„Se comportă ca un tiran, dar uită că tiranii termină prost. Îi vânează pe toți, dar uită că vânătorul devine vânat”. Ultima ghiulea anti-Dragnea în PSD, înainte de condamnare

1
3222
Dan Ioan Cușnir

Cele 17 ore care au trecut de la primele rezultate exit-poll până la condamnarea lui Liviu Dragnea au adus un val de critici tăioase, din interiorul PSD, la adresa liderului rănit.

Multe voci au contestat violent refuzul lui Liviu Dragnea de a renunța la conducerea partidului. Rezultatul catastrofal al dublului scrutin de duminică (alegeri europarlamentare + referendum pe justiție) și apropierea sentinței din dosarul angajărilor fictive au declanșat jihadul anti-Dragnea.

Ultimul atac frontal la adresa lui Dragnea, din interiorul propriului partid, a venit de la președintele Organizației Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cușnir, care luni dimineața i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, transmite „Monitorul de Suceava”.

Fruntașul sucevean se adaugă unei liste tot mai lungi de PSD-iști care au devenit contestatari violenți ai lui Dragnea. Printre ei: Marian Oprișan (președintele Consiliului Județean Vrancea), Gabriela Firea (primarul Capitalei), Robert Negoiță (primarului Sectorului 3 București) și Marian Dragomir (primarul Brăilei).

Dan Ioan Cușnir (președinte PSD – Municipiul Suceava)

1 COMENTARIU

  1. Acest individ e un ticalos, asemeni tuturor PSD-istilor. De ce nu a luat atitudine acum 3 saptamani cand Dragnea a fost la Dumbrăveni? De ce nu a spus atunci ce avea de spus. A tacut si l-a pupat in coor pe nemernic. Un nimic, la fel ca cel pe care l-a slujit. Un pui de nomenclaturist care se crede mare politician. Hai sictir!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.