Iohannis îl face ZOB pe Dragnea, „şeful infractorilor”: „România merită mai mult decât PSD”

1
3370

Klaus Iohannis i-a răspuns azi lui Liviu Dragnea, care l-a acuzat că e „sluga intereselor străine”, după Summit-ul de la Sibiu. Președintele participă, sâmbătă, la Forumul Educației 2019, organizat la Iași. 

Declaraţiile lui Klaus Iohannis

  • Aud așa că PSD-iștii vorbesc prostii despre Summit (Summitul de la Sibiu). Nu au înțeles nimic. Nu i-a invitat nimeni.
  • Românii se confruntă cu numeroase obstacole de pe urma acestei guvernări dezastruoase.
  • Dau drumul la un post de știri și aflu acolo că un infractor-șef, șeful infractorilor, nu știu cum e mai bună combinația, zice așța: „Iohannis reprezintă interese străine”. Nasol!
  • Hai să vedem cum e cu intersele astea! De exemplu, dacă vorbim de interesul românilor, interesul acesta e că vor educație de calitate. Tot așa, se aud unii români care vor autostrăzi. Și eu, eu reprezint interesul românilor care vor autostrăzi. Sunt români care vor spitale. Și eu vreau.
  • Educația, autostrăzile, spitalele nu sunt interesele PSD, dar sunt interesele românilor și interesele mele. Cred că formularea corectă ar fi fost: Iohannis reprezintă interesele străine PSD, dar reprezintă interesele românilor.
  • România merită mai mult decât PSD!

1 COMENTARIU

  1. eu sant lamurit in psd-fsn nu exista oameni cinstiti decat mihai tudose care mai spune cate ceva ,este singurul cu cojones din tot psd-ul,oricum oribil acest doctor ciohodaru trecut pe la n partide si luat de bun de psd.despre bacalbasa nu mai are rost sa vorbim este hidos sa vezi asa ceva in politica democratica a romaniei si ministresa care se duce sa vada daca a dat femeia de serviciu cu matura prin spitale,este ceva de neimaginat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here