucat bine să vină în România din vizita plătită în SUA, unde a făcut o poză cu vicepreşedintele american, că a început să dea semne de om pierdut complet în spaţiu, cu judecată virusată şi creier infestat de „ciumă roşie”.

În primul rând, a minţit ca un ordinar că fiului disidentului comunist Gheorghe Ursu i-a fost student şi că i-a povestit drama tatălui său. Andrei Ursu, fiul disidentului, a negat categoric orice contact cu Tăriceanu şi l-a acuzat pe acesta de minciună.

- Advertisement -

A doua minciună, de fapt propagandă „roşie” sovietică, este declaraţia pe tema vizite sale în SUA.

„Am mers acolo pe bază de lobby, pentru că ambasadorul României la Washington face jocurile statului paralel. Nu a organizat nicio vizită oficială a vreunui parlamentar în SUA”, a spus Tăriceanu la Digi 24. El l-a atacat pe George Maior, acuzându-l că face legătura între „statul paralel” din România şi cel care s-ar fi infiltrat deja în administraţia americană.

Din poziţia de şef al Senatului României, n-a încercat câtuşi de puţin să fie cumpătat. Dimpotrivă, a plusat cu mizerii tip Floricica Dansatoarea, cea care striga la gardul Cotroceniului „Iohaaneeez, Iohaaneeez!”, nervoasă că preşedintele a blocat Ordonanța 13 chiar în curtea Guvernului din care face parte şi gaşca parlamentară a ALDE.

- Advertisement -

Inspirat din gândirea de baltă a scursurilor societăţii, Tăriceanu l-a atacat şi pe ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, despre care a sugerat că face jocurile aceluiaşi „stat paralel”.

„Ceea ce vorbim despre percepții eronate, funcționarea corectă sau incorectă a justiției sau afectarea statului de drept, au fost făcute pe canalele pe care le cunoaștem. Cred că ambasadorul nostru la Washington, în acest demers, n-a fost singur, n-a fost lăsat singur, a mai contribuit și ambasadorul Klemm, care a contribuit la prezentarea distorsionată a realităților din România. Klemm n-a picat în capcană. Nici Maior nu a picat în capcană, pentru că el este unul din exponenții sistemului de putere ocultă care a funcționat în România”, a spus Tăriceanu, aseară, la Digi 24.

Demenţă politică în toată splendoarea ei!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Scursurile societății sunt şi eu cu nobilul Guvernul American Iowa… care deține monopolul de internet… şi care plătim cu 1 cent fiecare citire a unui articol din ziar, vorbind de ziarele pe internet în America, care scursuri sunt mai rău ca paria în India, dar legile sunt de vină. După cum e legea e şi omul care l-a ucis pe Patriciu. Când omori pe patron nu ai viitor şi buni.

    Prinț Charles de Wales: 1$ era mai bun.

  2. Agent sovietic expirat, reciclat in agent pro-rus cu rol de manechin politic, teapan si care emite cu o dictie spilcuita niste bazaconii jenante, cu care numai cei din tagma dansatoarei amintite nu au scrupule sa ne impuie capul toata ziua buna ziua…sinistra combinatie de voma verbala cu dictie vadit ingrijita, care numai pe fraieri ii mai pacaleste…imi repugna acest individ periculos si persistent in viata noastra, sa nu uitam cumva ca Rusia e ‘cu noi’….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -