Artistă a Poporului din Ucraina: „Ești fiul diavolului, un copil născut degeaba! Te voi arde în cenușă, ai grijă!”

2
17092
Tina Karol - Vladimir Putin

Încă o voce cunoscută își arată furia împotriva sceleratului de la Kremlin, Vladimir Putin: cea a cântăreței Tina Karol (37 de ani), desemnată Artist al Poporului din Ucraina în 2017.

Conform Music Awards, artista cu nume de scenă Tina Karol, al cărei nume real este Tatiana Grigorievna Liberman, a fost cel mai bun interpret din țara sa în 2015 și 2017. Nu întâmplător, ea a reprezentat Ucraina la Eurovision în 2006, care a avut loc la Atena, unde s-a clasat pe un foarte onorant loc 7.

Folosindu-și contul de Instagram, cântăreața a trecut la amenințări directe în privința despotului de la Kremlin: „Ești fiul diavolului, un copil născut degeaba, un ciudat! Te voi arde în cenușă, ai grijă!”.

Conform publicației Obozrevatel.com, Tina Karol le-a mai transmis fanilor săi: „Sunt într-o mănăstire de maici. Am simțit durere și m-am dus să mă rog acum o săptămână… și am rămas… probabil mult timp… Fie ca vocea și cântarea mea să fie rugăciuni pentru tine și pentru pace, Iubită Ucraină!”.

O altă interpretă din Ucraina, Susana Alimivna (38 de ani), devenită celebră cu numele de scenă Jamila după ce a câștigat ediția Eurovision din 2016, s-a refugiat în România din cauza războiului, împreună cu cei doi copii ai săi. Ea s-a născut la Osh, în Kîrgîzstan, pe 27 august 1983, fiind de origine tătară și armeană.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Urmează noaptea ce mai grea. Armata lui Putin anunță că va face masacru la Kiev. Rușii le cer civililor să fugă, pentru că urmează „lovituri cu arme de înaltă precizie”

* Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

* „Convoiul morții”, întins pe 64 de kilometri, se apropie de Kiev. Crește panica în capitala Ucrainei

* Rușii au bombardat sălbatic Harkov-ul, al doilea oraș a Ucrainei. Zelenski: „Este o crimă militară! Terorism de stat!”

* Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

* Putin a trimis la Kiev 400 de mercenari din grupul Wagner, să-l ucidă pe președintele Zelenski

* Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Și armata din Belarus a invadat Ucraina! Tiranul Lukașenko tocmai se jurase că n-o va face

Putin agită amenințarea nucleară! „Ordon punerea forțelor de descurajare ale armatei ruse în alertă specială de luptă!”

Germania ia două decizii crunte pentru Putin: trimite arme Ucrainei și aceptă decuplarea Rusiei de la sistemul SWIFT

* Ucrainenii anunță că au ucis 5.300 de ruși, au doborât 29 de avioane și au distrus 191 de tancuri, până luni în zori. Pierderile Rusiei încep să devină insuportabile

Un întreg regiment al Gărzii Naționale Cecene, în frunte cu generalul Tușaev, a fost spulberat lângă Kiev! „Măcelarii lui Kadîrov”, luptând pentru ruși, au fost lichidați de trupele speciale ucrainene

5.000 de militari ruși s-au revoltat la Belgorod, refuzând să meargă la luptă în Ucraina!

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Fiica oligarhului Abramovici și cea a „trompetei” lui Putin își sfidează părinții și se opun războiului! Sofia Abramovici: „Nu «Rusia vrea război cu Ucraina», ci «Putin vrea război cu Ucraina»!” / Elizaveta Peskova: „Nu războiului!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

* Germania și Uniunea Europeană, împinse pe calea înarmării de atacul declanșat de Putin asupra Ucrainei. „O schimbare uriașă. UE va deveni o super-putere politică globală”

* Ofițer american de origine rusă: „Până când cineva nu-i va rupe gâtul, Putin va continua. Sper că Ucraina i-l va rupe. Este un demon, un psihopat”

* OPINIE. Monstrul urii în sutană. Crime în numele religiei ortodoxe. Zorro a venit și în Ucraina, dar pentru a asasina oamenii săraci. Lukașenko distruge Belarus

* Moment greu pentru AUR, Șoșoacă, Ciutacu și Cristoiu: România închide Sputnik și Russia Today. UE face la fel: „Călcăm șarpele pe cap”

2 COMENTARII

  1. Putin este reptilian gri, soparlele umanoide mici de statura si care a inceput sa faca opinie separata de ceilalti care conduc lumea de mii de ani. Analizele inregistrarilor video de-a lungul timpului au aratat clar cum isi misca gura, ochii, limba exact ca o soparla, cum i se modifica culoarea pielii pe maini de la un moment la altul. Inregistrari luate de la televiziunea publica rusa. Puteti sa radeti, pentru ca omului i s-a inoculat ideea ca suntem singuri pe planeta. Doar o fiinta nepamanteana ar fi capabila sa ranjeasca atunci cand mor pe capetele oameni, cand ii trimite ca la un abator, cand sterge orase de pe suprafata pamantului. Acesti reptilieni se hranesc cu suferinta oamenilor. Ca Putin au mai fost si altii, in general dictatorii sunt din rasa asta reptiliana, care reusesc prin metode oculte sa supuna natii. Putin este un satanist, cu sange albastru.

    • Nu este de ras omule. Chiar Dumitru Bortun a prezentat in podcastul lui Buhnici o teorie a conspiratiei ca Putin ar fi murit in 2015, fiind inlocuit de o sosie care are rolul de a pastra aparentele pentru ca altfel s-ar prabusi intreaga constructie oligarhica. Nevasta lui chiar a fi divortat in acel an si dusa a fost in necunoscu. Desi pare plauzibil, ce ar fi urmarit papusarii sosiei prin acest razboi? Iata ca toti maharii Rusiei sunt pusi la cot, iar averile inghetate. Adio iahturi, petreceri la Monte Carlo, cazinouri, deloc placut. Asa ca nu prea tine faza cu sosia. Fie dezaxatul este o „Creatura” din filmul lui Carpenter, fie un scapat de la ospiciu care necesita tratament medicamentos intravenos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here