Teroare PSD-istă la Înalta Curte. Jandarmii, ca în 10 august, au lovit cot la cot cu interlopii

0
6734

Liviu Dragnea a intrat în urmă cu câteva minute la procesul de la Înalta Curte unde şi-ar putea primi azi sentinţa. Momentul a fost însoţit de maximă agresivitate din partea jandarmilor, care au îmbrâncit jurnalişti umăr la umăr cu interlopii care-l protejau pe liderul PSD.

La fel de agresivi au fost şi pensionarii din Ilfov, Giurgiu şi Teleorman aduşi „pe linie de partid” special pentru a semăna teroare şi a pune presiune pe completul de 5 care l-ar putea condamna azi pe Liviu Dragnea.

Jurnalista Ionale Arcanu a fost la un pas de a fi linşată de doi bătrâni agresaţi plasaţi în spatele cordonului de jandarmi, care în acest caz şi-a făcut treaba, prin comparaţie cu trupa care l-a protejat pe Dragnea la intrarea în sediul instanţei precum una de bodyguarzi.

Întrebat de jurnalistă de ce jandarmii au fost atât de agresivi, unul dintre ei ce purta inscripţia „Dialog” a replicat cu tupeu: „Dvs. aţi fost agresivi, nu noi!”.

Exact ca în discursurile liderilor PSD, care te mint în faţă când adevărul e mai clar decât orice.

Într-un comunicat trimis presei, conducerea Jandarmeriei Române  de ce a desfăşurat un dispozitiv atât de dur în faţa Înalte Curţi.

Comunicatul Jandarmeriei Capitalei

”În legătură cu evenimentele de la Înalta Curte de Casație și Justiție, Serviciul Informare Relații Publice și cu Publicul comunică următoarele:

Trei persoane au fost conduse la secția de poliție în vederea identificării și luării măsurilor legale pentru nerespectarea măsurilor de ordine dispuse.

Sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție face parte din categoria obiectivelor de importanță deosebită pentru activitatea statului, a cărui pază este asigurată permanent cu jandarmi, conform Hotărârii de Guvern nr. 1486 din 2005 privind asigurarea pazei şi protecției obiectivelor, bunurilor și valorilor cu efective de jandarmi.

S-au luat măsuri de ordine și siguranță publică și în zona exterioară a obiectivului, având în vedere prezența a două grupuri de persoane.

Suntem în măsură să adaptăm dispozitivul de jandarmi în funcție de numărul de persoane prezente în spațiul public, cu scopul de a nu periclita bună desfășurare a activităților instituției și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Recomandăm participanților să manifeste înțelegere față de măsurile luate și să adopte un comportament civilizat.

Pe parcursul evenimentului, o să revenim cu detalii.”

CITIȚI ȘI:

Sluga nu mai ascultă?! Tudorel îl „frige” pe Dragnea: „În lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o Ordonanță de Urgență!”

* Minciună penibilă a lui Tăriceanu. A inventat o discuție „curajoasă” cu fiul disidentului-martir Gheorghe Ursu. Mesajul lui Andrei Ursu îl demolează pe impostor

* PSD a trimis la Iohannis un general securist, fost adjunct al lui Virgil Măgureanu, deghizat în disident anticomunist!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here