Ameninţare de interlop: „Te-am ochit, nu scapi de mine!” Cum acţionează bandele lui Liviu Dragnea chiar în faţa celei mai mari instanţe de judecată

0
6899

Printre sutele de pensionari PSD-işti şi de jandarmi trimişi de Carmen Dan să-l protejeze pe un inculpat, în faţa Înaltei Curţi se află la acest moment şi zeci de figuri dubioase, cu profil de interlop.

Protestatarul Marian Moroşanu a reuşit să înregistreze momentul în care unul dintre ei i-a transmis o ameninţare tipic interlopă, cu degetul la ochi. În sensul „te-am ochit, tipule, nu scapi de mine, acum ştiu de unde să te iau şi vei ajunge pe mâna mea!”.

Este un gest clar de ameninţare, pe care jandarmii l-au tolerat, ca multe alte agresiuni din tabăra susţinătorilor lui Liviu Dragnea de azi.

Dragnea trage de timp cu o cerere ridicolă

Ultima oră: o avocată a lui Liviu Dragnea a făcut o cerere de recuzare a unei judecătoare din completul de 5, pe motiv că soţul ei este… susţinător PSD!

Foto: Aktual24

CITIȚI ȘI:

Sluga nu mai ascultă?! Tudorel îl „frige” pe Dragnea: „În lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o Ordonanță de Urgență!”

* Minciună penibilă a lui Tăriceanu. A inventat o discuție „curajoasă” cu fiul disidentului-martir Gheorghe Ursu. Mesajul lui Andrei Ursu îl demolează pe impostor

* PSD a trimis la Iohannis un general securist, fost adjunct al lui Virgil Măgureanu, deghizat în disident anticomunist!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here