VIDEO: Scăpată de sârma din stomac, Firea scoate iar răul din ea. Cum s-a „stropşit” la protestatarul „Ceauşescu”

0
5737

Proaspăt reînscăunată la şefia PSD Bucureşti, Gabriela Firea a avut ieri noapte, după şedinţa CEx al PSD, un schimb de replici cu protestatarul Marian „Ceauşescu“. La felul în care s-a răstit la un simplu cetăţean, n-ai zice că abia a ieşit din convalescenţă. 

Vizibil deranjată că este apostrofată de un plătitor de taxe, Gabriela Firea a găsit imediat resurse pentru o ceartă în faţa microfoanelor.

„Sunteţi o persoană care vă faceţi de râs şi v-am dat şi în judecată. Cine v-a plătit să veniţi aici? Vă spun eu cine v-a plătit. Vreţi să vă spun. Dar ce credeţi că ne e frică de un domn care vine şi ţipă la noi. E o persoană certată cu legea, care a venit în faţa casei mele şi i-am făcut şi plângere. Eu ştiu foarte bine de cine e plătită această persoană. E plătită chiar de cineva care s-a aflat pe lista de la europarlamentare a unui partid politic. Voi face această dezvăluire“, a ţipat destul de iritată Gabriela Firea.

Interesant e că primăriţa care a făcut Capitala praf a lăsat de înţeles că traumele medicale prin care a trecut recent ar avea legătură cu disputele sale cu Liviu Dragnea.

Practic, ea sugerează cam acelaşi lucru pe care l-a spus şi Doina Pană, care a spus că a demisionat din Guvern pentru că a fost victima… otrăvirii cu mercur! N-a spus cine, cum şi de ce ar fi otrăvit-o, lăsând lumea să creadă orice.

Acum a venit rândul lui Firea să arunce suspiciuni neconfirmate de nimeni, probabil pentru a poza în victimă.

De fapt, aceasta pare să fie singura strategie a primăriţei din Bucureşti: bâlci, acuzaţii, scandal, atacuri, circ. Başca intervenţii în direct la televiziunile „îngrăşate” cu bani din impozitele şi taxele bucureştenilor, ca să transmită orice îi trece ei prin cap.

Pe fond însă, dacă dai la o parte cearta cu „Ceauşescu”, rămâne dezastru. Nu există administraţie mai proastă în Bucureşti decât cea actuală. Nimic nu s-a mişcat de când Gabriela Firea a preluat Primăria. Trafic blocat, lipsa parcărilor, autobuze vechi înlocuite cu autobuze proaste noi, parcuri sufocate de caracatiţe imobiliare, lipsa centurii ocolitoare, canalizare tot mai crăpată, apă contaminată, gropi reapărute în asfalt. E jale în Capitală!

Din acest motiv, rămâne un mare mister de unde mai are Firea bruma de simpatie electorală din unele sondaje de opinie. Ca bucureştean, ai toate motivele s-o vezi dusă din funcţie. Se pare însă că gălăgia şi circul, acuzaţiile că „duşmanul” i-a băgat sârma din stomac şi alte „trebi” exclusiv de imagine sunt singurele explicaţii pentru care lumea n-a alungat-o încă de la butoanele oraşului.

CITIȚI ȘI:

Bogdan Chirieac despre Viorica Dăncilă: „un fel de Angela Merkel dâmbovițeană”!!!

Cifre oficiale BEC, după numărarea a 96% din voturi: PNL – 26,89%, PSD – 22,89%, USR-PLUS – 21,78%

L-am ras pe Tăriceanu! Vuvuzelele ALDE – Norica Nicolai, Daniel Barbu și Renate Weber – au ratat Parlamentul European

Măcel în PSD! Carmen Dan și Darius Vâlcov vor zbura din Guvern. Alte vuvuzele pe făraș: Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu, Mircea Drăghici

L-au ras pe Cap-de-Ciungă! „Reforma” este însă o restaurație: Firea a impus-o ca secretar general pe Rodica Nassar

Să mâncăm românește! Primul mic dejun la Rahova: biscuiți cu marmeladă

Anunț-cheie al baronului Oprișan: jihadul anti-justiție al PSD a încetat! Azi moare, simbolic, Ordonanța 13

S-au speriat rău! PSD confirmă renunțarea la jihadul anti-justiție. Guvernul nu va mai da ordonanțe de urgență în acest domeniu

Măcel în PSD! Un deputat către noii șefi: „#Slugilor! Vreți să-i maziliți azi pe Codrin Ștefănescu și pe Lia Olguța Vasilescu?”

Moștenirea lui Dragnea: un PSD sfâșiat între găști. Primarul Bacăului: „Nu îşi mai pot găsi locul Oprişani, Ştefăneşti şi Bădălăi!”

Opoziția unită. USR și PMP o susțin pe Raluca Turcan (PNL) la șefia Camerei Deputaților

OFICIAL. Rezultate aproape finale (99,7% voturi numărate): PNL – 27%, USR-PLUS – la doar 0,34% de PSD!

Mesaj din Diaspora: „Voi, cei ce nu ați putut vota, nu fiți trişti! Sacrificiul nostru nu este în zadar”

Mesaj gingaș de la gardienii din pușcării: „Bine ai venit acasă, Liviu! Dar ai grijă, nu mai invita pe nimeni la baie!”

Ciuvicul Antenei 3: „Neo-fasciștii au câștigat alegerile, neo-staliniștii l-au condamnat pe Dragnea”

Adio, Liviu Dragnea! Merge la puşcărie: Înalta Curte l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare!

Marș la pușcărie, nimicule!

Cele patru asasine de la Înalta Curte

Abia azi, Revoluţia din 1989 s-a împlinit! România a răpus DEFINITIV stafia comunismului

Robert Negoiţă, atac devastator la Dragnea: „Acest individ trebuia să plece demult pentru modul ticălos în care a condus România”

Exit-poll final. „Din estimarile noastre, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL; 2. USR-PLUS; 3. PSD”

Exit-poll oficial pentru ora 19.00: PNL – 25,8%, PSD – 25,8%, USR – 23,9%. Diaspora și ultimele două ore vor zdrobi PSD-ul!

Eroism în diaspora: peste 300.000 de voturi la ora 20.00, în condiții infernale

E terminat! Dragnea a venit să voteze la 19.30, cu față de mort. Parșiv, a votat și la referendum, trădându-și electoratul

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here