VIDEO. Zelenski către Putin: „Nu există un buncăr în care să te poți ascunde de Dumnezeu!”

1
22526
Volodimir Zelenski

Discurs mobilizator magistral ținut de președintele Volodimir Zelenski în cea de-a 8-a zi a invaziei ruse în Ucraina. El i-a transmis dictatorului criminal Vladimir Putin că nu există nicăieri în lume un buncăr în care să se poată ascunde de Dumnezeu. În același timp, și-a asigurat cetățenii că țara lor nu se va preda niciodată în fața Moscovei.

Volodimir Zelenski s-a referit și la atacul nemilos al soldaților „putiniști” asupra Catedralei Adormirea Maicii Domnului din Harkov, unul dintre cele mai vechi monumente ortodoxe din oraș. Barbaria a avut loc în noaptea de miercuri spre joi.

Zelenski: „Un loc sfânt. Acum – lovit de război. Nici măcar nu se tem de asta! Ei profită de faptul că Dumnezeu nu dă o respingere instantanee. Dar El vede. Și răspunde. El răspunde în așa fel încât nu vă puteți ascunde”.

„Tancurile și alte blindate sunt la fel ca lăcustele”

Nu se teme de blindatele rușilor. „Acum o săptămână, la ora 4 dimineața, Rusia a invadat Ucraina. Un atac acut de agresiune, megalomanie, iluzii de persecuție. Complexe psihologice grele și, ca urmare, sisteme de rachete. Artilerie cu rachete. Tancurile și alte vehicule blindate sunt la fel ca lăcustele. Primele ore și zile ale unui război pe scară largă au fost extrem de dificile. Dar am fost uniți, ceea ce înseamnă că am fost puternici, ceea ce înseamnă că am supraviețuit. Și așa va fi în continuare. Și continuăm să stăm în picioare”.

Încrezător în armata sa. „Rezistăm de așa manieră încât ocupanții au fost obligați să schimbe tactica. Atacurile cu rachete și bombă ale Rusiei asupra orașelor ucrainene reprezintă o recunoaștere că nu au putut face nimic semnificativ pe teren. Toate liniile noastre de apărare au fost păstrate. Inamicul nu are succes în oricare dintre direcțiile strategice. Sunt suprimate”.

VIDEO: Apelul lui Zelenski

„Vom restaura fiecare casă, fiecare stradă, fiecare oraș. Și îi spunem Rusiei: veți rambursa tot ce ați făcut în Ucraina!”

Nu vor scăpa nepedepsiți, după ce au distrus o catedrală. „Un loc sfânt. Acum – lovit de război. Nici măcar nu se tem de asta! Ei profită de faptul că Dumnezeu nu dă o respingere instantanee. Dar El vede. Și răspunde. El răspunde în așa fel încât nu vă puteți ascunde. Nu există un astfel de buncăr care să supraviețuiască răspunsului de la Dumnezeu”.

Avertisment pentru Kremlin. „Credință în Dumnezeu. Credință în Ucraina. Credință în oameni. Vom restaura fiecare casă, fiecare stradă, fiecare oraș. Și îi spunem Rusiei: învățați cuvintele „reparații” și „despăgubiri”. Veți rambursa tot ce ați făcut în Ucraina. În totalitate. Și nu îi vom uita pe cei care au murit. Suntem împreună cu Dumnezeu”.

Sunt transferate din Occident arme tot mai puternice. „Ucraina primește în fiecare zi arme de la parteneri. De la prieteni adevărați. În fiecare zi, arme din ce în ce mai puternice. Ucraina întâlnește deja voluntari străini care merg în statul nostru. Primii din 16.000. Ei merg să apere libertatea. Să apere viața. Pentru noi. Pentru toți. Și va fi un succes. Sunt sigur. Au vrut să ne distrugă de atâtea ori, dar nu au putut. Am trecut prin atâtea lucruri! Și dacă cineva crede că, depășind toate acestea, ucrainenii se vor speria, se vor prăbuși sau se vor preda, nu știe nimic despre Ucraina. Și nu are ce face în Ucraina”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ucrainenii l-au ucis pe generalul rus Suhovețki, decorat de Putin în 2014 pentru ocuparea Crimeei! „O mare pierdere pentru forțele ruse”

* Un primar pro-rus din Ucraina, care a salutat invazia trupelor lui Putin, a fost răpit și împușcat în inimă. „Un trădător mai puțin!”

* Primul oraș-cheie din Ucraina capturat de ruși: Herson. E de mărimea Clujului și se află la vărsarea Niprului în Marea Neagră. Linia frontului se apropie de România: invadatorii pregătesc debarcarea la Odessa

* Zelenski: „Primii voluntari străini au ajuns în Ucraina”, să lupte împotriva rușilor. Sunt așteptați 16.000 din toată lumea

* DOCUMENTE CAPTURATE: Planul secret al Rusiei. Toată Ucraina trebuia ocupată în 15 zile: 20 februarie – 6 martie. Invazia urma a fi lansată în ziua închiderii Olimpiadei de iarnă, dar s-a amânat cu 4 zile

* În doar 6 zile de război în Ucraina, Rusia are mai mulți morți decât URSS în 5 ani de Afganistan!

Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

* Ce s-a întâmplat cu aviația lui Putin? Reuters: experții americani sunt surprinși. „Rușii nu sunt atât de buni pe cât se credeau”

„Convoiul morții”, întins pe 64 de kilometri, se apropie de Kiev. Crește panica în capitala Ucrainei

Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

Putin a trimis la Kiev 400 de mercenari din grupul Wagner, să-l ucidă pe președintele Zelenski

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* „Putin, «marele apărător al ortodoxiei», a trimis musulmani ceceni să ucidă ortodocși ucraineni”

* Militarii ruși au omorât un preot ucrainean, în regiunea Kiev. „L-au scos din mașină și l-au împușcat”

Artistă a Poporului din Ucraina: „Ești fiul diavolului, un copil născut degeaba! Te voi arde în cenușă, ai grijă!”

Putin agită amenințarea nucleară! „Ordon punerea forțelor de descurajare ale armatei ruse în alertă specială de luptă!”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

Germania ia două decizii crunte pentru Putin: trimite arme Ucrainei și aceptă decuplarea Rusiei de la sistemul SWIFT

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Fiica oligarhului Abramovici și cea a „trompetei” lui Putin își sfidează părinții și se opun războiului! Sofia Abramovici: „Nu «Rusia vrea război cu Ucraina», ci «Putin vrea război cu Ucraina»!” / Elizaveta Peskova: „Nu războiului!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

* Au plătit cu viața pentru că s-au opus regimului impus de Putin! Asasini cu sânge rece implicați în diferite crime. „Te vom găsi și în gaură de șarpe”

Moment greu pentru AUR, Șoșoacă, Ciutacu și Cristoiu: România închide Sputnik și Russia Today. UE face la fel: „Călcăm șarpele pe cap”

* Cei 8 militari români care au murit în dublul accident aviatic din Dobrogea (pilotul avionului + cei 7 din elicopter)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here