În doar 6 zile de război în Ucraina, Rusia are mai mulți morți decât URSS în 5 ani de Afganistan!

1
3270

Armata rusă înregistrează cea mai mare catastrofă de la cel de-al Doilea Război Mondial, adică de 75 de ani. Deși Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a anunțat oficial pe 2 martie că invadatorii au pierdut până acum 5.840 de militari, situația reală ar fi mult mai dură.

Potrivit surselor publicației ucrainene independente Obozrevatel.com, care adună lunar peste 21 de milioane de vizitatori, chiar Ministerul Apărării de la Moscova a indicat, într-un raport intern, că „operațiunea specială” declanșată de dictatorul Vladimir Putin pe 24 februarie s-a soldat până acum cu 7.688 de morți!

Asta înseamnă că, dacă facem o medie, în doar 6 zile de lupte crâncene, pe frontul ucrainean au pierit mai mulți ruși decât în 5 ani de război în Afganistan! Războiul afgano-sovietic a durat 10 ani (1979-1989). În acest conflict sângeros au fost uciși 14.453 de militari sovietici, în medie 1.445 pe an. Or, acum, în Ucraina, au murit între 5.840 și 7.688 de ruși în doar 6 zile!

Și ae mai fi un amănunt important: în Afganistan au murit militari sovietici, din 15 republici unionale, nu doar ruși. Acum, toate victimele sunt din armata rusă. Inclusiv cecenii lui Ramzan Kadîrov, dat fiind că republica autonomă Cecenia face parte din Federația Rusă.

Prăpădul realizat de ucraineni în rândul inamicilor poate fi observat și după bătăliile crâncene de la Bucha, un oblast situat la 32 de kilometri distanță de capitala Kiev. În acea zonă, unități din cadrul Forțelor Armate ale Ucrainei, Poliție și apărare teritorială au spulberat de-a dreptul tehnica militară a Kremlinului. Drumurile sunt practic impracticabile. Pe străzile orașului, în care trăiesc 36.971 de persoane, se circulă numai cu bicicleta. Peste tot sunt presărate rămășițe de tancuri distruse de armata ucraineană, anunță canalul Telegram Toronto Televison, citat de Obozrevatel.com.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Putin, «marele apărător al ortodoxiei», a trimis musulmani ceceni să ucidă ortodocși ucraineni”

Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

* Ce s-a întâmplat cu aviația lui Putin? Reuters: experții americani sunt surprinși. „Rușii nu sunt atât de buni pe cât se credeau”

„Convoiul morții”, întins pe 64 de kilometri, se apropie de Kiev. Crește panica în capitala Ucrainei

Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

Putin a trimis la Kiev 400 de mercenari din grupul Wagner, să-l ucidă pe președintele Zelenski

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Artistă a Poporului din Ucraina: „Ești fiul diavolului, un copil născut degeaba! Te voi arde în cenușă, ai grijă!”

Putin agită amenințarea nucleară! „Ordon punerea forțelor de descurajare ale armatei ruse în alertă specială de luptă!”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

Germania ia două decizii crunte pentru Putin: trimite arme Ucrainei și aceptă decuplarea Rusiei de la sistemul SWIFT

5.000 de militari ruși s-au revoltat la Belgorod, refuzând să meargă la luptă în Ucraina!

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Fiica oligarhului Abramovici și cea a „trompetei” lui Putin își sfidează părinții și se opun războiului! Sofia Abramovici: „Nu «Rusia vrea război cu Ucraina», ci «Putin vrea război cu Ucraina»!” / Elizaveta Peskova: „Nu războiului!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

Germania și Uniunea Europeană, împinse pe calea înarmării de atacul declanșat de Putin asupra Ucrainei. „O schimbare uriașă. UE va deveni o super-putere politică globală”

Ofițer american de origine rusă: „Până când cineva nu-i va rupe gâtul, Putin va continua. Sper că Ucraina i-l va rupe. Este un demon, un psihopat”

OPINIE. Monstrul urii în sutană. Crime în numele religiei ortodoxe. Zorro a venit și în Ucraina, dar pentru a asasina oamenii săraci. Lukașenko distruge Belarus

Moment greu pentru AUR, Șoșoacă, Ciutacu și Cristoiu: România închide Sputnik și Russia Today. UE face la fel: „Călcăm șarpele pe cap”

1 COMENTARIU

  1. Criminalii isi au soarta pe care o merită.
    Felicitari ziaristii că nu sunteti niste copisti ca aceia de la zoiaie.com, site-ul jurnalismului de brutarie unde copistii in solda Pitarului injura si hartuiesc comenatatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.