Măcel în PSD! Un deputat către noii șefi: „#Slugilor! Vreți să-i maziliți azi pe Codrin Ștefănescu și pe Lia Olguța Vasilescu?”

2
3368

Nici nu s-a instalat bine Liviu la Rahova, că a și început măcelul în PSD. Tot mai multe săbii sunt scoase din teacă, tot mai multe frustrări sunt exprimate public. Dictatorul a căzut, să curgă sânge în partid!

Deputatul Liviu Pleșoianu a transmis azi, de dimineață, un mesaj către cei care plănuiesc să-i treacă pe linie moartă pe apropiații lui Liviu Dragnea: „Bine, slugilor! Atunci va trebui să ne înfruntați și pe mine, și pe toți membrii PSD!”, a scris Pleșoianu pe Facebook.
Liviu Pleșoianu, favoritul propagandei ruse, are ambiții mari în partid. El s-a oferit să fie candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale, dar nimeni nu pare să-l ia în seamă.

Mesajul lui Liviu Pleșoianu

„‘telectualilor? Principialilor? Slugilor? Vreți să-i maziliți azi pe Codrin Ștefănescu și pe Lia Olguța Vasilescu ca să preia controlul în PSD gașca aia de… #SERVICIU cu care vă tot vedeți voi zilele astea? …

Vreți să-l puneți pe Ponta președinte la Camera Deputaților pentru că așa s-a hotărât în centrele metapolitice de decizie de unde vă luați lumină? Bine, #SLUGILOR! Atunci va trebui să ne înfruntați și pe mine, și pe toți membrii PSD! Hai la Congres, ‘telectualilor! O să am MULTE să vă zic!”

CITIȚI ȘI:

* Mesaj gingaș de la gardienii din pușcării: „Bine ai venit acasă, Liviu! Dar ai grijă, nu mai invita pe nimeni la baie!”

Ciuvicul Antenei 3: „Neo-fasciștii au câștigat alegerile, neo-staliniștii l-au condamnat pe Dragnea”

Adio, Liviu Dragnea! Merge la puşcărie: Înalta Curte l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare!

Marș la pușcărie, nimicule!

Cele patru asasine de la Înalta Curte

Abia azi, Revoluţia din 1989 s-a împlinit! România a răpus DEFINITIV stafia comunismului

Robert Negoiţă, atac devastator la Dragnea: „Acest individ trebuia să plece demult pentru modul ticălos în care a condus România”

După numărarea a 96,7% din voturi: PNL se distanțează la peste 3,4% în fața PSD; USR-PLUS se apropie la sub 2% de PSD

Exit-poll final. „Din estimarile noastre, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL; 2. USR-PLUS; 3. PSD”

Exit-poll oficial pentru ora 19.00: PNL – 25,8%, PSD – 25,8%, USR – 23,9%. Diaspora și ultimele două ore vor zdrobi PSD-ul!

Eroism în diaspora: peste 300.000 de voturi la ora 20.00, în condiții infernale

E terminat! Dragnea a venit să voteze la 19.30, cu față de mort. Parșiv, a votat și la referendum, trădându-și electoratul

La 18.15, prezența la vot a depășit-o pe cea finală de la alegerile parlamentare din 2016: 39,5%

Cvorumul de 30% a fost atins la ora 17.16, referendumul e valid! Trebuie votat însă în continuare, pentru a nu avea emoții cu condiția a doua

La europarlamentare „am făcut cvorumul” de 30% încă de la ora 15.40! La referendum mai avem nevoie de 5 procente

Cifre superbe la jumătatea zilei: 23,91% la europarlamentare, 19,61% la referendum. E revoluția votului!

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

2 COMENTARII

  1. Incurca-i Drace ! Pina ce se va alege binemeritat praful si pulberea din PSD=CIUMA ROSIE ! Nu va mai suporta majoritatea romanilor derbededilor, hotilor, prostovanilor si nesimtitilor ! De fapt se pare ca e per cale de a fi ejectata din PSD tabara creata si adusa sa conduca ca sa distruga rapid Romania de FSB !

  2. Ce s-a semănat in PSD acum culeg furtuna. Sunteți cu toții , membrii de rând , toate organizațiile când la așa zisul congres PSD, un simulacru creat de acest derbedeu politic de Liviu Dragnea v-ați lăsat dus de acest infractor acum dovedit. Cum ați putut sa va aiureasca acest individ care nici măcar PSD-ist get-beget nu era, venit și intrat in partid ca un Cal Troian in 2001. Sa va aduc aminte ce spunea individu’ Asta de Zdragnea când întrebat fiind ce părere are de PDSR așa se chema atunci actualul PSD :
    “ Niciodată nu vii intra in PDSR și după câteva luni sărise in barca PDSR-ului (acum PSD) pentru ca nu putea sa fie Prefect de Teleorman și primul vătaf intr-un județ unde numărul celor fără loc de munca este mai mare ca numărul celor care sunt angajați.
    Aveți nevoie , membrii PSD de un nou lider, tânăr, charismatic care sa se bată cu șopârlele de-alde Ludovic Orbán poreclit “ cine-i cel mai mare ca Johannis, un individ care a mâncat o pâine doar din politica ( cine te plătește mai Orbane sa latri in fiecare zi și noapte ? ), Dan Bârna ceva mai inteligent decât alții dar mai precaut ca alti piliticieni.
    Credibilitate, de asta au nevoie cei care vor conduce PSD.!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here