Dragnea, prins cu fals şi uz de fals la Galaţi

7
22881

Mitingul PSD de la Galaţi a fost un rateu total. Dar şi un mare câştig pentru România civică, #Rezist, anti-PSD, indiferent cum se numeşte ea.

În fiecare oraş unde merg Dragnea, Dăncilă, Plumb&co., iese la suprafaţă o forţă socială de neimaginat. Ceva ce nu te-ai fi aşteptat să existe în locuri în care oamenii erau obişnuiţi să trăiască cu cizma partidului pe gât şi cu pumnul baronului în gură.

La Iaşi, s-a petrecut o mică revoluţie, atunci când PSD-iştii au crezut că vin ca la ei acasă. Dragnea şi Dăncilă au fugit cu un microbuz de furia mulţimii, în care-au sărit direct de pe scările clădirii unde băteau câmpii cu statul paralel, străinii cei răi şi alte bazaconii.

La Suceava, un tânăr curajos, care a înţeles că nu are de ce să se teamă când are în faţă un mahăr politic, l-a lăsat cu braţul suspendat pe Dragnea, spunându-i ca un brav urmaş al partizanilor bucovineni de odinioară: „Eu nu dau mâna cu hoţii”.

La Botoşani, zonă şi mai roşie odinioară, alt tânăr i-a spus de la obraz baronului-şef că n-a făcut nimic pentru România. „NIMIC eşti tu”, i-a răspuns „politicos” îmbuibatul Teleormanului.

La Cluj, Arad, Timiş, Dăncilă a fost şi ea fugărită ca hoţii de cai. Iar azi, la Galaţi, toţi au primit bineţea acestei noi Românii, pe care o descoperim tot mai vie, iată, culmea, chiar cu ajutorul PSD!

De partea cealaltă, gaşca îşi face jocul. Minte de-ngheaţă apele (discursul lui Dragnea de la Galaţi este o inflaţie de gogoşi stricate), provoacă, dezbină, incită la ură faţă de oricine şi orice: români, europeni, străini, securişti, multinaţionale, sorisişti, americani, francezi.

Ascultându-i pe Dragnea şi cei care sunt trimişi de el să vorbească în public, nu-ţi rămâne decât să te întrebi: „Oare cât de proşti îi cred ei pe cei care le ascultă neobolşevismele?”.

De ce? Pentru că, în ziua de azi, chiar şi cei care nu folosesc internetul, Facebook, presa online şi sunt anchilozaţi în telecomanda unui produs pe cale de dispariţie (televizorul) pot descoperi ce ordinare sunt minciunile din discursurile PSD-ismului.

Lista scurtă a noilor acuzaţii pentru Dragnea

Iată doar azi, desprinse din discursul lui Liviu Dragnea la Galaţi, doar câteva „probe” clare pentru care Dragnea poate fi acuzat de fals şi uz de fals cu adevărul public din minţile românilor.

Liviu Dragnea: „Suntem europeni acasă la noi, nu numai în cele șase case furate de Iohannis la Sibiu.”

FALS ŞI UZ DE FALS! Un furt e dovedit exclusiv în justiţie. Altfel nu e furt, vorbă din popor: „hoţul neprins e negustor cinstit”. Iohannis nu are o condamnare pentru furt. Nici pentru altceva. Condamnat, în schimb, e cel care acuză. Definitiv.

Liviu Dragnea: „Iohannis a folosit acest Summit făcut cu bani mulți pentru campania lui electorală. Și-a chemat stăpânii. Se plimba singur, dar nu era băgat în seamă. Asta e soarta slugilor.”

FALS ŞI UZ DE FALS! Klaus Iohannis a fost gazda tuturor liderilor Europei, care chiar l-au „băgat în seamă” la greu. Ba chiar Donald Tusk i-a făcut public o declaraţie de dragoste politică. A stat la masă cu Merkel, Macron, Juncker&co. Dincolo, cu cine dintre ei s-a văzut la faţă Liviu Dragnea? Cu NIMENI.

Liviu Dragnea: „Iohannis a profitat de faptul că a fost singur și a luptat împotriva României. A atacat guvernul țării lui, democrația, justiția, tot ce este mai bun.”

FALS ŞI UZ DE FALS! Iohannis a fost recunoscut de toţi liderii UE drept apărătorul României democratice şi al statului de drept. Care stat de drept apare în Declaraţia de la Sibiu drept literă de lege şi pentru România. Cine e acuzat în schimb, în UE, că distruge statul de drept, deci viitorul României? Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: „L-ați auzit pe premierul Olandei cum a venit în România ca să ne jignească din nou. Ce s-a întâmplat în Olanda, unde sistemul bancar s-au spălat miliarde de euro? Aia nu este corupție? Și ce au făcut băncile? Au negociat cu procurorii.”

FALS ŞI UZ DE FALS! În toată lumea civilizată există EXCEPŢII de la regula legii. Şi în SUA există corupţie. Diferenţa e că acolo astfel de cazuri sunt izolate şi nu-l afectează enorm pe omul de rând, în timp ce în România, mai ales sub un regim care încurajează corupţia, hoţia devine lege, iar omul de rând suferă enorm (vezi emigrarea masivă, datoriile ţării făcute pentru a sprijini atacul la justiţie etc.)

Liviu Dragnea: „L-am auzit pe președintele Franței că e îngrijorat. Și eu sunt îngrijorat că în fiecare zi mii de francezi sunt bătuți de jandarmi pe străzile din Paris.”

