Antena 3 cere amânarea procesului lui Dragnea și instigă la nerespectarea sentinței!

15
3370
Nadina Câmpean în acțiune la Ministerul Propagandei (Antena 3)

Atmosfera tensionată de la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde astăzi ar putea fi ultimul termen în procesul “Angajări fictive în Teleorman” și ar putea fi pronunțată sentința definitivă, a mobilizat propaganda PSD-istă.

La Antena 3 e ordin de zi pe unitate: totul pentru front, totul pentru salvarea lui Dragnea! Angajații infractorului Dan Voiculescu și invitații lor (unii condamnați, majoritatea penali) cer imperativ ca sentința să nu fie dată astăzi, “în această atmosferă de stadion”.

Moderatoarea Nadina Câmpean lansează o fumigenă: “Se pare că nu judecătorii vor lua decizia, ci vocea străzii. Poporul vrea să-l judece pe Liviu Dragnea”. Și adaugă clișeul zilei: “Nu se poate lua o decizie în această atmosferă de stadion”.

Se apelează la expertiza infractorului Sorin Roșca Stănescu: “Aceste presiuni se încadrează într-un plan mai larg, din care mă tem că ar putea face parte și o eventuală condamnare a lui Liviu Dragnea, o condamnare politică, fără legătură cu faptele președintelui PSD. Este o operațiune coordonată, din care fac parte și acțiunile de la Bruxelles sau Strasbourg, din Parlamentul European sau de la Comisia Europeană.”.

Așadar, propaganda roșie pregătește terenul: dacă Dragnea va fi condamnat, asta nu înseamnă că e vinovat, ci că a intrat în acțiune Statul Paralel European!

Intră prin telefon și Răzvan Dumitrescu. Zice că Parlamentul European dezbate aiurea situația din România, pentru că cei de acolo habar n-au ce se întâmplă la București. „La Codurile penale nici măcar nu s-a făcut vreo modificare, iar legile justiției nu bagă pe nimeni la închisoare”, minte grosolan slujbașul lui Voiculescu.

CITIȚI ȘI:

Minciuna cosmică a Rovanei Plumb la Craiova: „România ocupă locul 1 în lume la productivitatea muncii!”

Minciună penibilă a lui Tăriceanu. A inventat o discuție „curajoasă” cu fiul disidentului-martir Gheorghe Ursu. Mesajul lui Andrei Ursu îl demolează pe impostor

15 COMENTARII

 1. Citeam de curand amanunte legate de un alt proces de prin 1998, al lui cozma, tot la ICCJ, cand cumatrul ca sa scape, isi adusese minerii ca masa de presiune. Era judecat pentru mineriada din 1990, pe un articol de lege ”tulburarea ordinii publice”! Eeee, omul a crezut ca e foarte oportun sa asedieze cu minerii ICCJ, insa nu prea i-a reusit : a fost condamnat la 20 de ani, in sedinta de judecata schimbandu-i-se acuzatia de ”tulburare a ordinii publice” in ”subminarea ordinii de drept”, si buffff, 20 de ani!

 2. Eu nu voi vota partidele politice care mi-au ucis unicul copil Robert Cristian. Nu sunt interesat de mărțafoiul Klaus Iohannis care vede numai munții de dolari dintr-o economie măruntă ca a Bucureştiului.

  Firesc ar fi ca Liviu Dragnea să fie repus în zeghe. Nimeni nu cere nimic la une Jilava. Oamenii aveau nevoie pe teritoriu sacru european la benzină de 4 lei litrul. Furtul din economie a împins benzina la 6 lei.

  Liviu Dragnea e un caz de politician care şi-a pus negativ amprenta asupra omului. Nu muncește. Doar vorbeşte. Vinde vise. Omul Dragnea a murit de mult. Ar fi bine o pauză de gândire la el. A impune printr-o vomitare spre politic a vinei colective. Prin judecare se face dreptate. La noi niciun fel de orbire sau un caz de însănătoșire.

  Dragnea merită a fi condamnat. Un om care vinde idei multe unui mare popor.

 3. Justiția din România dacă mai are o fărâma de respect pentru romanii care ii plătesc salariile uriașe sa ia totuși o sentința definitiva și nu tot s-o scalde , ba ca au fost sau legale completele de judecata ba ca unul din judecători suspect de simpatii PSD-iste și alte asemenea șmecherii avocățești! Sa le reamintim judecătorilor din ROMÂNIA ca sa înțeleagă modul cum se face JUSTIȚIE in cea mai mare țara democrata , când președintele american Richard Nixon și-a dat DEMISIA din cauza afacerii Watergate ca NU calitatea de președintele interesează pe americani ci CONSTITUȚIA SUA SA FIE RESPECTATA indiferent de cine ocupa fotoliul de președinte la Casa Albă! Procurorul general intr-o ultima discuție cu președintele i-a arătat ca el dorește ca CONSTITUȚIA SUA sa fie respectata și pe el nu-l interesează cine ocupa temporar funcția de președinte! AȘA AR TREBUI SA FIE IN ROMÂNIA !!! SA SE MAI TERMINE ODATĂ CU TOT FELUL DE SISPENDARI , TRRGIVERSARI SA SE ÎNCHEIE ODATĂ CU ACEST CIRC ! CA TOT CE SE ÎNTÂMPLA CU PROCESUL LUI DRAGNEA ESTE UN CIRC ȘI ATUNCI NE ÎNTREBAM DE CE ROMANII NUMAI AU ÎNCREDERE IN JUSTIȚIE!!!!!!! RUȘINE CE SE ÎNTÂMPLA!!!!!!

 4. acest om liviu dragnea a fost demonizat de presa din romania mai ales de cei de la realitatea in frunte cu groparul romaniei cu rares bogdan la greu de ce?pentru ca sa i se faca loc lui rares bogdan pe liste la pnl.

 5. psd a devenit o tinta pentru oricine,indiferent de ce propune psd nu este bun si este luat si terfelit prin tot felul de publicatii obscure cum este si acest site plin de minciuni si de dezinformari.

 6. doamne fereste in ce tara traim nu mai are voie o televiziune de stiri sa dea o stire ca gata sar sobolanii in sus cine va plateste fratilor sa faceti astfel de articole?

 7. hai sa fim seriosi ca justitia din romania este una care nu tine cont de ceea ce se intampla in strada ca sentintele nu se dau dupa vocile strazii sa nu mai suntem in evul mediu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.