Moștenirea lui Dragnea: un PSD sfâșiat între găști. Primarul Bacăului: „Nu îşi mai pot găsi locul Oprişani, Ştefăneşti şi Bădălăi!”

0
1819

Măcelul din PSD ia amploare. A ieșit la rampă și primarul Bacăului, Cosmin Necula, care e și preşedintele organizaţiei municipale PSD Bacău.

Într-un mesaj pe Facebook, Necula a cerut demisia guvernului ca urmare a pierderii alegerilor europarlamentare de către PSD. El indică și personaje care nu ce să mai caute în partid: Marian Oprișan (Vrancea), Niculae Bădălău (giurgiu) și Codrin Ștefănescu (București).

În judeţul Bacău, alegerile europarlamentare au fost câștigate de PSD, cu 27,80%, urmat însă la distanță foarte mică de PNL, cu 27,11%. Alianţa USR-PLUS a avut 19,76%.

În orașul Bacău, unde e primar Cosmin Necula, alegerile au fost câştigate de Alianţa USR PLUS, cu 30,33%, urmată de PNL, cu 22,14%. PSD s-a clasat abia pe poziţia a treia, cu 18,92%.

Mesajul lui Cosmin Necula

„Cred că poporul a spus Partidului Social Democrat suficient.

Este momentul să înțelegem mesajul pe care ni l-au transmis oamenii. Clar și transparent, cetățenii spun că noi trebuie să plecăm de la guvernare.

Cred că este momentul să recunoaștem că acesta nu a fost un simplu vot, iar europarlamentarele din 2019 au echivalența unor alegeri parlamentare.

Acest vot ne delegitimează pentru a conduce Guvernul României. Consider că, în actualul context european și național, cei care au câștigat aceste alegeri trebuie să își asume guvernarea. Românii așteaptă ca un nou guvern să rezolve problemele acestei țări.

Totodată, am convingerea că România trebuie să aibă o opoziție de stânga puternică. Însă într-o opoziție de stânga veritabilă nu își mai pot găsi locul Oprișani, Ștefănești și Bădălăi!

Rezumând, doamna Dăncilă, vă rog să vă dați demisia!

Doamnelor și domnilor miniștri, vă rog să vă dați demisiile!

Astăzi, românii spun că PSD trebuie să fie în opoziție!”

CITIȚI ȘI:

* Măcel în PSD! Un deputat către noii șefi: „#Slugilor! Vreți să-i maziliți azi pe Codrin Ștefănescu și pe Lia Olguța Vasilescu?”

Mesaj gingaș de la gardienii din pușcării: „Bine ai venit acasă, Liviu! Dar ai grijă, nu mai invita pe nimeni la baie!”

Ciuvicul Antenei 3: „Neo-fasciștii au câștigat alegerile, neo-staliniștii l-au condamnat pe Dragnea”

Adio, Liviu Dragnea! Merge la puşcărie: Înalta Curte l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare!

Marș la pușcărie, nimicule!

Cele patru asasine de la Înalta Curte

Abia azi, Revoluţia din 1989 s-a împlinit! România a răpus DEFINITIV stafia comunismului

Robert Negoiţă, atac devastator la Dragnea: „Acest individ trebuia să plece demult pentru modul ticălos în care a condus România”

După numărarea a 96,7% din voturi: PNL se distanțează la peste 3,4% în fața PSD; USR-PLUS se apropie la sub 2% de PSD

Exit-poll final. „Din estimarile noastre, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL; 2. USR-PLUS; 3. PSD”

Exit-poll oficial pentru ora 19.00: PNL – 25,8%, PSD – 25,8%, USR – 23,9%. Diaspora și ultimele două ore vor zdrobi PSD-ul!

Eroism în diaspora: peste 300.000 de voturi la ora 20.00, în condiții infernale

E terminat! Dragnea a venit să voteze la 19.30, cu față de mort. Parșiv, a votat și la referendum, trădându-și electoratul

La 18.15, prezența la vot a depășit-o pe cea finală de la alegerile parlamentare din 2016: 39,5%

Cvorumul de 30% a fost atins la ora 17.16, referendumul e valid! Trebuie votat însă în continuare, pentru a nu avea emoții cu condiția a doua

La europarlamentare „am făcut cvorumul” de 30% încă de la ora 15.40! La referendum mai avem nevoie de 5 procente

Cifre superbe la jumătatea zilei: 23,91% la europarlamentare, 19,61% la referendum. E revoluția votului!

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here