L-am ras pe Tăriceanu! Vuvuzelele ALDE – Norica Nicolai, Daniel Barbu și Renate Weber – au ratat Parlamentul European

4
4201
Patru rușini ALDE: C. A. C. P. Tăriceanu, Norica Nicolai, Daniel Barbu, Renate Weber

Cu un scor care abia trece de 4%, ALDE a rămas în afara Parlamentului European. Este un eșec usturător pentru partidul condus de C. A. C. P. Tăriceanu, care decontează astfel abjecta politică anti-justiție și pro-corupție.

Verdictul urnelor a fost dureros mai ales pentru primii trei candidați de pe lista ALDE: Norica Nicolai, Daniel Barbu și Renate Weber. Aceștia erau siguri pe mandatul din următorii 5 ani (2019-2024), dat fiind că sondajele creditau ALDE cu un scor de circa 10%.

Înfrângerea rușinoasă a partidului lui Tăriceanu a fost răzbunarea cruntă a milioanelor de români care s-au simțit batjocoriți de reprezentanții ALDE și ai aliatului acestuia, PSD. O revanșă binemeritată!

Impertinența lui Tăriceanu s-a manifestat și în alcătuirea listei de candidați. Astfel, pe primele trei locuri au fost puse trei personaje iremediabil compromise prin prestațiile lor anterioare.

 1. Norica Nicolai. O ființă de o abjecție greu de egalat. Are toate defectele insuportabile ale unui politician ratat: ticăloșie, aroganță, minciună, iresponsabilitate, imoralitate, populism, oportunism, traseism, anti-justiție, anti-Europa. În plus, are „carisma porcului”, ceea ce în politică este sinonim cu o piatră de moară agățată de gâtul înecatului.
 2. Daniel Barbu. „Troțkilă” e un tiriplici politic, care de-a lungul vremii a fost răsplătit de Tăriceanu cu funcții pe care le-a batjocorit: deputat, ministru, președinte al Autorității Electorale Permanente. A plecat de peste tot cu scandal și cu cârlige penale.
 3. Renate Weber. O trompetă anti-justiție care s-a manifestat vocal la Bruxelles, pe fondul unui patriotism de birt. Din oportunism, a călcat în picioare principii pe care altădată, pe când activa în societatea civilă, le susținea.

Înfrângerea umilitoare suferită de acești politicieni nocivi este una dintre veștile minunate ale scrutinului de duminică, 26 mai.

CITIȚI ȘI:

Măcel în PSD! Carmen Dan și Darius Vâlcov vor zbura din Guvern. Alte vuvuzele pe făraș: Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu, Mircea Drăghici

Să mâncăm românește! Primul mic dejun la Rahova: biscuiți cu marmeladă

Anunț-cheie al baronului Oprișan: jihadul anti-justiție al PSD a încetat! Azi moare, simbolic, Ordonanța 13

S-au speriat rău! PSD confirmă renunțarea la jihadul anti-justiție. Guvernul nu va mai da ordonanțe de urgență în acest domeniu

Măcel în PSD! Un deputat către noii șefi: „#Slugilor! Vreți să-i maziliți azi pe Codrin Ștefănescu și pe Lia Olguța Vasilescu?”

Moștenirea lui Dragnea: un PSD sfâșiat între găști. Primarul Bacăului: „Nu îşi mai pot găsi locul Oprişani, Ştefăneşti şi Bădălăi!”

* Opoziția unită. USR și PMP o susțin pe Raluca Turcan (PNL) la șefia Camerei Deputaților

OFICIAL. Rezultate aproape finale (99,7% voturi numărate): PNL – 27%, USR-PLUS – la doar 0,34% de PSD!

Mesaj din Diaspora: „Voi, cei ce nu ați putut vota, nu fiți trişti! Sacrificiul nostru nu este în zadar”

Mesaj gingaș de la gardienii din pușcării: „Bine ai venit acasă, Liviu! Dar ai grijă, nu mai invita pe nimeni la baie!”

Ciuvicul Antenei 3: „Neo-fasciștii au câștigat alegerile, neo-staliniștii l-au condamnat pe Dragnea”

Adio, Liviu Dragnea! Merge la puşcărie: Înalta Curte l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare!

Marș la pușcărie, nimicule!

Cele patru asasine de la Înalta Curte

Abia azi, Revoluţia din 1989 s-a împlinit! România a răpus DEFINITIV stafia comunismului

Robert Negoiţă, atac devastator la Dragnea: „Acest individ trebuia să plece demult pentru modul ticălos în care a condus România”

Exit-poll final. „Din estimarile noastre, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL; 2. USR-PLUS; 3. PSD”

Exit-poll oficial pentru ora 19.00: PNL – 25,8%, PSD – 25,8%, USR – 23,9%. Diaspora și ultimele două ore vor zdrobi PSD-ul!

Eroism în diaspora: peste 300.000 de voturi la ora 20.00, în condiții infernale

E terminat! Dragnea a venit să voteze la 19.30, cu față de mort. Parșiv, a votat și la referendum, trădându-și electoratul

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

4 COMENTARII

 1. Curățenia in PSD este absolut necesară pentru ca dacă nu o face rapid doamna proaspăt președinte ( interimar pana la viitorul congres PSD) va fi mâncata de Șerpii veninoși pe care fostul președinte ii lăsase ca slujitori de nădejde și astfel sa aibă in continuare controlul partidului.
  Prima pe lista nu este după cum s-ar crede frumoasa Lia Olguța Vasilescu ci Carmen Dan , prietena de încredere a infractorului de Dragnea care va trebui sa dea cu subsemnatul pentru toate porcăriile și in special cele din seara zilei de 10 August 2018 care ne aruncase iarăși cu 30 de ani in urma si de valorile democratice , deveneam din nou oaia neagră a Europei.
  Apoi individu’ asta de nesuferit Codrin Ștefănescu , un traseist politic și vor urma și alti lideri nu numai de la vârful partidului dar și din teritoriu care l-au susținut pe acest politician viclean, oribil, care a înghițit o ura nemaintâlnita de pe vremea lui Cesusescu. Bine ca societatea s-a mobilizat ca aceasta stafie a lui Cesusescu , iată după 30 de ani , sa fie pus cu borul pe labe de justiția din România!
  Asemenea “ lideri “ in PSD sa numai avem niciodată pentru Ca Iată și electoratul tradițional sa se îndepărteze de partidul social democrat!!!!
  Politicienii speram ca au învățat ceva din lecția Dragnea , astăzi poți fi pe cai mari dar mâine poți sa iesi pe usa din dos!!!!

 2. Curãtenia tre’ sã fie adâncã : Veorica, Carmen Dan*, Orlando, Nicolicea*, Mitralierã*, Codrin*, Vâlcov*, apoi Moliceanu*, Ciorbea*, samd.
  *ãstia sunt lepre ticãloase

 3. Vox Populi, Vox Deii! Vocea poporului este vocea zeilor! Faptul ca cele trei personaje de la Alde nu mai au ce cauta la Bruxeles nu poate decit sa ma bucure. Este mai putin aer toxic in PE!
  Si cum si in Parlamentul Rpomaniei are loc un proces de „detoxifiere”(dragnea 3 ANI SI 6 LUNI), se pregateste Tariceanu, la incalzire a iesit si melescanu …
  Poate se gindeste cineva la referendumul in care am cerut si am obtinut 300 de reprezentani!! Nu 683!!!
  Ma gindesc la partidele care in mod evident au obtinut peste 50%( PNL, USR/Plus si PMP) trebuie sa puna in practica rezultatele referendumurilor, chiar daca au fost consultative. Vox Populi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here