Cristoiu îi ţine spatele lui Dragnea în cazul #şîeu: „Ziarele care au sprijinit acest test sunt ale SRI”

10
2321
Ion Cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu nu se mai face bine! În orice întâmplare, el vede o conspiraţie de tip Secu&PCR, entităţi care pare că i-au traumatizat fiinţa în asemenea hal încât nu mai poate gândi liber.

Bunăoară, pe ideea asta a scenariilor cusute securistic, el vede o mare operaţiune a „serviciilor” (bine că nu mai e „Binomului”, e fericit acum, de când Dragnea a blocat DNA), în campania pro-autostrăzi lansată de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi.

„Stiti ce m-a neliniştit cel mai tare? Prostia aia cu autostrada. După părerea mea, cineva a făcut un test şi testul a ieşit perfect. Aia e o prostie, o nebunie, o prostie, dar nu-mi imaginez niciodată, în viaţa mea, că această chestie va deveni naţională! A fost o maşinărie de lucru şi mi-am dat seama de la ziarele care au sprijinit, care sunt toate ale SRI-ului. Nu vi s-a părut anormal? A fost un test genial. După părerea mea, a fost un test să vadă cât de uşor de manipulat e poporul român”, a spus Cristoiu, la Antena 3.

Pe cine a „plagiat” „Maestrul”?

Ideea cu folosirea protestului nu e marcă înregistrată Ion Cristoiu. PSD-iştii, în frunte cu Liviu Dragnea, au susţinut acelaşi lucru şi l-au atacat pe suceveanul Ştefan Mandachi cu tot arsenalul de împroşcat mizerii.

De altfel, înşuşi iniţiatorul protestului #şîeu a dezvăluit pe blogul personal ceea ce Cristoiu s-a trezit să copieze şi el acum: că este „omul serviciilor”.

Ştefan Mandachi a demontat ironic aceste aberaţii:

 • „Nu am niciun serviciu secret în spate, nu cunosc pe nimeni care să facă parte din Serviciile Secrete sau poate că nu cunosc eu oamenii suficient cât să aflu din ce servicii fac parte, pentru că nu mi-a păsat. Nu cunosc membrii cheie din partide politice, nu cunosc oameni din organizații secrete, nu cunosc demnitari sau politicieni de rang înalt altfel decât de la televizor.”
 • „Mă bufnește râsul când aud c-aș fi vreun spion, agent 007, James Bond. Ceea ce îmi place să cred e că toți politicienii, spionii adevărați, agenții secreți și ceilalți au admirat curajul meu și au fraternizat cu necesitatea mea de a avea autostrăzi pentru că și ei au copii, părinți și prieteni care circulă pe marginea gropii, adică pe drumuri de opt metri și două sensuri, printre tiruri și autoturisme.”

CITIȚI ȘI:

10 COMENTARII

 1. Ardei Umplut, ziua si prostia: serviciile, statul paralel, gaina care naste puii vii, stricat rau la cap mosul. Poate totusi peste vreo 30 de ani scapam de toti bosorogii astia de pe vremea lui ceasca si mai gandim si noi normal…

 2. E o naivitate sa crezi ca Cristoiu s-a imbolnavit si el ca multi altii si sa regreti ca nu se mai face bine!
  Cristoiu pare a fi insasi boala, sau virusul care o programeaza.
  Spunem, pe buna dreptate, ca ticalosiile bine calculate ale celor de la putere sunt concepute de consilierii rusi sau evrei. Dar ignoram sursa neaosa si foarte eficienta, poate si mai eficienta, care functioneaza cam de 30 de ani. Cea care a lansat-comunicat idei care au fost preluate, carora le-a construit si o anumita atmosfera, prin zvonuri care au prins.
  Ceeace nu stiu sigur, dar banuiesc, este daca el este un om important al sistemului, care mimeaza ca lucreaza de amorul artei.

 3. Da, el provine din vremea cand totul era zvonistica! Nici nu era sistemul asa de performant in a gasi oameni care fac ceva impotriva regimului cat era zvonistica facuta de asa natura ca toti stateau cuminti si nu faceau nimic, de teama unor primejdii sinistre zvonite doar. Asa ca acum are jucaria de inoculat idei bizare si piezise in capul oamenilor, ziarul lui si televiziunile pe unde se duce sa lanseze pelticele lui sugestii superistete…Un cotzcar jegos care se crede clownul regelui ce spune lucruri serioase printre glume…doar ca el arunca ciori vopsite si imputite….

  • Moldovenii sunt contradictorii? Am mai auzit-o si pe-asta! Tu din ce parte a tarii esti ca sa-ti arat cat de contradictorii sunteti si voi, asta daca ar avea vreo relevanta nonsensul pe care-l postezi aici.

  • Eroare, mare eroare. Cristoiu ot Gugesti, Vrancea si Toader ot Vultur, Vrancea.
   Ambele sunt de la sud de raul Milcov, granita dintre Moldova si Tara Romaneasca.
   Nu produce Moldova astfel de ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here