S-au speriat rău! PSD confirmă renunțarea la jihadul anti-justiție. Guvernul nu va mai da ordonanțe de urgență în acest domeniu

0
3311
PSD-iști. Triști

Anunțul făcut de Marian Oprișan este confirmat de o decizie luată de conducerea improvizată a PSD: și partidul, și Guvernul renunță la acțiunile anti-justiție. Atenție, însă: este o decizie de partid, o promisiune, nu o garanție!

Conducerea PSD a luat trei decizii, în regim de urgență:

  1. Premierul Viorica Dăncilă își asumă rezultatul referendumului de duminică și, prin urmare, nu va mai emite nicio ordonanță de urgență în domeniul justiției.
  2. La nivel parlamentar și guvernamental, reprezentanții PSD nu vor mai acționa în sensul subminării justiției. Astfel, PSD renunță la modificarea Codurilor penale, votate „la foc automat” și atacate de președintele Klaus Iohannis la Curtea Constituțională. Când șeful statului le va retrimite la Parlament, grupurile PSD vor renunța să le mai voteze o dată.
  3. PSD va renunța la retorica anti-justiție în dezbaterile publice. Printre alte acțiuni concrete, vor fi retrași din prim-plan cei mai înverșunați vectori anti-justiție: Florin Iordache, Șerban Nicolae și Eugen Nicolicea.

Înaintea ședinței conducerii PSD, baronul de Vrancea, Marian Oprișan, anunțase în premieră: „Discuția pe justiție, în Partidul Social-Democrat, a încetat! Cine fură de la comunitate trebuie să meargă la pușcărie. Repet: în PSD, discuția pe justiție a încetat”.

Anunțul făcut de Oprișan, confirmat de deciziile conducerii partidului, presupune că PSD va lua în serios recomandările Comisiei Europene și ale Comisiei de la Veneția, precum și vocile magistraților români.

CITIȚI ȘI:

* Anunț-cheie al baronului Oprișan: jihadul anti-justiție al PSD a încetat! Azi moare, simbolic, Ordonanța 13

Măcel în PSD! Un deputat către noii șefi: „#Slugilor! Vreți să-i maziliți azi pe Codrin Ștefănescu și pe Lia Olguța Vasilescu?”

Moștenirea lui Dragnea: un PSD sfâșiat între găști. Primarul Bacăului: „Nu îşi mai pot găsi locul Oprişani, Ştefăneşti şi Bădălăi!”

OFICIAL. Rezultate aproape finale (99,7% voturi numărate): PNL – 27%, USR-PLUS – la doar 0,34% de PSD!

Mesaj din Diaspora: „Voi, cei ce nu ați putut vota, nu fiți trişti! Sacrificiul nostru nu este în zadar”

Mesaj gingaș de la gardienii din pușcării: „Bine ai venit acasă, Liviu! Dar ai grijă, nu mai invita pe nimeni la baie!”

Ciuvicul Antenei 3: „Neo-fasciștii au câștigat alegerile, neo-staliniștii l-au condamnat pe Dragnea”

Adio, Liviu Dragnea! Merge la puşcărie: Înalta Curte l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare!

Marș la pușcărie, nimicule!

Cele patru asasine de la Înalta Curte

Abia azi, Revoluţia din 1989 s-a împlinit! România a răpus DEFINITIV stafia comunismului

Robert Negoiţă, atac devastator la Dragnea: „Acest individ trebuia să plece demult pentru modul ticălos în care a condus România”

După numărarea a 96,7% din voturi: PNL se distanțează la peste 3,4% în fața PSD; USR-PLUS se apropie la sub 2% de PSD

Exit-poll final. „Din estimarile noastre, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL; 2. USR-PLUS; 3. PSD”

Exit-poll oficial pentru ora 19.00: PNL – 25,8%, PSD – 25,8%, USR – 23,9%. Diaspora și ultimele două ore vor zdrobi PSD-ul!

Eroism în diaspora: peste 300.000 de voturi la ora 20.00, în condiții infernale

E terminat! Dragnea a venit să voteze la 19.30, cu față de mort. Parșiv, a votat și la referendum, trădându-și electoratul

La 18.15, prezența la vot a depășit-o pe cea finală de la alegerile parlamentare din 2016: 39,5%

Cvorumul de 30% a fost atins la ora 17.16, referendumul e valid! Trebuie votat însă în continuare, pentru a nu avea emoții cu condiția a doua

La europarlamentare „am făcut cvorumul” de 30% încă de la ora 15.40! La referendum mai avem nevoie de 5 procente

Cifre superbe la jumătatea zilei: 23,91% la europarlamentare, 19,61% la referendum. E revoluția votului!

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here