VIDEO. Iată cum a scăpat PSD-ista Rovana Plumb de furia mulţimii, la Iaşi! România s-a săturat de ei!

3
2762

Incredibile imagini! Şi ce forţă civică a avut manifestaţia anti-PSD de la Iaşi. Atât de mare încât unii dintre cei care făceau pe grozavii pe scenă alături de Dragnea nu ştiau dacă mai scapă din încleştarea socială din capitala Moldovei.

Cel mai bun exeemplu este această înregistrare video, în care se vede clar că Rovana Plumb, prima pe lista PSD la alegerile europarlamentare, e speriată rău de ce se întâmplă. Caută din priviri ajutorul jandarmilor, care fac încă jocul în care au intrat în 10 august, în Piaţa Victoriei, când au acceptat să fie executanţii unei represiuni investigate acum de ONU, la ordinul unui partid.

Priviţi-o pe Rovana Plumb, ca să vedeţi că, în curând, PSD-iştii nu vor mai avea curajul să scoată capul în lume prin România!

3 COMENTARII

 1. Rovana Plumb este un politician care s-a dat pe “ brazda” cu acest infractor politic pe numele sau Liviu Dragnea! Doamne in ce hal arată partidul asta și pe mâna cui a ajuns, așa ceva nu s-a mai întâmplat de la Adrian Nastase încoace. Domn’ Iliescu ce ai ai sădit Dumnesta in acel Aprilie 1990 când ai transformat FSN in partid format din toți Politrucii ai fostului PCR , acum culegeți toate murdăriile și imbecilitatile spuse in epoca iliesciana care a adus România la sapa de lemn!!!! Sunteți cei mai mari infractori politici de după 2000!!!!
  Sa va fie Rușine celor de la PSD in special celir de la varf, mizerabili, ignoranți, mediocritate atât profesionala cât și politica , oportuniști și cel mai grav v-ați îmbogățit din toate contractele date cu Dedicație!!!!

 2. Se pare ca s-a format o intrecere nationala pe orase: „Cine da mai multa muie PSD”
  Pina acum conduce Iasul.
  Atentie, miine Dragnea va face un mitind la Galati.
  Sa vedem daca va urca in clasament inaintea Iasului.

 3. Si, cand te gandesti ca aceasta penala, pe drept huiduita de cetateni, va fi una din reprezentantii Romaniei in Parlamentul UE. Cu ce fel de demnitate va reprezenta dumneaei Romania??? Cu zero demnitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here