Al cincilea asasin al lui Dragnea. L-a pândit noaptea, la Antena 3, dar n-a fost să fie!

1
2180
Marele Urmărit

După emisiunea-omagiu pe care i-a dedicat-o Antena 3 joi seara, Liviu Dragnea a fost prezentat de același post TV ca o țintă a forțelor răului, care-l pândeau din întuneric. Liderul PSD a fost urmărit în noapte, și numai el știe cum a scăpat teafăr…

Liviu Dragnea s-a lăfăit timp de două ore la Antena 3. Moderatorul emisiunii, Răzvan Dumitrescu, l-a răsfățat cu întrebări prietenoase, nu l-a deranjat cu cele dificile. I-a ridicat la fileu, după o regie asupra căreia evident au convenit în prealabil. A simulat uimirea în fața mărețelor realizări ale guvernării PSD, grație minunatului program de guvernare.

Cel mai grav este însă faptul că moderatorul a înghițit toate minciunile lui Dragnea, fără a-i contra aberațiile, fără a-i solicita să le probeze.

La scurt timp după ce liderul PSD a părăsit sediul Antenei 3, același Răzvan Dumitrescu a dat alarma: săriiiiiți, Liviu Dragnea a fost urmărit în noapte! Se întâmplă lucruri îngrozitoare, se pare că a intrat în acțiune temutul Marian „Ceaușescu”, de la #Rezist!

Pe burtieră au apărut informațiile apocaliptice: „Liviu Dragnea, urmărit în trafic. La plecarea din studioul Antena 3, mașina lui Liviu Dragnea a fost urmărită”.

Asasinii au fost furioși că Dragnea face „marele anunț despre pensii și salarii”

Atmosfera din studio era gravă, de lovitură de stat. Totul era pus pe seama #Rezist, de acolo vin toate nenorocirile…

A fost un nou episod din operațiunea „Victimizarea lui Dragnea”. Tot la Antena 3, dar în emisiunea Alessandrei Stoicescu, a detonat Dragnea și bomba cu cei patru asasini de la Athénée Palace, care-l priveau insistent, se strâmbau la el și-i făceau ambuscade pe străzi doar de ei știute. O bombă cu rumeguș, evident.

„Cei patru asasini” și mirarea prefăcută a Stoiceascăi

După cei patru asasini de la Athénée Palace, a apărut și al cincilea, în Pipera. Dar Dragnea rezistă, pentru că el e nemuritor. Și pentru că România are nevoie de patrioți care să se bată cu Europa.

Și de ticăloși la pușcărie. Și de nebuni la balamuc.

Ascultați-o și pe tuta asta, cu „asasinii” ei!

CITIȚI ȘI:

Minciună penibilă a lui Tăriceanu. A inventat o discuție „curajoasă” cu fiul disidentului-martir Gheorghe Ursu. Mesajul lui Andrei Ursu îl demolează pe impostor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.