marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsReplica de bun-simț a lui Ștefan Mandachi la înjurătura groasă a lui...

Replica de bun-simț a lui Ștefan Mandachi la înjurătura groasă a lui Dragnea

-

Atacul mârlănesc al lui Liviu Dragnea la adresa lui Ștefan Mandachi (33 de ani), bucovineanul cu metrul de autostradă, a avut parte de o replică de bun-simț din partea tânărului antreprenor.

Dragnea l-a numit pe Mandachi „un șmecher care face circ”. Răspunsul omului de afaceri arată un caracter care nu poate fi comparat cu gelatina amorală a șefului camerei Deputaților.

Atacul lui Dragnea. Liderul PSD a declarat vineri, la ședința PSD Dâmbovița, că în timp ce „unii fac circ” și susțin protestul „România vrea autostrăzi”, Guvernul lui a început lucrul la „primii kilometri reali” de autostradă. „Niște smecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă. Să vorbim foarte cinstit. La ora 12.30 u început lucrul pentru primii kilometri de autostradă în Moldova, adică reali. Azi, la 12.30. Ei fac circ, noi facem autostrăzi; ei țipă, noi dezvoltăm România. Acel om de afaceri, care am înțeles că a cheltuit 100.000 de euro pentru acest circ, dacă tot avea banii ăștia, putea să dea 100.000 de euro la niște case de copii sau să se doneze undeva”.

- Advertisement -

Contraatacul lui Mandachi. „Nu vreau să comentez reacția asta. Dacă sunt la doi metri sub pământ, nu mai pot să folosesc 100.000 de euro. Nu comentez declarații politice, pentru că nu fac politică. E problema lui”.

Mandachi se referă la faptul că pe actualele șosele există riscuri mari să fii victima unor accidente rutiere, situație în care nu mai contează câți bani ai și ce poți face cu ei.

.

- Advertisement -

CITIȚI ȘI: 

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Domnule Ștefan Mandachi i-ați dat o replica dureroasa acestui politician Liviu Dragnea care ne-a mai demonstrat ca are comportament de golan de țara. Omul asta NU are nimic fin ceea ce înseamnă sa fii un politician onest, care știe sa respecte romanii, are impresia ca este buricul pământului. Individul asta o sa fie o trista amintire după europarlamentare. Atunci sa-și pună problema cei din PSD , marea masa a acestora, oameni cu o gândire corecta,onesta care stau și analizez de ce îl țin încă pe acest individ in fruntea partidului in loc sa dea cu el de pământ.! Dacă îl mai țin mult in brațe PSD va ajunge la niște % îngrijorătoare și atunci sa-și pună problema cu adevărat!

  2. Pe mine ma exaspereaza ideea ca lucrurile se misca atat de greu in Romania.Dupa 30 de ani se face, in sfarsit, caz de autostrazi, un pic mai vizibil!…Cand era la mintea cocosului ca trebuia protestat serios mult inainte…Ma doare aceasta toleranta infioratoare la precaritate. Oare de-acum chiar se va porni ceva sau a fost un foc de paie? Poporul acesta are atata nevoie de proiecte pe care sa le iubeasca si in care sa creada, pentru a-si inviora starea de spirit si a munci si a reface alura tarii…

  3. Domnul Ştefan Mandachi merită dolari, femei frumoase în Moldova şi un viitor mai bun în regiune fiindcă vede lumea prin ochii mei. Vede economia cu jumate din ochii unui Dumnezeu de care cred că se simte legat prin fire nevăzute. Domnule, să nu te dai bătut vreodată în lupta mare care a fost politica, economia sau munca. Domnule Mandachi din mândrie de une american voi afirma clar că eu desființam Ministerul Transporturilor şi distrugeam PSD Kiseleff pentru liberalii 1918 care au păstrat Budapesta liberă şi capitalismul la unguri şi bolșevismul edulcorat la noi.

    Vom duce împreună Bătălii pe care nu avem voie să le pierdem. A fi de dreapta înseamnă să nu fim obezi în gândire. Vom fi mai sănătoși şi clari prin vot direct la urne şi mai aproape de americani ca eroi în Carpați. America iubește România.

  4. Ducele de Gratia nu intelege imbajul rafinat de salon . El stie limbajul de WC, precum si CCR-ul care judeca mai bine inspirand metan. La ce sa te aștepti de la clanul infect, jegos evitat in Europa ca un personaj cu care nu te poti afisa, sau daca totusi o fac unii, o fac sa arate urechile nespalate ale lui Il Duce de Gratia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -