vineri, aprilie 12, 2024
AcasăUmorCodrin Ștefănescu dezvăluie "oroarea": Statul Paralel l-a divorțat pe Dragnea de Bombonica!

Codrin Ștefănescu dezvăluie „oroarea”: Statul Paralel l-a divorțat pe Dragnea de Bombonica!

-

Așa nu se mai poate! Statul Paralel a ajuns atât de ticălos, încât îi divorțează pe PSD-iști de neveste și le bagă puștoaice în pat, ba le mai trimite și în vacanțe cu ei, prin Brazilia, Dubai și Maldive!

Cel puțin așa rezultă din „dezvăluirea” făcută de Codrin Ștefănescu la Antena 3, în emisiunea Alessandrei Stoicescu. Fiorosul Cap-de-Lupă e disperat: Statul Paralel nu se mai oprește din sabotarea guvernării!

Codrin Ștefănescu: „Ticăloșii din Statul Paralel au făcut lucruri oribile. Pe Dragnea l-au vânat, l-au hăituit, l-au hingherit. I-au vânat familia, nevasta, copiii… a și divorțat pe chestia asta!”

- Advertisement -

Vedeți? Dragnea nu voia să divorțeze de Bombonica, nuuuuu, el voia s-o țină de mână – vorba reclamei – și la bătrânețe („acasă, nu la spital!”), să-și ungă reciproc reumatismele. Dar a intrat pe fir nenorocitul de Stat Paralel și l-a divorțat pe Liviu de Bombonica, sau pe Bombonica de Liviu, de s-a ales praful de o așa frumoasă și prosperă căsnicie!

Cel mai mult au suferit copiii, mai ales Fane Porcaru’, care de supărare a mai cumpărat 300.000 de purceluși din Olanda, a mai vândut 100.000 de godaci cu pestă porcină, și-a mai tras o limuzină de 700.000 de euro și gagică tunată.

Dar Statul Paralel nu s-a oprit aici. După ce a rupt familia tradițională de la Alexandria, l-a mai lovit o dată pe Dragnea: l-a îmbârligat cu nepoata Irinuca! Sigur, el s-a luptat cât a putut, dar până la urmă a cedat. Nici nu putea rezista la infinit, e prea puternic Statul Paralel…

- Advertisement -

Dezvăluirea lui Codrin Cap-de-Lupă este mult mai profundă: el ne spune, indirect, că C. A. C. P. Tăriceanu (cacofonia e nu doar permisă, e chiar obligatorie!) a fost atacat de vreo patru-cinci ori de Statul Paralel, care l-a despărțit de vreo patru-cinci neveste.

E clar: trebuie să luptăm cu toții împotriva Statului Paralel, altfel ne vom trezi, Doamne ferește, cu domnișoare de 20-25 de ani în avionul de Rio, pe plaja de la Fortaleza sau în bungalow-ul de la Cumbuco!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Cazul lui Liviu Dragnea e cunoscut. Voia să ajungă prim ministru şi a fost împiedicat de DNA. Nu pentru ca ar fi vorbit prea mult ci pentru că ar fi vorbit ce nu trebuie. Un caz real e în el. Dacă voia președinția îşi concepea conduită de preşedinte al Republicii. Dar linia de caz e cum nu se poate mai clară. Dragnea e un corupt care visează. Nu avem linii de cale ferată de mare viteză dar avem opinii. Frică de a nu fi obezi în gândire. Nimic.

  2. Iar s-a sculat Organu’ lu’ PSD Codrin Stefanescu si a ejaculat niste timpenii si niste gogomanaii caracteristice.Mars inapoi in prohabul lui Dragnea Codrin Stefanescu ! MUIE PSD !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -