Acasă News Ameninţare de interlop: "Te-am ochit, nu scapi de mine!" Cum acţionează bandele...

Ameninţare de interlop: „Te-am ochit, nu scapi de mine!” Cum acţionează bandele lui Liviu Dragnea chiar în faţa celei mai mari instanţe de judecată

Printre sutele de pensionari PSD-işti şi de jandarmi trimişi de Carmen Dan să-l protejeze pe un inculpat, în faţa Înaltei Curţi se află la acest moment şi zeci de figuri dubioase, cu profil de interlop.

Protestatarul Marian Moroşanu a reuşit să înregistreze momentul în care unul dintre ei i-a transmis o ameninţare tipic interlopă, cu degetul la ochi. În sensul „te-am ochit, tipule, nu scapi de mine, acum ştiu de unde să te iau şi vei ajunge pe mâna mea!”.

Este un gest clar de ameninţare, pe care jandarmii l-au tolerat, ca multe alte agresiuni din tabăra susţinătorilor lui Liviu Dragnea de azi.

Dragnea trage de timp cu o cerere ridicolă

Ultima oră: o avocată a lui Liviu Dragnea a făcut o cerere de recuzare a unei judecătoare din completul de 5, pe motiv că soţul ei este… susţinător PSD!

Foto: Aktual24

CITIȚI ȘI:

Sluga nu mai ascultă?! Tudorel îl „frige” pe Dragnea: „În lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o Ordonanță de Urgență!”

* Minciună penibilă a lui Tăriceanu. A inventat o discuție „curajoasă” cu fiul disidentului-martir Gheorghe Ursu. Mesajul lui Andrei Ursu îl demolează pe impostor

* PSD a trimis la Iohannis un general securist, fost adjunct al lui Virgil Măgureanu, deghizat în disident anticomunist!

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările