VIDEO. Senzaţionala „mamaie”! A intrat în mijlocul PSD-iştilor, la Craiova, şi le-a bătut obrazul: „E şi oraşul meu, nu al vostru! Distrugeţi tineretul”

4
17863

Cea mai spectaculoasă scenă a marelui miting făcut „cu japca” (expresia lui Liviu Dragnea), weekend-ul trecut, la Craiova a fost surprinsă de jurnaliştii de la Recorder, care au realizat un film al evenimentului.

Începând cu minutul 5.20 până la 5.40 al înregistrării de la finalul acestui articol, se derulează un moment de realism magic, care ar putea figura într-un roman al lui Gabriel Garcia Marquez sau într-o piesă de civism fără egal!

Este vorba de o bătrânică firavă la trup, dar aprigă în spirit, care şi-a luat inima-n dinţi parcă pentru a ţine locul tuturor celor care n-au avut curajul să înfrunte armatele de PSD-işti aduşi cu arcanul de cuplul de baroni Claudiu Manda-Olguţa Vasilescu.

Jurnaliştii au surprins un scurt, dar foarte savuros dialog, între bătrânica ageră şi câţiva mitingişti deranjaţi că le bate cineva obrazul pentru că au ales să fie cârpele unor infractori.

„Lăsaţi-mă în pace! E şi oraşul meu, nu doar al vostru”, le-a reproşat femeia celor care încercau s-o îndepărteze din piaţă. „Distrugeţi tineretul!”, a apucat ea să le mai reproşeze, timp în care nişte indivizi cu reacţie huliganică ţipau la ea: „Pleacă, mă, de-aici, n-auzi! De ce blestemi PSD-ul să se-aleagă praful? Dă-i drumul de-aici!”

Urmăriţi scena, ca de altfel întreaga filmare, spune multe despre cine sunt cei care susţin Guvernul PSD-ALDE. Dar şi pentru a înţelege că nu toţi pensionarii au devenit masa de manevră a unor Dragnea şi Tăriceanu.

CITIȚI ȘI:

Minciună penibilă a lui Tăriceanu. A inventat o discuție „curajoasă” cu fiul disidentului-martir Gheorghe Ursu. Mesajul lui Andrei Ursu îl demolează pe impostor

4 COMENTARII

  1. Ţigani plătiţi sau abia eliberați din puşcărie, asistaţi social, bețivi, analfabeţi…. şi cei care au interesul(o pâine cat mai”albă”, care au furat si care pot fura). Nu neapărat pensionari, pentru ca nu toţi sunt” duși” cu pluta, nu neapărat oameni săraci, pentru ca sunt destui care sunt săraci, dar nu se „manjesc”pentru o gogoaşă şi un mic. Sunt destui care au destulă materie cenuşie pentru a nu face nici un compromis. Şi la urma urmei”toamna se numără bobocii”. La alegeri se va vedea cât de mult este iubit PSD-ul. Cu condiţia ca cei care nu îl iubesc si cei care vor cu adevarat binele acestei ţări sa iasa la vot, sa aibe grija ca aceste alegeri sa fie cat mai corecte, să nu fie furate asa cum au psd-iştii de obicei sa facă (aceasta fiind o a doua naturã a lor).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here