Marș la pușcărie, nimicule!

8
5038

Marș la pușcărie, nimicule! Ne-ai torturat zi de zi timp de doi ani și cinci luni, dar ți-am venit de hac!

Marș la pușcărie, escroc nenorocit! Ți-am venit de hac noi, românii. Noi, cetățenii, te-am zdrobit la vot, chiar dacă tu ne-ai chinuit pe la cozi interminabile. Ei, magistrații, ți-au venit de hac chiar dacă ai încercat să-i intimidezi, să-i sperii, să-i cumperi.

Marș la pușcărie, canalie spurcată! Credeai că ne poți fura cât vrei tu, că ne poți batjocori la infinit, „pentru că poți” – vorba prietenului tău Codrin Ștefănescu, care deocamdată rămâne în libertate. N-o să-i duci dorul, te va vizita la vorbitor și, dacă ne mai întărim puțin justiția, s-ar putea să-ți devină coleg de celulă.

Marș la pușcărie, corupt blestemat! Ai făcut să pătimească milioane de români doar ca să-ți satisfaci tu ambițiile bolnave. Mulți au fost nevoiți să-și părăsească țara ca să-și facă un rost peste granițe, și-au lăsat părinții cu ochii în lacrimi și copiii cu privirea pierdută, atunci când ei, cei-risipiți-în-lumea-largă, dădeau colțul uliței.

Marș la pușcărie, tâlharule! Ne-ai gazat și ne-ai alergat cu tulumba de apă, într-un 10 august care ți-a grăbit distrugerea. Dar gazele acelea ți le trimitem acum direct în nas, la pachet cu două cătușe.

Marș la pușcărie, scârbă nesătulă! Ai jefuit Teleormanul, ai jefuit România, ți-ai tras teldrumuri cu acțiuni la purtător, ți-ai numit în funcții mari amantele și neamurile și tovarășii de hoție, ca prin ei să stăpâneșt tot, de la Parlament la Guvern, de la Fisc la Curtea de Conturi, de la Secția Specială la Inspecția Judiciară, de la CSM la ASF, de la CNA la TVR.

Marș la pușcărie, pungaș diabolic! Ai distrus oameni doar pentru că-ți stăteau în cale. Ai atras în plasa-ți de păianjen oameni ce puteau fi onești. Ai zdrobit tot ce n-ai putut cumpăra. Sau tot ce-ți putea bloca parvenirea. Ai eliminat chiar și colegi de barcă.

Marș la pușcărie, jigodie ordinară! Ai omorât, timp de 29 de luni, speranțele unei națiuni. Ne-ai făcut de râsul lumii civilizate. Ne-ai otrăvit cu minciuni scârboase. Ai fost jihadistul peștelui cu mercur și patriotul pătlăgelelor de rumeguș. Ai dat foc țării, ai dărâmat instituții, ai distrus legi ca să-ți salvezi pielea, dar de pușcărie n-ai scăpat! Căci cu voința și cu energia a milioane de oameni nu te poți pune.

La pușcărie, bestie de Belina! N-o să te plângem, infectule, ci ne vom bucura ca la trecerea cometei. Și vom da o raită pe la bălțile de pe malul Dunării, să pescuim și noi în tihnă. Că de rechinul cel mare am scăpat.

La mulți ani și multe alte condamnări, ticălos de Cumbuco-Fortaleza! Brazilianule! N-o să mai pescuiești prea curând pește-spadă prin apele Maldivelor, scârnăvie!

Marș la pușcărie, nimicule!

Alte comentarii de GRIGORE CARTIANU:

* Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

8 COMENTARII

  1. Uuuuffff, ati descris naduful multora dintre noi, asa gandeste orice om cinstit, satul de hotii care l-au incalecat de ani de zile. Culmea ca idiotul de dracnea credea ca toti oamenii gandesc precum analfabetii care urmaresc latrina 3 precum si aia care-l periau pentru fiecare enormitate pe care cariatul o scotea din gura, uuuggghhh!!!

  2. PSD a gresit fundamental când l-a lăsat pe acest infractor de Zdragnea sa-și bată joc de partid , a condus in delir si l-a făcut praf , ce conta pentru el. Ca era condamnat ?
    Acum urmează sa avem demisii in lanț a tovarășilor din jurul lui Zdragnea care ne-au împroșcat cu venin, ura, incompetenta!!! Se înscrie cineva din sos. Kiseleff? Meritați cu toții sa plecați acasă!!! Definitiv!!!!

    • asta este starea lor naturala niste mizerii penale asa sant toti ei s au folosit de el si reciproca a fost avantajoasa,acum se vor albi toti si se va sacrifica numai dragnea ceilalti fiind curati,codrin ,carmen dan in fine

  3. Bravo, d-le Cartianu, un articol excelent si plin de obida, asa cum este si pamfletul lui Arghezi – Baroane! Sa ne traiesti, Grigore, si impreuna cu Laurentiu, sa tineti zi de zi aprinsa flacara jurnalismului cinstit si adevarat, va multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.