A ieşit „ca prostul” din casă şi din viaţa politică. Dragnea a plecat să se predea într-o maşină cu geamuri opace. Pe tot traseul, bolidul a fost urmărit şi lovit cu pumnii

4
3838

UPDATE 1. Unii jurnalişti lansează ipoteza că în maşina cu geamuri fumurii, asupra căreia s-au năpustit reporterii şi pietonii, nu s-ar afla Liviu Dragnea şi că ea ar fi fost folosită pe post de momeală!

UPDATE 2. Mai mult, prima maşină face multe „bucle” prin Bucureşti lăsând impresia că ar vrea să-i ducă pe piste greşite pe urmăritori cu scopul ca maşina în care chiar se află condamnatul definitiv să circule fără să fie urmărită!

UPDATE 3. Poliţia nu a explicat nici până la acest moment de ce încalcă procedurile de încarcerare şi îi permite unui infractor tratament preferenţial. Legea nu prevede astfel de diferenţe de tratament, infractorii trebuie să respecte toţi aceleaşi proceduri indiferent de nume.

Jalnic mod de „a ieşi din această viaţă”! Sau din politică. Este celebra expresie anunţată de Liviu Dragnea înainte de a începe atacul la democraţie, justificarea timpurie prin care el încerca să explice României de ce va porni jihadul anti-justiţie.

Jurnaliştii au stat ore bune în faţa vilei sale somptuoase din dorinţa firească de a-l surprinde în ultimele imagini înainte de a ajunge „la răcoare”.

După nervi întinşi la maximum, poarta garajului s-a deschis brusc şi un bolid negru luxox a început să urce rampa ce dă spre stradă. Odată ajuns la stradă, reporterii au blocat maşina şi au încercat să filmeze şi să facă poze.

Degeaba! N-au putut surprinde decât geamurile negre opace, pregătite special pentru a nu se putea vedea prin ele.

De ce? Pentru ca Liviu Dragnea „să nu iasă ca prostul” din casă şi din viaţa politică. Adică, să nu-l poată vedea poporul în postura puşcăriaşului.

Acest mod de a pleca spre puşcărie este un favor făcut condamnatului de poliţiştii lui Carmen Dan, care ar fi trebuit să-l salte de acasă pe infractor dacă nu s-ar fi predat singur.

Maşina lui Dragnea este în prezent urmărită de maşini ale reporterilor. Televiziunile au relatat că maşina a fost scuipată, oamenii au huiduit pe tot traseul, unii pietoni chiar au lovit cu pumnul în capotă.

E clar că românii care au avut de suferit din cauza lui Liviu Dragnea în toţi aceşti ani de calvar nu pot uita calvarul provocat de acest politician iresponsabil.

4 COMENTARII

  1. E absolut sigur ca in spatele geamurilor fumurii este cine trebuie si nu vreo sosie, in timp ce personajul principal isi zborul in spatele altor geamuri fumurii spre tari mai calde??
    Doar zic, pentru ca s-a mai intamplat!!

  2. vad ca il vaita o gramada de cretini printre care si tudor barbu ca sa nu ne bucuram sa plangem pe acest mafiot care a gazat copii si femei si ne a facut datori miliarde de euro

  3. PSD, în 2009 v-am scos de la guvernare în octombrie. Am fost la 50.000 voturi nenorocire să punem pe domnul Mircea Geoană preşedinte şi nu aveam 25% down incomes în 2010.

    Plecați de la guvernare acum că nu îl batem pe Klaus Iohannis în dec. 2019. Avem nevoie de 33% la sută în 2020. Plecați de la guvernare. Nu mă interesează președinția UE. Vă rup oasele în puşcării până îmi returnați cele 100 miliarde dolari ai scaunului meu în SUA.

    Vă bag mâinile în menghine. Păcătoșilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here