VIDEO. Gafă penibilă a Vioricăi Dăncilă: după ce a încurcat Podgorica cu Priștina, a confundat și Galațiul cu Iașiul!

2
5434

Viorica Vasilica Dăncilă a comis-o din nou! Caraghios, penibil, ridicol. La Galați, a spus: „Facem aici Summit-ul de la Iași!”. Anul trecut, aflată la Podgorica (capitala Muntenegrului), a zis că e bucuroasă că se află la Priștina (capitala Kosovo).

Premierul Dăncilă a comis noua gafă, dintr-o serie nesfârșită, când încerca să critice Summit-ul de la Sibiu și pe președintele Klaus Iohannis. „De aceea, dragi români, facem aici summit-ul de la Iași”, a glăsuit Vasilica, privind în stânga și-n dreapta ca oaia speriată.

Sesizând rumoarea provocată și, probabil, după ce i-a șoptit cineva „Galați!”, Vasilica a încercat s-o dreagă: „… scriem Declarația de la Galați”.

În „Declarația de la Galați”, Dăncilă a încercat un exercițiu penibil de populism: „Vom susține cu tărie că nu mai acceptăm niciodată ca pensiile și salariile să fie tăiate, că nu mai acceptăm niciodată ca spitalele să se închidă, că nu mai acceptăm niciodată ura și dezbinarea, că vrem o Românie unită, că vrem ca noi cetățenii să ne creionăm propriul destin”.

Pe 25 iulie 2018, aflată la Podgorica, capitala Muntenegrului, Viorica Dăncilă și-a declarat bucuria de a fi prezentă la… Priștina, capitala Kosovo, stat nerecunoscut de România! Interpreta, mai inteligentă, a tradus folosind cuvântul Podgorica în loc de Priștina.

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Se descurca si ei cum pot saracii, Sumitul de la Iasi il fac la Galati iar Summitul de la Galati o sa-l faca la Tulcea.
    Si? Au scris Declaratia de la Galati? Veorica inca scrie si acum la declaratie.

  2. femeia este cretin -retardata nu stie nimic ,cultura generala zero,incultura totala,dupa 9 ani de frecat tiparul in parlamentul european ea nu stie nici in ce tara este,fara cuvinte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here