FALS ŞI UZ DE FALS! În Franţa, jandarmii aplică legea, nu gazează sau bat oameni nevinovaţi, ca omologii lor români. în 10 august. În Piaţa Victoriei, jandarmii au fost puşi să masacreze o populaţie paşnică nevinovată de mărimea oraşului Piteşti, caz unic în lumea civilizată. În Franţa, jandarmii au răspuns ferm doar faţă de persoanele violente, protejând cetăţenii paşnici.

Lista de mai sus poate fi completată din belşug. Este un atac incalificabil faţă de inteligenţa românilor să minţi în halul ăsta la televizor sau la miting. Dar există şi ceva bun în acest atac la adevăr: ies la suprafaţă români adevăraţi. Cetăţeni. Tineri în vârstă şi în spirit.

Sunt oameni care se simt profund jigniţi de aceste discursuri pur bolşevice. Şi care s-au săturat să mai asculte balivernele clanurilor penale. Pe ei, PSD i-a pierdut definitiv. I-au mai rămas doar cei care fac umbră degeaba pământului. Hoţii, puturoşii, laşii, mincinoşii, trădătorii, profitorii, curvetul de partid şi de stat, proştii, analfabeţii şi incompetenţii. Ei sunt PSD. Ei sunt Dragnea. Pentru ei e fabricat discursul din care am selectat citatele de mai sus. La ceilalţi, adică marea majoritate a românilor, aşa ceva nu ţine.

Zău, această Românie chiar merită mai mult respect!

 

 

7 COMENTARII

 1. Despre adunarea tilharilor de la Galati spunea Liviu: „summitul de la Galati”.
  Vorbeste domne romaneste daca te tot dai mare roman, ca nici Veorica si nici drojdierii aia adusi cu japca nu au inteles nimic.

 2. Când ii văd ascult discursurile lui Libiu Dragnea parca îl văd pe Lenin , cum înfiera dușmanii socialismului! Omul asta este paranoic, are impresia ca msi poate păcăli pe romani cu discursurile sale de trei bani, când se vede clar ca NU. fost făcut nimic pentru Molfova, nu tu autostrada, nu tu sa vezi răsărind vreo capacitate de producție , au impresia ca dând numai și numai in Președinte ( care cu părere de rău ne minte ca vezi doamne datorită celor din PSD nu suntem in Schengen, nu suntem pentru ca întreaga clasa politica este vinovata , ne-au crezut ca noi romanii suntem niște tampiti ) vor sensibiliza pe cei care încă mai cred in minciunile PS-ului!
  Romanii au nevoie de lideri politici modești și NU îmbogățiți cum a făcut individul asta de Lu ii Dragnea, care este doar un bugetar dar este super -bogat!!! De unde ai strâns atâta avere nenorocitule și vii acum in campanie și le umfli capul la niște amărâți de romani ce” mari realizări “ sunt pe capul nostru de nu putem sa le ducem!!!

 3. Completare, credeau Dragnea și DANCILA ca amărâții aia de romani aduși cu japca știau de Summit, pur și simolu trebuiau sa spună întâlnire la nivel înalt , vedem încă odată ce bazin electoral ( sărăcuț ) are acest PSD care dacă-l mai tine pe acest borfaș de Dragnea se vor duce cu toții in faliment politic. Lumea numai crede in poveștile lor , indiscutabil vedem ca acest PSD are membrii format din oameni care pur și simplu nu iau nicio atitudine la modul cum sunt priviți liderii ( pana când ) actuali ai PSD, mediocri, fără Charisma , slabi oratori politici, pur și simplu te intrebi ce cauta in politica.

 4. Aveti perfecta dreptate, domnule Ciocazanu.
  Judecand insa in integralitate balmajelile oratorice ale taranusului coclete ‘dă Teleorman’, iti dai seama ca totul e o insiruire de sabloane de neam prost (asa cum foarte bine le-ati demontat mai sus), care insa nu au nicio linie directoare, nicio legatura directa unul cu celalalt. Practic, luate in ansamblu, aceste tampenii nu au nicio logica. Vorba profului de romana: ce a vrut sa spuna cu asta? #nimic!
  Prostie, incultura, badaranism, cocalarism, ura viscerala impotriva tuturor care nu sunt in gasca cu „Hoţii, puturoşii, laşii, mincinoşii, trădătorii, profitorii, curvetul de partid şi de stat, proştii, analfabeţii şi incompetenţii. Ei sunt PSD.”

 5. ei deja incearca sa forteze o a 5 cea mineriada dar minerii au fost executati tot de ei si au dat drumul la puscariasi o alta forma de mineriada mai perversa si mai periculoasa pt ca mor oameni aproape zilnic din cauza aceasta

 6. ideea este ca se creaza un curent anti-europa ,lucru ff periculos se merge pe un nationalism de tip mafiot,vadim cat era de nationalist a recunoscut ca nu putem face nimic fara europa,asta nu inseamna ca europa este perfecta,asa cum este psd-fsn,ei sant unici

 7. Si cu toate mizeriile facute de psd lumea tot nu iese masiv la vot…ori asta denota o indiferenta totala din partea marii majoritati a votantilor, sa-ti iasa doar 38% cat se prevede in sondaje, este bataie de joc la adresa omului cinstit care asteapta o schimbare in bine. Dar dupa cat se vede tot aparatorii hotilor si infractorilor vor iesi la vot, iar nehotaratii vor sta acasa, si stand acasa ca prostii il vor astepta pe Mesia, care nu va veni in veac!!! Asta e Romania, din pacate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here