Cele patru asasine de la Înalta Curte

2
2817
Scenariul Stoicescu - Dragnea

Anul trecut, la câteva zile după represiunea sălbatică din 10 august, de la „mitingul diasporei”, Liviu Dragnea a lansat o diversiune incredibilă, pentru a deturna atenția de la violențele Jandarmeriei asupra manifestanților pașnici.

A fost diversiunea celor patru asasini. „Am avut anul trecut… tentativă… în aprilie… Au venit patru străini în România, au fost cazați la Athenee Palace și au stat trei săptămâni aicea… mă rog, am scăpat”.

Dovada, aici:

Erau plătiți de Soros. Și aveau o tactică de o cruzime rară: îl priveau insistent. Apoi i-au organizat și o ambuscadă cu mașini străine, fără numere de înmatriculare, dar a scăpat el cumva.

Dovezi zdrobitoare, aici:

Deși s-au cazat trei săptămâni la Athenee Palace, umblau prin București cu mașini străine, organizau ambuscade pe străduțe înguste, îl priveau insistent pe nr. 3 în stat și îi făceau semnul acela cu degetul lă gât, cei patru asasini au rămas misterioși. Patru fantome. N-au lăsat nicio urmă.

Și când păreau ne negăsit, de parcă-i înghițise pământul, brusc au reapărut, în fatidica zi de 27 mai 2019, la 13 luni de la episodul Athenee Palace. Au prins victima slăbită de exit-poll-ul lui Pieleanu, s-au deghizat în femei, au îmbrăcar roba de judecătoare și s-au instalat în completul de 5 de la Înalta curte. Ultimul termen! Sentința!

Așa l-au executat pe marele om politic cei patru asasini, care de fapt erau cele patru asasine. Și dacă tot le-am prins în fapt, să le publicăm numele: Luciana Mera, Tatiana Lucia Rog, Simona Daniela Encean şi Rodica Aida Popa. Ele au dat sentința care l-a trimis pe Daddy după gratii. Există confirmarea chiar din sala de judecată: da, aveau priviri insistente!

Cea de-a cincea judecătoare, Alexandra Iuliana Rus, nu s-a încârdășit cu cele patru asasine, nu, ea l-a vrut pe Daddy liber, achitat, nevinovat.

Complotul a fost pregătit din timp, încă din 13 decembrie 2018, când a fost tras la sorți completul de 5 care avea să dea sentința din 27 mai 2019.

Încă n-am găsit legătura cu Soros, și nici dovada că ar fi străine, dar îi lăsăm această plăcere detectivistică lui Liviu Dragnea, pentru vremurile când va mai fi om liber. Dacă va mai fi, că dosarele tot vin, iar asasinele sunt nemiloase.

CITIȚI ȘI:

Adio, Liviu Dragnea! Merge la puşcărie: Înalta Curte l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare!

Marș la pușcărie, nimicule!

Abia azi, Revoluţia din 1989 s-a împlinit! România a răpus DEFINITIV stafia comunismului

Robert Negoiţă, atac devastator la Dragnea: „Acest individ trebuia să plece demult pentru modul ticălos în care a condus România”

După numărarea a 96,7% din voturi: PNL se distanțează la peste 3,4% în fața PSD; USR-PLUS se apropie la sub 2% de PSD

Situația după numărarea a 90% din voturi: PNL – 27%, PSD – sub 24%, USR-PLUS își continuă creșterea

Bravo, Simona Halep! Păcat, Gică Hagi! Marea tenismenă a votat la Paris, unde își pregătește debutul la Roland Garros

Exit-poll final. „Din estimarile noastre, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL; 2. USR-PLUS; 3. PSD”

Iohannis: „Dragi români, sunteți fantastici!” / „Felicitări, PNL! Felicitări, USR!” / „Acest accident al democrației, care e guvernarea PSD, trebuie să dispară!”

Zdrobit de români, Dragnea e „generos”: propune la prezidențiale două „mortăciuni” – Firea și Tăriceanu

Exit-poll oficial pentru ora 19.00: PNL – 25,8%, PSD – 25,8%, USR – 23,9%. Diaspora și ultimele două ore vor zdrobi PSD-ul!

Eroism în diaspora: peste 300.000 de voturi la ora 20.00, în condiții infernale

E terminat! Dragnea a venit să voteze la 19.30, cu față de mort. Parșiv, a votat și la referendum, trădându-și electoratul

La 18.15, prezența la vot a depășit-o pe cea finală de la alegerile parlamentare din 2016: 39,5%

Cvorumul de 30% a fost atins la ora 17.16, referendumul e valid! Trebuie votat însă în continuare, pentru a nu avea emoții cu condiția a doua

La europarlamentare „am făcut cvorumul” de 30% încă de la ora 15.40! La referendum mai avem nevoie de 5 procente

Cifre superbe la jumătatea zilei: 23,91% la europarlamentare, 19,61% la referendum. E revoluția votului!

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

2 COMENTARII

  1. Acestor patru doamne judecator le multumim, pentru ca si-au facut datoria in spiritul si litera legii, in plin foc si sub presiunile de nedescris la care le-a supus draknea si psd lui de hoti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.