Interlopii presei. Bogdan Chirieac: „Nu mi-am imaginat cât de tare este urât Liviu Dragnea de statul subteran!”

3
10486
Bogdan Chirieac la el acasă: în studioul Antena 3

Antena 3 continuă în forță presiunile pentru achitarea lui Liviu Dragnea sau măcar amânarea procesului. A intrat în acțiune și Bogdan Chirieac, unul dintre marii profitori ai hoțiilor PSD.

Finanțat de PSD cu sute de mii de euro, din bani furați sau luați cu japca din bugetul României, Bogdan Chirieac a intervenit telefonic la Antena 3. „Nu mi-am imaginat cât de tare este urât Liviu Dragnea de statul subteran!”, a spus „Morsa Competentă”.

Argumentele lui Chirieac sunt halucinante.

  • „Atunci când în fața sălii de judecată ai asemenea manifestări, automat se amână procesul. Că nu e un proces de crimă, e un proces despre două femei angajate la o instituție a statului român.”
  • „Nu este un protest al oponenților lui Liviu Dragnea, este un protest al statului subteran.”
  • „Dacă-l condamnă pe Dragnea, o să creadă cineva că a fost condamnat pe bune, conform faptelor? Iar dacă-l achită, ce face #Rezist, devastează Bucureștiul?”
  • „E o ură viscerală împotriva lui Liviu Dragnea. Pentru mine e de neînțeles.”
  • „Protestatarii #Rezist trebuia să ia ani de pușcărie, pentru violență, pentru că l-au agresat pe Liviu Dragnea. Dar probabil că până diseară vor lua 100 de lei amendă, că de aceea este păstrat procuror general, cu orice preț, domnul Augustin Lazăr.”

CITIȚI ȘI:

Minciuna cosmică a Rovanei Plumb la Craiova: „România ocupă locul 1 în lume la productivitatea muncii!”

Minciună penibilă a lui Tăriceanu. A inventat o discuție „curajoasă” cu fiul disidentului-martir Gheorghe Ursu. Mesajul lui Andrei Ursu îl demolează pe impostor

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here