Opoziția unită. USR și PMP o susțin pe Raluca Turcan (PNL) la șefia Camerei Deputaților

1
1513
Dan Barna (USR) - Raluca Turcan (PNL) - Eugen Tomac (PMP)

Partidele opoziție strâng rândurile pentru a-și spori șansele de a-și adjudeca funcția de președinte al Camerei Deputaților, vacantată după arestarea lui Liviu Dragnea.

Dan Barna (președintele USR) și Eugen Tomac (președintele PMP) au apărut în fața presei împreună cu Raluca Turcan (prim-vicepreședinte PNL).

Cei doi președinți de partide au confirmat că Raluca Turcan va fi susținută pentru șefia Camerei Deputaților și de USR, și de PMP.

Dan Barna: „E o bună ocazie să arătăm că pentru noi pe primul plan nu sunt funcțiile, ci principiile. Important e să avem la Camerei Deputaților un președinte care nu e de la PSD sau ALDE. S-a văzut cât de jos au dus această demnitate, prin Liviu Dragnea, care din această funcție s-a dus direct la închisoare”.

Eugen Tomac a militat pe aceeași idee: unitatea Opoziției în fața unor PSD și ALDE în degringoladă, dar încă periculoase.

Anterior acestui anunț, președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat: „Noi am votat candidatura Ralucăi Turcan. De asemenea, am mandatat conducerea grupului parlamentar să poarte negocieri privitoare la preşedinţia Camerei Deputaţilor. Din punctul nostru de vedere, PSD-ALDE nu mai au ce să caute la şefia Camerei Deputaţilor. Vom încerca să înlocuim preşedintele Camerei Deputaţilor, care a făcut atâta rău imaginii Parlamentului şi imaginii externe a României, cu un candidat care să poată asigura conducerea Camerei Deputaţilor în spiritul şi respectul Constituţiei, al legalităţii şi al Regulamentului Camerei”.

CITIȚI ȘI:

* Măcel în PSD! Carmen Dan și Darius Vâlcov vor zbura din Guvern. Alte vuvuzele pe făraș: Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu, Mircea Drăghici

Să mâncăm românește! Primul mic dejun la Rahova: biscuiți cu marmeladă

Anunț-cheie al baronului Oprișan: jihadul anti-justiție al PSD a încetat! Azi moare, simbolic, Ordonanța 13

S-au speriat rău! PSD confirmă renunțarea la jihadul anti-justiție. Guvernul nu va mai da ordonanțe de urgență în acest domeniu

Măcel în PSD! Un deputat către noii șefi: „#Slugilor! Vreți să-i maziliți azi pe Codrin Ștefănescu și pe Lia Olguța Vasilescu?”

Moștenirea lui Dragnea: un PSD sfâșiat între găști. Primarul Bacăului: „Nu îşi mai pot găsi locul Oprişani, Ştefăneşti şi Bădălăi!”

OFICIAL. Rezultate aproape finale (99,7% voturi numărate): PNL – 27%, USR-PLUS – la doar 0,34% de PSD!

Mesaj din Diaspora: „Voi, cei ce nu ați putut vota, nu fiți trişti! Sacrificiul nostru nu este în zadar”

Mesaj gingaș de la gardienii din pușcării: „Bine ai venit acasă, Liviu! Dar ai grijă, nu mai invita pe nimeni la baie!”

Ciuvicul Antenei 3: „Neo-fasciștii au câștigat alegerile, neo-staliniștii l-au condamnat pe Dragnea”

Adio, Liviu Dragnea! Merge la puşcărie: Înalta Curte l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare!

Marș la pușcărie, nimicule!

Cele patru asasine de la Înalta Curte

Abia azi, Revoluţia din 1989 s-a împlinit! România a răpus DEFINITIV stafia comunismului

Robert Negoiţă, atac devastator la Dragnea: „Acest individ trebuia să plece demult pentru modul ticălos în care a condus România”

Exit-poll final. „Din estimarile noastre, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL; 2. USR-PLUS; 3. PSD”

Exit-poll oficial pentru ora 19.00: PNL – 25,8%, PSD – 25,8%, USR – 23,9%. Diaspora și ultimele două ore vor zdrobi PSD-ul!

Eroism în diaspora: peste 300.000 de voturi la ora 20.00, în condiții infernale

E terminat! Dragnea a venit să voteze la 19.30, cu față de mort. Parșiv, a votat și la referendum, trădându-și electoratul

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

1 COMENTARIU

  1. Nu ar fi o alegere rea. Doamna Turcan are experienta necesara si a tras din greu in lupta impotriva derapajelor de nesuportat ale PSD in atata amar de vreme!!! Cred in integritatea dansei si in capacitatea dansei de a colabora si a se consulta, fara a avea tendinta de a-si impune parerea si vointa de una singura. Un om civilizat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here