VIDEO. Gălăţenii se revoltă împotriva slugilor lui Dragnea. Au blocat autocarele Ciumei Roşii!

2
9455
Artileria grea a PSDragnea, la Galaţi, alături de Dan Nica şi grobianul Bacalbaşa

Nici Galaţiul nu mai e teritoriul „Ciumei Roşii”. În timpul şi după mitingul PSD, mii de gălăţeni au ocupat centrul oraşului şi strigă împotriva celor aduşi cu forţa sau prin reţele de corupţie locală să participe la mitingul PSD.

Ei au blocat strada astfel ca autobuzele cu hoardele PSD-iste să nu poată pleca spre destinaţie.

„HOŢII”, „TRĂDĂTORII”, „PSD-CIUMA ROŞIE”, „DRAGNEA, LA PUŞCĂRIE”, „ANALFABETA” sunt doar unele dintre sloganurile protestatarilor anti-PSD.

Comunitatea „Galaţiul nostru” a sunat goarna revoluţiei anti-clanurile penale printr-un mesaj postat pe Facebook sub numele acţiunii „Marş din oraşul nostru”.

Mesajul de mobilizare al gălăţenilor

  • „Groparul țării vine în vizită la groparii orașului. Lingăii locali ai președintelui penal PSD sunt așteptați în fața Casei de Cultură a Sindicatelor sâmbătă de la ora 11.00. Dan Nica vrea să îi mulțumească lui Dragnea că l-a pus pe locurile eligibile la europarlamentare și că va mai încasa încă 1 milion de euro în următorii 5 ani de la PE. Și s-a gândit să pună de o chermeză electorală.”
  • „Dacă vor bâlci, bâlci să fie! O să fim și noi acolo. Ar fi chiar păcat să să îi lăsăm singuri. O să ne spunem durerea, o să ne vărsăm năduful, o să strigăm și o să dovedim că Galațiul nu e moșia hoților PSDiști.”
  • „Nu incităm la scandal, dar nu putem sta cu mâinile în sân. Hoții nu sunt bineveniți la noi în oraș. O să fie ca la Iași!”

Încet-încet, PSD-iştii nu mai pot ieşi în public în toată România decât în grupuri de partid şi protejaţi de jandarmi. Felul în care au fost efectiv alungaţi şi puşi pe fugă de protestatari în Iaşi, Cluj, Arad şi Timiş arată că românii s-au săturat de clanurile penale care au pus mâna pe ţară. E doar o chestiune de timp până când toată gaşca se va sparge. Iar după aceea vor plăti toţi cei care i-au fost alături lui Dragnea, de la vârful puterii şi până la ultimul PSD-ist venit cu autocarul la mitingurile anti-Europa.

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Mesajul PSDragnea, la Galaţi, pentru femeile din România: „Tu te speli la p…dă?”

VIDEO. „Dragnea, chiar te pui cu noi?!”. Gestul făcut la Iaşi de eroul român decorat de Regina Angliei

VIDEO. „Ciumelor, afară cu voi din Ardeal!” Dăncilă, „siderată” că a fost alungată de românii din Arad şi Timiş

VIDEO. „Dragnea, chiar te pui cu noi?!”. Gestul făcut la Iaşi de eroul român decorat de Regina Angliei

„Emoția clipelor de la Sibiu va rămâne în inimile liderilor europeni ori de câte ori se vor gândi la România”

Tăriceanu – 5 partide+5 neveste, tot nu înţelege nimic din politică. Pentru el, summit-ul de la Sibiu a fost un eşec

VIDEO. Senator USR forţat să ceară scuze telespectatorilor prostiţi la Antena 3. Moderatoarea Porumbel a sărit calul

 

2 COMENTARII

  1. Bravo si voua, galateni ! Tot respectul , admiratia si sprijinul moral pentru minunatii nebuni ce se impotrivesc ciumei rosii din toata tara. Tot dispretul si ura oamenilor pentru ciumati ! Jos criminalul PSD, dar si slugile lor din ALDE si UDMR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here