Cioloș spulberă cifrele mincinoase ale lui Dragnea. „A mințit de-a înghețat Belina!”

1
495

Dragnea și PSD se hrănesc nu doar din HOȚIE, ci și din MINCIUNĂ. Aruncă în stânga și-n dreapta cu afirmații diversioniste, publică pliante cu cifre halucinante, spun prin emisiuni neadevăruri cumplite.

Toate acestea trebuie contrate, demontate, dezvăluite, altfel minciunile riscă să devină adevăruri, iar ticăloșii să rămână la guvernare.

Dacian Cioloș a replicat dur după ce Liviu Dragnea a scris sâmbătă că a adus mult mai mulți bani europeni decât guvernul tehnocrat. Dialogul dintre liderul PLUS și cel al PSD s-a purtat pe Facebook.

Minciunile lui Dragnea

  • „Am adus deja de patru ori mai multe fonduri europene față de guvernul precedent, dar vrem să aducem mai mult decât atât, pentru că românii și România merită mai mult!”

Replica lui Cioloș

  • „Dragnea a mințit aseară de-a înghețat Belina. Cred că îi lipsesc noțiuni elementare de matematică, altfel nu-mi explic cum poate să scrie așa ceva. Pentru că în 2016 au intrat în România 7,3 miliarde de euro, în total. În ultimii doi ani, guvernele Dragnea au reușit să atragă doar câte 4,7 miliarde pe an. Oricum ar întoarce cifrele domnul Dragnea, realitatea e alta decât cea pe care o vinde ieftin”.
  • „Dacă scădem subvențiile agricole, adică fondurile europene negociate de mine în calitate de comisar european, pentru care guvernul PSD nu trebuie să facă nimic ca să le primească – realitatea e că în 28 de luni Coaliția PSD-ALDE a atras cu 22% mai puține fonduri europene de coeziune decât Guvernul Cioloș în 12 luni. Adică 4,4 miliarde în 2016, față de doar 3,4 miliarde adunate în 2017, 2018 și 2019”.

CITIȚI ȘI:

Minciuna cosmică a Rovanei Plumb la Craiova: „România ocupă locul 1 în lume la productivitatea muncii!”

Minciună penibilă a lui Tăriceanu. A inventat o discuție „curajoasă” cu fiul disidentului-martir Gheorghe Ursu. Mesajul lui Andrei Ursu îl demolează pe impostor

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui sa scrieti peste tot pe ziduri pe garduri pe panouri, pe pancarde la mitinguri : DRAGNEA VA MINTE TARICEANU VA MINTE ANTENA 3 VA MINTE! Fara demontarea RASUNATOARE a fiecarei minciuni a actualei puteri, votantii psd-alde se hranesc numai cu minciunile lor, asa ca realitatea lor se perpetueaza!!!! Si numai a lor , ci si a votantilor de opozitie care cred in mod naivist ca mesajele opozitiei ajung la cine trebuie!!! NU AJUNG! Cata vreme nu se rezolva asta, nu scapam de mizeria actuala, ci ne vom afunda si mai rau. DEMONTAREA MINCIUNII : PRIORITATE MAXIMA!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here