Mesaj din Diaspora: „Voi, cei ce nu ați putut vota, nu fiți trişti! Sacrificiul nostru nu este în zadar”

1
1609

Grupul civic Diaspora Milano lansează, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de mulțumire şi de speranță adresat sutelor de mii de români din diaspora care au aşteptat la cozi imense pentru a vota. 

Foto: la Milano

„Diaspora Milano mulțumeşte fiecărui român care a îndurat ore infernale de stat la coadă, pentru a-şi exercita un drept fundamental: acela de a vota, acela de a-şi decide singur viitorul!

Au fost momente eroice, cu mame tinere care şi-ai ținut copiii în brațe sub soarele nemilos sau sub ploaia necruțătoare; cu oameni în vârstă, care au venit să voteze pentru viitorul familiilor lor; cu tineri care, în sfârşit, au înțeles că trebuie să se implice pentru a salva România.

Foarte mulți dintre noi nu am reuşit să votăm: nu fiți trişti, sacrificiul nostru nu este în zadar! Din implicarea noastră se va ridica România pe care ne-o dorim, România democratică, România care nu îşi va goni oamenii, ci îi va rechema din toate colțurile lumii pentru a reconstrui împreună o țară modernă şi prosperă!

Nu fiți trişti, nu plângeți! Noi am învins! Fiecare dintre noi am fost eroii unei zile care va intra în istorie.

Am câștigat o mare bătălie: am arătat coaliției penale de la guvernare că ne pasă de România şi că noi, diaspora, nu o vom lăsa părăsită în mâinile unui grup de infractori.

Am învins în prima bătălie, mai sunt alte trei:

1. alegerile prezidențiale din toamna anului 2019;

2. alegerile locale din primăvara anului 2020;

3. alegerile parlamentare din toamna anului 2020.

Aceste alegeri ne vor da şansa de a învinge pentru totdeauna vechea clasă politică. Fiecare om care se implică va contribui la această cauză. Intrați în partidele noi, care au demostrat că luptă pentru interesele noastre!

Tu, drag român fără un nume, care ai îndurat cozile infernale din diaspora, ai salvat România! Îngenunchem cu umilință în fața ta şi îți sărutăm picioare obosite!

Aveți speranță: noi suntem schimbarea!”

CITIȚI ȘI:

Măcel în PSD! Un deputat către noii șefi: „#Slugilor! Vreți să-i maziliți azi pe Codrin Ștefănescu și pe Lia Olguța Vasilescu?”

* Moștenirea lui Dragnea: un PSD sfâșiat între găști. Primarul Bacăului: „Nu îşi mai pot găsi locul Oprişani, Ştefăneşti şi Bădălăi!”

Mesaj gingaș de la gardienii din pușcării: „Bine ai venit acasă, Liviu! Dar ai grijă, nu mai invita pe nimeni la baie!”

Ciuvicul Antenei 3: „Neo-fasciștii au câștigat alegerile, neo-staliniștii l-au condamnat pe Dragnea”

Adio, Liviu Dragnea! Merge la puşcărie: Înalta Curte l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare!

Marș la pușcărie, nimicule!

Cele patru asasine de la Înalta Curte

Abia azi, Revoluţia din 1989 s-a împlinit! România a răpus DEFINITIV stafia comunismului

Robert Negoiţă, atac devastator la Dragnea: „Acest individ trebuia să plece demult pentru modul ticălos în care a condus România”

După numărarea a 96,7% din voturi: PNL se distanțează la peste 3,4% în fața PSD; USR-PLUS se apropie la sub 2% de PSD

Exit-poll final. „Din estimarile noastre, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL; 2. USR-PLUS; 3. PSD”

Exit-poll oficial pentru ora 19.00: PNL – 25,8%, PSD – 25,8%, USR – 23,9%. Diaspora și ultimele două ore vor zdrobi PSD-ul!

Eroism în diaspora: peste 300.000 de voturi la ora 20.00, în condiții infernale

E terminat! Dragnea a venit să voteze la 19.30, cu față de mort. Parșiv, a votat și la referendum, trădându-și electoratul

La 18.15, prezența la vot a depășit-o pe cea finală de la alegerile parlamentare din 2016: 39,5%

Cvorumul de 30% a fost atins la ora 17.16, referendumul e valid! Trebuie votat însă în continuare, pentru a nu avea emoții cu condiția a doua

La europarlamentare „am făcut cvorumul” de 30% încă de la ora 15.40! La referendum mai avem nevoie de 5 procente

Cifre superbe la jumătatea zilei: 23,91% la europarlamentare, 19,61% la referendum. E revoluția votului!

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

1 COMENTARIU

  1. Sigur Diaspora vota în 26.05.2019 dacă primeau salarii mari în Europa. Diaspora care înseamnă 8.000.000 români a votat în număr de 350.000, adică foarte puțini.

    Eu am votat primul pe România la Brădiceni, fix la ora 7. Am votat ca masonul colonel SRI Liviu Dragnea care este şi libertarian să moară definitiv la Rahova. Şi cu el vor muri libertarienii. Lumea nu poate fi condusă de cei care nu plătesc taxele fiscale. Un mers înainte înseamnă să recunoști Londra ca putere.

    MI5 London: „Partidul ProBrexit”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here