Mesaj gingaș de la gardienii din pușcării: „Bine ai venit acasă, Liviu! Dar ai grijă, nu mai invita pe nimeni la baie!”

0
2255
Liviu Dragnea

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, veche „prietenă” a lui Liviu Dragnea, îi urează acestuia un mesaj de bun-venit „acasă”, adică în spatele gratiilor. Mesajul, dur și ironic, a fost postat pe site-ul Federației.

Gardienii îi atrag atenția lui Dragnea să se comporte ca la Parlament, că e riscant. „Ai grijă, nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu! În pușcărie nu e ca la Parlament, iar ziariștii nu ți-ar face nimic din ce s-ar putea gândi noii tăi colegi. Sper! Mai ales că, apropo, în pofida recursului compensatoriu care-a eliberat mii de infractori, au mai rămas vreo 2.500 de violatori în pușcării.”

Mesajul sindicaliștilor din penitenciare

„Dacă reușea Tudorel să libereze toți deținuții, acum făceai pușcărie singur”

„Mai jos, câteva învățături utile pentru carantină și pentru cei câțiva ani de după.

Iartă mașina aia mioritică în care te-au adus la noua ta casă, dar alta n-am avut! Bugetul mic, sistemul penitenciar subfinanțat și subminat. Știi matale! Doar te-ai luptat mai bine de doi ani să ne dărâmi cu tot cu justiție și pușcării!

Dacă reușea Tudorel să libereze toți deținuții, acum făceai pușcărie singur. Toată Rahova era, practic, a ta. N-ați reușit, și-a fost o doar o întâmplare că sluga s-a dovedit nevredincă. Greu eșec! Era, înțelegem, o măsură în programul de guvernare de rezervă.

Am auzit că te-au și înjurat niște cetățeni la venirea «acasă». Nici măcar ultimul miting nu ți-a reușit, mustăcilă! Ce soartă! Ce durere! Probabil că tot auzi așa vorbe de când nu prea-ți mai ies băile de muțime. Și e păcat de fata aia frumoasă să treacă prin toată hărmălaia asta. Și singură, acum.”

„Nu mai invita pe nimeni la baie! În pușcărie nu e ca la Parlament”

„La partid, vedem la televizor, e minunat. Unii zic că-i bine c-ai plecat, alții că era bine să nici nu fi fost. Mai rău e că ieri, la primirea în penitenciar, la partea de control al cavităților n-au fost în tură pianiști. Dar, de bună seamă, încă mai simți asta.

Camera o găsești așa cum ai lăsat-o când ai redus de vreo trei ori banii de investiții pentru penitenciare în timp ce plângeai și te smiorcăiai la televizor de mila miilor de infractori condamnați pe nedrept pentru crime, tâlhării, violuri, hoții și alte blestemății. O să-i cunoști mai bine și-o să plângeți împreună.

Ai grijă, însă, nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu! În pușcărie nu e ca la Parlament, iar ziariștii nu ți-ar face nimic din ce s-ar putea gândi noii tăi colegi. Sper! Mai ales că, apropo, în pofida recursului compensatoriu care-a eliberat mii de infractori, au mai rămas vreo 2.500 de violatori în pușcării.”

„O să devii brusc un pușcăriaș model”

„Poate te miră că-i cam îngust, ori că-i olecuță de mucegai sau că-s prea mulți colegi în cameră. Preocupat fiind cu amnistii și grațieri, deși aveai pe mână banii țării, ai uitat să repari pușcăriile și să le aduci aprope de nivelul vilelor pe care le vedem uneori filmate discret din dronă. Nu credeai că ți se întâmplă și ție justiție.

Altfel, prima zi e cu emoții. O să fie mai bine! Probabil c-o să descoperi și matale că ești de fapt un scriitor, un cercetător și-un educator. Calea e bătută și n-ar mai mira pe nimeni dacă, după ce-ai umflat kilometrii de autostradă ori producția la hectar, o să devii brusc un pușcăriaș model.

Între timp, noi cu ale noastre. O să încercăm să ne vedem de viață și-o să trăim în lumea asta pe care tu ai încercat să ne-o furi ca să scapi de pușcărie, după ce, printre altele neștiute, ai furat de la copii și asistați social ori din fondurile europene ca să dai la partid ori să-ți umfli conturile.

Așa că, încă o dată, bine ai venit, Liviu!”

CITIȚI ȘI:

Ciuvicul Antenei 3: „Neo-fasciștii au câștigat alegerile, neo-staliniștii l-au condamnat pe Dragnea”

Adio, Liviu Dragnea! Merge la puşcărie: Înalta Curte l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare!

Marș la pușcărie, nimicule!

Cele patru asasine de la Înalta Curte

Abia azi, Revoluţia din 1989 s-a împlinit! România a răpus DEFINITIV stafia comunismului

Robert Negoiţă, atac devastator la Dragnea: „Acest individ trebuia să plece demult pentru modul ticălos în care a condus România”

După numărarea a 96,7% din voturi: PNL se distanțează la peste 3,4% în fața PSD; USR-PLUS se apropie la sub 2% de PSD

Situația după numărarea a 90% din voturi: PNL – 27%, PSD – sub 24%, USR-PLUS își continuă creșterea

Exit-poll final. „Din estimarile noastre, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL; 2. USR-PLUS; 3. PSD”

Exit-poll oficial pentru ora 19.00: PNL – 25,8%, PSD – 25,8%, USR – 23,9%. Diaspora și ultimele două ore vor zdrobi PSD-ul!

Eroism în diaspora: peste 300.000 de voturi la ora 20.00, în condiții infernale

E terminat! Dragnea a venit să voteze la 19.30, cu față de mort. Parșiv, a votat și la referendum, trădându-și electoratul

La 18.15, prezența la vot a depășit-o pe cea finală de la alegerile parlamentare din 2016: 39,5%

Cvorumul de 30% a fost atins la ora 17.16, referendumul e valid! Trebuie votat însă în continuare, pentru a nu avea emoții cu condiția a doua

La europarlamentare „am făcut cvorumul” de 30% încă de la ora 15.40! La referendum mai avem nevoie de 5 procente

Cifre superbe la jumătatea zilei: 23,91% la europarlamentare, 19,61% la referendum. E revoluția votului!

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here