Robert Negoiţă, atac devastator la Dragnea: „Acest individ trebuia să plece demult pentru modul ticălos în care a condus România”

0
4662

Continuă răzmeriţa în PSD după dezastrul de la alegerile de duminică. Primarul sectorului 3 a ieşit la atac furibund. „Dragnea s-a înconjurat numai de nulităţi. Partidul e condus de gaşca lui. Nu pleacă. Dăncilă e marioneta lui. NU ea conduce Guvernul. Am fost singurul care a votat împotriva numirii ei ca premier. Nişte ticăloşi”, a răbufnit Robert Negoiţă la Digi 24.

Declaraţiile lui Negoiţă

  • „Direcția în care se îndreaptă PSD e profund greșită, nu de ieri sau azi, ci de mulți ani. Spun de multă vreme că PSD-ul și țara este condusă greșit. Nu sunt surprins de rezultatele alegerilor. Sunt surprins plăcut că țara se normalizează. PSD încurajează acest mod nociv de conducere mai ales în ultimii ani. Îi felicit pe cei din PNL. Nu văd ce aș putea să spun.
  • Liviu Dragnea trebuia să plece de mult. Eu sunt semnatarul acelei scrisori. Eu nu m-am schimbat. Îmi consolidez acea poziție. N-am așteptări din partea acestui individ sau cetățean…cum să-i spun? Liviu Dragnea se va agăța ca un disperat de poziție. Este lipsit de decență.
  • Pe un om normal, cu o minimă decență, nu-l prindea dimineața președinte de partid. Trebuia să-şi ceara scuze pentru modul ticălos cum a condus România şi să plece. Din câte îl cunosc, nici nu o va face. Eu sunt consecvent.
  • Haideți să fim realiști. În această discuție a prezidențialelor nu are ce căuta Liviu Dragnea. O să decidă PSD-ul cu acea gașcă. Eu sunt din ce în ce mai detașat și mai puțin mă regăsesc în această zonă.
  • Declarația lui Liviu Dragnea despre Dăncilă poate fi tradusă așa: să stea în geam ca eu să pot conduce în continuare. Viorica Dăncilă nu că ar fi trebuit să își dea demisia acum, ci n-ar fi trebuit să ocupe acea funcție.
  • Gașca din vârful PSD este mult prea legată. Se vor ține unii pe alții și se vor scufunda tot mai mult”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.